Προς το περιεχόμενο

"η ιστορία ενός κακοποιημένου κοριτσιού που έπεσε θύμα

pyro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί φίλε <B>pyro</B>, μου χάλασες την μέρα (Δεν είχες πρόθεση. Τ αναγνωρίζω).<BR>Τέτοιες περιπτώσεις διαβάζω και αναρωτιέμαι (σαν πατέρας) πόσο λίγο είμαστε άνθρωποι.<BR>Στο ζωικό βασίλειο δεν συναντά κανείς τόση απονιά, αλλά ακόμα κι αν συμβαίνει, τουλάχιστον αυτά είναι άλογα όντα (σύμφωνα με τους ανθρώπους) ενώ ο <B> άνθρωπος </B> έλλογο.<BR>Σαν υλιστής πιστεύω ότι τέτοιοι άνθρωποι που κακοποιούν <B>παιδιά</B> δεν πρέπει να ζουν, αλλά να <B>εκτελούνται</B> mad.gif" border="0. Είναι άχρηστοι για την ανθρωπότητα. Τέτοιους ανθρώπους, κανένα πιστεύω, καμιά ιδεολογία και καμιά θρησκεία δεν πρόκειται να τους κάνει καλλίτερους.<BR>Αναρωτιέμαι όμως, η εκάστοτε πολιτεία γιατί είναι ανάγκη να αναλώνεται σε γραφειοκρατικές διαδικασίες αντί να ενεργεί άμεσα και καταλυτικά.<BR>Τι φταιει αυτό το άμοιρο παιδί; Τι φταιει αυτός ο πατέρας να βλέπει το σπλάχνο του να <B>«πεθαίνει αργά»</B> και να μην μπορεί να κάνει τίποτα, καθώς υπάρχουν νομικά κολλήματα;<BR>Απορώ.

Δημοσ.

αν και ειμαι μονο 17 και δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι να εισαι γωνειος, δεν θα μπορουσα ποτε να φανταστω τον ευατο μου να κανει τετοια πραματα...πολλυ καλα ειπατε οτι τετοια ατομα δεν θα πρεπει να κανουν οικογενεια, και αν δεν μπορουν να αγαπησουν το ιδιο τους το σπλαχνο τοτε μαλλων εχουν καποιο προβλημα mad.gif" border="0

Δημοσ.

Pragmatika dne ksereis ti na prwtopeis se aftes tis periptwseis...<BR>na vriseis, na fwnakseis, navgeis eksw kai na arxiseis na xwneis mpatses se olous toius paromoious an8rwpous?<BR>tespa prgmatika einai axrhstoi an8rwpoi, gia thn koinwnia alla kai gia tous eaftous tous.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...