Προς το περιεχόμενο

Υπάρχει άλλη εξήγηση (πέραν του ότι μπορεί να'ναι στα τελευταία του);

Sadako

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τα cloning προγράμματα, δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, είχα ακούσει σε κάποια φάση πως είναι κάπως "hardware-specific". Δηλαδή πρέπει μετά η επαναφορά του image να γίνει στον ίδιο υπολογιστή, δεν ξέρω αν πρέπει να γίνει και στον ίδιο σκληρό.. Αυτό εννοούσα..

Δημοσ.

Επαναφέρω το τόπικ για να ρωτήσω κάτι.

Μετά απο κάποιες φορές που μου το ξανάκανε, έφτασε σε σημείο σήμερα να μην βλέπει κάποια στιγμή κανέναν από τους 2 σκληρούς στο bios. Έκανα κάποιες δοκιμές, αντικατέστησα το IDE καλώδιο με καινούριο (σφραγιστό), άλλαξα τα βύσματα τροφοδοσίας (συνέδεσα τους σκληρούς με κάποια άλλα που πριν συνέδεα το DVD-RW και ένα ανεμιστηράκι), αλλά δεν έκανε κάτι διαφορετικό..

Τελικά αποσυνέδεσα εντελώς τον 2ο σκληρό μου και το άφησα με τον κύριο σκληρό. Άνοιξε κανονικά (δεν λέει απαραίτητα κάτι αυτό, γιατί και πριν με τις αλλαξοκωλιές και τα βάζε-βγάζε στα βύσματα δούλευε προσωρινά, αλλά κάποια στιγμή έβγαζε πάλι θέμα)..

Εν τω μεταξύ, τις τελευταίες μέρες, εκεί που δούλευε κανονικά ο υπολογιστής ακούγονταν κάτι "γντονκ" μέσα από το κουτί.. Αυτά ΠΙΘΑΝΟΝ να προέρχονται από τον δευτερεύοντα σκληρό, αφού τώρα που τον αποσυνέδεσα δεν ακούγεται (προς το παρόν τουλάχιστον) κάτι.. Πάντως τις τελευταίες μέρες που άνοιγε το PC, το SMART δεν έδειχνε τίποτα το μεμπτό για κανένα από τους 2 σκληρούς..

Το ερώτημά μου είναι, αν ένας προβληματικός σκληρός μπορεί να κρεμάσει κατά τέτοιο τρόπο το σύστημα που να μην βλέπει ΟΥΤΕ τον άλλο σκληρό..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...