Προς το περιεχόμενο

Windows 7 και πειραματισμοί

aledjo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
νομιζω κανενα απο τα 2 που λες δεν ισχυει... :-)

Αν καταλαβα σωστα αυτα που αναφερει,φυσικα και δεν ισχυουν,αλλα περιμενω μηπως εννοει κατι αλλο το παιδι.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όλο αυτό το θέμα είναι ένας μύθος που δημιουργήθηκε από τα filesystem όταν περάσαμε από τα 16bit fs στα 32bit fs, πολύ θεωρούσανε κατώτερο το 32bit fs αφού δημιουργούσε μεγαλύτερα cluster με αποτέλεσμα τα αποσπάσματα αρχείων ,η τα πολύ μικρά αρχεία να έχουν μεγαλύτερο ελάχιστο μέγεθος.Τα bit στους επεξεργαστές δεν έχουν καμια σχέση με κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

δεν θυμάμαι αν είναι διαφορά των ultimate ή των 64 αλλα τα ultimate 64 πιάνουν σχεδόν 15gb με το καλημέρα.

λόγο ότι κρατούν ένα αντίγραφο του εαυτού τους στο πρώτο boot. αλλα δεν θυμάμαι είναι χαρακτηριστικό του 64 ή του ultimate

• Moderators
Δημοσ.
Όλο αυτό το θέμα είναι ένας μύθος που δημιουργήθηκε από τα filesystem όταν περάσαμε από τα 16bit fs στα 32bit fs, πολύ θεωρούσανε κατώτερο το 32bit fs αφού δημιουργούσε μεγαλύτερα cluster με αποτέλεσμα τα αποσπάσματα αρχείων ,η τα πολύ μικρά αρχεία να έχουν μεγαλύτερο ελάχιστο μέγεθος.Τα bit στους επεξεργαστές δεν έχουν καμια σχέση με κάτι τέτοιο.

Τι σχεση εχει αυτο που λες με τα x64 και x86 windows για τα οποια συζηταμε?

δεν θυμάμαι αν είναι διαφορά των ultimate ή των 64 αλλα τα ultimate 64 πιάνουν σχεδόν 15gb με το καλημέρα.

λόγο ότι κρατούν ένα αντίγραφο του εαυτού τους στο πρώτο boot. αλλα δεν θυμάμαι είναι χαρακτηριστικό του 64 ή του ultimate

Aπ οσο θυμαμαι 20gb πρεπει να ειναι τα requirements για την x64 και 15-16 για την x86.

Δημοσ.

Εγώ είχα ήδη windows 7 64 με 2 giga και πήρα άλλα 2 μεταχειρισμένα από εδώ από ένα παιδί. Αυτό που κατάλαβα με άλλα 2 giga είναι ότι έχει πιο σπιρτάδα και σαν να ανέπνευσε το σύστημα μόλις τα έβαλα.

Δημοσ.

εγω απο την αρχη εχω τα 7 ultimate 64βιτ και στα 2 μηχανακια μου, και ειμαι υπερευχαριστημενος! πολυ σταθερα απο την αρχη, γρηγορα και ανετα σε multitasking! εχω 4GB μνημης και στα 2 πισι μου, σε καθημερινες χρησεις τρωει 1,5-1,7gb. και δεν μιλαω για φρεσκια εγκατασταση. ειναι φορτωμενα με αρκετα προγραμματακια!

Δημοσ.
εγω απο την αρχη εχω τα 7 ultimate 64βιτ και στα 2 μηχανακια μου, και ειμαι υπερευχαριστημενος! πολυ σταθερα απο την αρχη, γρηγορα και ανετα σε multitasking! εχω 4GB μνημης και στα 2 πισι μου, σε καθημερινες χρησεις τρωει 1,5-1,7gb. και δεν μιλαω για φρεσκια εγκατασταση. ειναι φορτωμενα με αρκετα προγραμματακια!

Αυτο εννουσα φιλε gio..... στα δικα μου μηχανακια με 4 μνημη και 32 win7 μου τρωνε, οπως το χαρακτηριζει ο φιλος, 700~800 MB μνημης

• Moderators
Δημοσ.
Αυτο εννουσα φιλε gio..... στα δικα μου μηχανακια με 4 μνημη και 32 win7 μου τρωνε, οπως το χαρακτηριζει ο φιλος, 700~800 MB μνημης

Το οποιο φυσικα δεν μεταφραζεται στο οτι τα χ64 χρησιμοποιουν διπλασια ram απο τα χ32,επειδη ετυχε καποιος να χρησιμοποιηει διπλασια ram απο σενα μετα το boot.

Πχ,χτες το απογευμα εστησα ενα λαπτοπ 4ετιας περιπου με 2gb μνημη.Μετα το booτ χρησιμοποιει ~650mb ram(αν θελεις pic,πες μου να ανεβασω).Χωρις tweaks,fully updated,default καταστασεις και eset μαζι στο boot.Μιλαω φυσικα για x64 windows ultimate.

Btw,το ποση ram"τρωνε"τα windows δεν ειναι προβλημα.Το προβλημα ειναι οταν δεν απελευθερωνουν αυτη που δεν χρησιμοποιουν.

Δημοσ.

με 4 γιγα? εκει θα το συγκρινεις. με ενα γιγα σου τρωνε 500 μεγκα. δεν ειπα οτι ειναι προβλημα το ποσο τρωνε αν εχεις εσυ να δωσεις, αλλα επειδη το καθε μπιτ τρωει και μια ποσοτητα μνημης, στα 64 ειναι φυσικο να δεσμευεται παραπανω μνημη επειδη χρησιμοποιει διπλασια μπιτς στην επεξεργασια. θεωρητικα ειναι διπλασιο αλλα οχι πρακτικα επειδη ορισμενες διεργασιες ειτε σε 64 ειτε σε 32 απαιτουν την ιδια μνημη

• Moderators
Δημοσ.
αλλα επειδη το καθε μπιτ τρωει και μια ποσοτητα μνημης,

Οριστε?

στα 64 ειναι φυσικο να δεσμευεται παραπανω μνημη επειδη χρησιμοποιει διπλασια μπιτς στην επεξεργασια.

Διπλασια bits?Στην επεξεργασια τινος?Η καθε επεξεργασια εννοεις πως χρειαζεται την διπλασια σχεδον μνημη για να τρεξει στα x64?

Απο ενα desktop μου με 6gb ram και τον θεο να φορτωνει μαζι με τα windows(απο antivirus,pgp και ultramon μεχρι everything και vmware.Παρ ολα αυτα η μνημη ειναι στα 1.2GB ολα κ ολα)

10h8sg7.png

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν υπάρχει άμεση σύγκριση, αλλιώς έχεις στήσει τα δικά σου PC αλλιώς ο άλλος και διαφορετικά προγράμματα φορτώνονται στην εκκίνηση, άμα το έχει γεμίσει "σαβούρα" ο άλλος προφανώς θα πιάνει περισσότερη μνήμη...

Δημοσ.

εγω παντος τωρα που εχω βαλει τα 64 βιτ με msn, avast, chrome και 3 ακομα μικρα προγραμματα μου τρωει 1,14GB ram!

καλα δεν ειναι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...