Sadako Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Ξέρω πως είναι κάπως παλιό το παιχνίδι, αλλά κάποιος που το'χει παίξει θα μπορεί σίγουρα να με βοηθήσει σχετικά με την "γραμμικότητα" του.. Έχει κανα 2 μέρες που το ξεκίνησα, είμαι σχετικά στην αρχή. Επειδή όμως κόλλησα σε μια από τις "take a photo" σκηνές (στην τρίτη για την ακρίβεια) είπα να συμβουλευτώ ένα walkthrough. Εκεί λοιπόν είδα πως αφού πάρεις την σωστή φωτογραφία, και πριν μιλήσεις με το άτομο που πρωταγωνιστεί στο flashback, μπορείς να ψάξεις λίγο γύρω στον χώρο. Στο συγκεκριμένο flashback, υπάρχουν και 3 memory items που μπορείς να δεις. Η απορία μου είναι η εξής: Από περιέργεια πήρα λίγο προς τα πίσω το walkthrough και είδα πως τέτοια memory items υπήρχαν και στο προηγούμενο flashback. Μόνο που έγώ, με το που πήρα την σωστή φωτογραφία, μίλησα στην κοπέλα και μετά το cut-scene με επέστρεψε στο "παρόν". Έχει σημασία που παρέλειψα τα memory items στην εξέλιξη του παιχνιδιού; Ή είναι απλά κάτι σαν bonus points; Με λίγα λόγια, αξίζει να το ξαναρχίσω από την αρχή; Ή δεν έχει και πολλή σημασία;
chaplin1981 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 δεν παιζει ρολο.τωρα αν θες να δεις τα παντα αρχισε το παλι.στον τερματισμο δεν παιζει κανεναν ρολο ωστοσο.μονο για την ατμοσφαιρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.