tarantules Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Έχει παραγγείλει κανένας από chinavasion? Στέλνει και Ελλάδα αλλά δεν γράφει κάπου ποια είναι τα μεταφορικά που χρεώνουν.Πρέπει πρώτα να κάνεις account μάλλον για να στα εμφανίσει. Επίσης είναι αξιόπιστο σαν μαγαζί ή θα έχω πρόβλημα?
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Έχει παραγγείλει κανένας από chinavasion? Στέλνει και Ελλάδα αλλά δεν γράφει κάπου ποια είναι τα μεταφορικά που χρεώνουν.Πρέπει πρώτα να κάνεις account μάλλον για να στα εμφανίσει.Επίσης είναι αξιόπιστο σαν μαγαζί ή θα έχω πρόβλημα? Exω ψωνισει απο εκει, ολα καλα και τα μεταφορικα δεν ηταν ιδιαιτερα πολλα. Καπου νομιζω υπαρχει και ειδικο θεματακι.
Antonis3d Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Έχει παραγγείλει κανένας από chinavasion? Στέλνει και Ελλάδα αλλά δεν γράφει κάπου ποια είναι τα μεταφορικά που χρεώνουν.Πρέπει πρώτα να κάνεις account μάλλον για να στα εμφανίσει.Επίσης είναι αξιόπιστο σαν μαγαζί ή θα έχω πρόβλημα? Δεν θα σου πρότεινα να πάρεις τίποτα από εκεί πέρα. Σε κανα μήνα θα σου χαλάσει στάνταρ, εκτός κι αν δεν το βγάλεις καν από το κουτί του. Αν πάλι θες να πάρεις, τα έξοδα είναι ανάλογα με το πόσο γρήγορα θες να στο φέρουν. Αναφέρει τις τιμές το site.
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Διαφωνω με τον Adonis3d, μια χαρα μου δουλευει το jammerακι που ειχα παρει. Να το το θεμα που σου ελεγα, υπαρχουν και πολλα αλλα νομιζω. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=354776&highlight=chinavasion&page=3 Παντως γενικα δεν εχουν ακουστει ασχημα σχολια για το συγκεκριμενο site. Nα κι αλλα. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=357894&page=2 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=356116
Antonis3d Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Και πάλι άμα σου χαλάσει μετά από 1 χρόνο ας πούμε, για να το στείλεις πίσω και να σου ξαναστείλουν καινούριο θα πληρώσεις τα κερατά σου σε μεταφορικά (για να μην μιλήσω για το πόσο θα διαρκέσει η όλη διαδικασία) και αν μιλάμε και για κάτι φθηνό τότε ακόμα χειρότερα.
marioshrist Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Πριν απο περίπου 1,5 χρόνο πήρα απο εκει ένα κινητό με τηλεόραση. Τα μεταφορικά δεν ήταν πολλά αλλά επειδή στην παραγκελία ήταν 4 συσκευές μας εβαλαν 120e τελωνείο! Το κινητό πάντως ακόμα δουλεύει και το χρησιμοποιώ καθημερινά. Το μόνο κακό είναι ότι στο mail που έκανα τον λογαριασμό άρχισαν να έρχονται πολλά spam απο κινέζικα καταστήματα (όχι απο το Chinavasion) αλλά τα φιλτράρει μια χαρά το yahoo.
pp6210 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 μια χαρά είναι το chinavasion, έχω ψωνίσει πάνω από 10 φορές από εκεί και δεν έχει χαλάσει ΤΙΠΟΤΑ - σαφώς είναι και θέμα τύχης βέβαια, αλλά τουλάχιστον φαίνεται οτι τα τσεκάρουν πριν τα στείλουν.... Και από εξυπηρέτηση πελατών δεν έχω κανένα παράπονο, άρα δεν βλέπω το λόγο αν το φοβηθείς. Τα έξοδα αποστολής εξαρτώνται από το τι θα παραγγείλεις, μέχρι κάποιο βάρος μπορείς να το πάρεις με απλο airmail (να γλυτώσει σχεδόν σίγουρα τελωνείο) - αυτά φαίνονται ακριβώς στο checkout, κυμαίνονται πάντως σε απολύτως φυσιολογικά όρια.
SPANK Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Εγώ σκέφτομαι να πάρω αυτο εδω για το μαγαζί http://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/security-camera-dvr-kit-4-cameras-and-surveillance-recorder/ τώρα ομως τα μεταφορικά διαφέρουν ανάλογα την μεταφορική,έχει διαφορά πια θα επιλέξω εκτος του κόστους ? ενοω αξιοπιστία,online tracking,αν θα χρεώσουν παραπάνω στο τελωνείο. Επειδή προφάνως το συγκεκριμένο ειναι κάπως μεγάλο υπάρχει περίπτωση να με χρεώσουν στο τελωνείο η μπορεί να το αποφύγω κιόλας ? γιατι αν ειναι πχ να πληρώσω αλλα 100 150 euro δεν συμφέρει Μια παρόμοια περίπτωση με ενα dvd player που είχα πάρει για το αυτοκίνητο ηταν να με χρεώσουν 100 euro στο τελώνειο (ειχα παει στο αεροδρόμιο ) αλλα τελικά τους ειπα δικαιολογίες του τύπου οχι δεν ειναι dvd player δεν νομίζω να δουλεύει κιολας κινέζικο ειναι για δοκιμή το πήρα και τελικά δεν πλήρωσα τίποτα,ηταν βέβαια και μικρό το πακέτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.