Toufas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Protip: το dmt ειναι υπευθηνο για αυτα τα ονειρα. Αρα κατα τον νομο ειμαστε ολοι παρανομοι. Συγχαρητήρια νομε.
Merdock Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Γενικά βλέπω παράξενα όνειρα με κύριο χαρακτηριστικό ότι "πηδάνε" από το ένα θέμα σε ένα άλλο άσχετο.Πχ τη μια στιγμή μπορεί να λιάζομαι στη Hawaii και την άλλη να πολεμάω εξωγήινους Ας αναφέρω το σημερινό αν και δε θυμάμαι λεπτομέρειες γιατί ήταν και μεγάλο. Αρχικά είδα ότι ξαναπήγαινα σχολείο και μάλιστα το κτήριο ήταν αυτό του Γυμνασίου,οι συμμαθητές αυτοί του Δημοτικού και οι καθηγητές ήταν αυτοί που χα στο Γυμνάσιο και Λύκειο.Ωστόσο σε ηλικία ήμουν όσο είμαι τώρα.Εκτυλίχτηκαν κάτι σκηνές εκεί που δε θυμάμαι και μετά είδα τους παίκτες του Big Brother να παίρνουν μέρος σε μια δοκιμασία αλλά πολύ ότι να ναι(την οποία βαριέμαι να περιγράψω τώρα αλλά είχε σχέση με μια τεράστια πισίνα).Αφού τελείωσε η δοκιμασία μαζεύτηκαν όλοι στην άκρη της πισίνας αλλά τώρα αντί για τους παίκτες του Big Brother στη θέση τους ήμουν εγώ και μερικοί παλιοί συμμαθητές,κάποιοι γνωστοί μου και κάποια άτομα που δημιούργησα εγώ και δεν υπάρχουν.Εκεί μας είπαν ότι η επόμενη δοκιμασία θα είναι καραόκε.Πηγαίνουμε λοιπόν όλοι προς το κέντρο όπου θα τραγουδήσουμε.Φτάνουμε στο κέντρο αλλά αντί λόγω του Big Brother βλέπω ότι πήγαμε εκεί σαν φοιτητικό event.Πάμε να κάτσουμε στις θέσεις μας και ξαφνικά δίπλα μου έρχεται και κάθεται μια πρώην μου που έχω να τη δω 3 χρόνια και η οποία στο όνειρο δε μου μιλούσε επειδή κρατούσε μούτρα που τη χώρισα.Εκείνη τη στιγμή βλέπω μια κοπέλα που μου αρέσει irl να χαιρετάει κάποια παιδιά και τη φωνάζω να έρθει κοντά μου να τη χαιρετήσω και εγώ.Έρχεται λοιπόν και βλέπω ότι ήταν γνωστές με την πρώην μου αν και irl δεν είναι 100%.Εντωμεταξύ αντί για ρούχα φορούσε ένα κόκκινο νεγκλιζέ και φαινόντουσαν όλα Δε θυμάμαι τι κουβέντα έγινε σε εκείνο το σημείο αλλά στην επόμενη σκηνή της ζήτησα να πάμε καμιά μέρα για καφέ και δέχτηκε.Φτάνει λοιπόν η μέρα αλλά πριν πάω να τη συναντήσω πάω να κλέψω ένα χρηματοκιβώτιο(αυτό κι αν είναι εντελώς ξεκάρφωτο ).Δε τα καταφέρνω να το ανοίξω οπότε πάω προς το μέρος της συνάντησης.Όταν πλησιάζω εκεί αρχίζουν και εμφανίζονται zombie και βγάζω κι εγώ τη καραμπίνα και αρχίζω να τα καθαρίζω για να μπορέσω να φτάσω στο σημείο της συνάντησης.Φτάνω λοιπόν και βλέπω την κοπελιά η οποία όμως μου φάνηκε κάπως παράξενη από μακρυά.Τη πλησιάζω και μου λέει ότι είναι βρυκόλακας και ότι θέλει να μου πιεί το αίμα χαχαχα Τότε της λέω ότι δε με πειράζει οπότε με δαγκώνει και εκείνη τη στιγμή ξύπνησα. Ανάμεσα στις σκηνές που περιέγραψα σίγουρα θα είδα και κάτι άλλο αλλά τώρα δε το θυμάμαι. ΥΓ.Να φανταστείτε παίζει να έχω δει και πιο κουλά από αυτό. ΥΓ2.Τον γλιτώνω τον ζουρλομανδύα γιατρέ; ΥΓ3.Το κακό με το όνειρο είναι ότι ξαναθυμήθηκα την κοπέλα που έγραψα παραπάνω ότι μου αρέσει.Είναι φίλη μιας πολύ καλής μου φίλης αλλά επειδή αυτή η φίλη μου με γουστάρει δεν της έχω πει ότι μου αρέσει η άλλη και να μου κάνει κατάσταση για να μην την στεναχωρήσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.