Προς το περιεχόμενο

Ανεξηγητο προβλημα

kostasfalcon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους. Ειμαι κατοχος του acer ferrari one 200 με Win 7 64 bit. Τον τελευταιο καιρο (μου το εχει κανει αρκετες φορες) οταν ανοιγω τον υπολογιστη και με το που μπαινω στα Win ο δισκος διαβαζει σαν τρελος με αποτελεσμα να μην μπορω να εκτελεσω κανενα προγραμα. Μια φορα μαλιστα ο δισκος ηταν σε πληρη δραστηριοτητα για 3 ωρες! Εχει κανεις ιδεα γιατι μου το κανει αυτο? Μια φορα μαλιστα αναγκαστηκα να χρησιμοποιησω τα recovery DVD γιατι μου ειχε σπασει τα νευρα. Ευχαριστω προκαταβολικα!

Δημοσ.

μπορει να ειναι και τελειως λαθος η και ασχετο αυτο που θα σου πω,εμενα λυθηκε απενεργοποιωντας το superfetch μεσα απο το msconfig.

Δημοσ.

Ειχα και πριν απο λιγο αυτο το περιστατικο με τον δισκο (το λαμπακι ηταν αναμενο 25 λεπτα) και απενεργοποιησα απο το control panel την συντηρηση του υπολογιστη και σταματησε! Μετα το ξαναενεργοποισα παλι.....λετε να ηταν αυτο???

Δημοσ.

Οταν μου το κανει παντως αυτο ακομη και το κλεισιμο του υπολογιστη αργει παρα πολυ.....τωρα σκαναρω το συστημα για κανεναν ιο με το avast 4.8 pro.....

---------- Προσθήκη στις 15:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:58 ----------

μπορει να ειναι και τελειως λαθος η και ασχετο αυτο που θα σου πω,εμενα λυθηκε απενεργοποιωντας το superfetch μεσα απο το msconfig.

Και σε σενα το εκανε αυτο? το απενεργοποιησα.....μηπως χρειαζεται ομως?

---------- Προσθήκη στις 15:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:01 ----------

Βασικά πρώτα δες πια εφαρμογή τρέχει από το τη διαχείριση εργασιών.

Οταν συμβαινει αυτο ουτε το ctrl - alt -del δεν δουλευει....

Δημοσ.
Οταν συμβαινει αυτο ουτε το ctrl - alt -del δεν δουλευει....

χμ... ένα safe mode θα βοηθήσει ώστε να δεις τι τρέχει και στο Msconfig

Δημοσ.
χμ... ένα safe mode θα βοηθήσει ώστε να δεις τι τρέχει και στο Msconfig

Οταν μπαινω με safe mode ολα ειναι οκ.....το δοκιμασα και αυτο.....

Δημοσ.
Οταν μπαινω με safe mode ολα ειναι οκ.....το δοκιμασα και αυτο.....

Στο Msconfig δε βλέπεις τίποτα ύποπτο ; εφόσον κάτι εκκινεί πρέπει και κάπου να φορτώνεται, δες και στα services ή

ακόμα καλύτερα σκάναρε από safe mode. Θα πρότεινα πχ ένα spyware doctor που με έχει γλιτώσει από πολλά κουλά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...