Waldo_Vrs Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Ρε παιδιά έχω φάει τα λυσακά μου...ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ Έχω ένα ασύρματο router DLink το οποίο δίνει ασύρματα...όταν συνδέω το κινητό παίρνει internet κανονικά οπότε το router δεν νομίζω να φταίει δίνει internet.... Έχω ένα laptop τώρα HP Pavillion dv6000 με ένα router έχει μέσα της Thompson Έχει Windows Vista μέσα Όταν πατάω στις ασύρματες συνδέσεις επιλέγω το router μου βάζω και το κωδικό και συνδέομαι κανονικά...δείχνει ότι συνδέθηκε στο router μου αλλά δεν παίρνει internet!!!. Το router μου στέλνει WAP Τι γίνετε ρε παιδιά?...πως θα το κάνω να παίρνει και internet?. ...όταν πάτισα επειδιώρθωση μου έβγαλε κάτι για DNS λάθος κτλ...ΔΕΝ ξέρω μπορεί να λέω και παπαριά δεν θυμάμε καλά...
isay Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Το router μου στέλνει WAP Τι σου στέλνει; Μηπως εννοείς κάτι άλλο; Έχεις βάλει κάποιο proxy στις ρυθμίσεις του Internet explorer; Πως στο εμφάνισε; Έκανες κάτι; Δοκίμασε κάποιο από τα κλασσικά κόλπα: -Επανεκκίνηση -Απενεργοποιήση προσωρινά οποιουδήποτε firewall -Απενεργοποίηση και ενεργοποίηση κάρτας δικτύου Αν δεν φτιάξει, άνοιξε ένα παράθυρο dos γράψε ipconfig πατα enter Και γράψε εδώ τι θα σου βγάλει.
Waldo_Vrs Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Εννοώ πως στις ρυθμίσεις το έχω βάλει για ασφάλεια αντί για WEP το WPA το έγραψα ανάπωδα ο παπάρας..my apoligizes!!! μιας και δεν μπόρεσα να βάλω κωδικό στο WEP μου βγάζει συνέχεια το μηνηματάκι The code must be 10 hexidemital digits....κάτι τέτοιο τελσπ... Δεν ξέρω τι έχει ο explorer αλλά ούτε με firefox έμπαινε... όταν πήγαινα να τους ανοίξω μου έβγαζε " σύνδεση " και έλεγε να γράψω το user name και το κωδικό μου απο κάτω...όπως βάζαμε νετ κάρτα παλιά ενα πράγμα... Αλλά μετά κοίταξα στις συνδέσεις ενώ είμαι συνδεδεμένος με το router μετά μου βγάζει στη γραμμή Χ προς το internet...δεν δοκίμασα firewall...προσπαθούσα μια ώρα πειράζοντας ρυθμίσεις...αλλά internet δεν έβρισκε... δεν το έχω μαζί μου ακριβώς τώρα αύριο το πρωί θα το ξαναπάρω...απλά ρώτησα μπας και είναι εν τέλη κάποια ρύθμιση... Εν το μεταξύ στο router...να βάλω radious server ή preshared key ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.