Αρούκος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Καλησπέρες αγαπητέ άυπνε φίλε μου. Το πρόγραμμα που ψάχνω είναι ένα λεξικό (από Αγγλικά σε Ελληνικά), το οποίο όμως να το κατεβάσω σαν εφαρμογή στο κινητό μου, και να το χρησιμοποιώ από εκεί χωρίς να χρειάζεται να τρώω τις μονάδες μου στο Ίντερνετ, ούτε να πηγαίνω δίπλα από τα WiFi των μαγαζιών που μερικές φορές δεν είναι δυνατά τίποτα από τα δύο. Για παράδειγμα, να είμαι σε μια παραλία έτσι ωραία, και να μου 'ρθει φλασιά να μεταφράσω τη λέξη "prolific" , πως θα το κάνω; Αν υπάρχει κάποιο τέτοιο πρόγραμμα πείτε τό μου πλιζ. Freeware αν γίνεται ;-) Θένκολ! Άρης.
Neal Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Και κάπου εδώ λες τι κινητό έχεις.. Υ.Γ: Καληνύχτα αγαπητέ άυπνε φίλε μου.
isay Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Ζητάς κάτι περιγράφοντας την ανάγκη σου, χωρίς να λες για ποιο κινητό και πιο λειτουργικό κινητού. Αν έχεις κινητό με λειτουργικό symbian μπορείς να αγοράσεις και να εγκαταστήσεις το αντίστοιχο λεξικό της magenta.
Αρούκος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Μ' έχουνε φάει οι αϋπνίες και ξεχνάω εύκολα... :-Δ Κάτι για Sony Ericsson W995 υπάρχει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.