cb_papi Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δεν ξέρω αν χρειάζεται καινούργιο thread ή πρέπει να μεταφερθεί σε ήδη υπάρχον, αλλά είναι διασκεδαστικό να ακούς όνειρα άλλων. Ξεκινώ με 2 δικά μου. Το πρώτο το είχα δει πιθανότατα λίγο πριν αρχίσω το δημοτικό (~1998 φαντάζομαι). Τότε είχα μανία με τα μικρόφωνα (όχι για να γίνω τραγουδιστής, απλά ως αντικείμενο). Είχα δει ένα βράδυ πως είχε φέρει ο πατέρας μου πολλά μικρόφωνα και τα είχαμε βάλει σε έναν γκρι σάκο στην είσοδο της κουζίνας. Το όνειρο όμως μου φάνηκε τόσο αληθινό που το πρωί όταν ξύπνησα έτρεξα στη κουζίνα για να τα πάρω! Το δεύτερο όνειρο το είδα πριν 2 χρόνια και πιθανότατα είναι αυτό που με έχει συγκλονίσει περισσότερο. Μάλιστα το είχα δει όταν είχαμε πάει διακοπές στα Κύθηρα και μου χάλασε όλη την υπόλοιπη μέρα όταν ξύπνησα εκείνο το πρωί. Έβλεπα λοιπόν πως είχαμε πάει εκδρομή με το σχολείο και μας είχαν βάλει σε ένα ξύλινο πλοίο (σαν τα πειρατικά) το οποίο είχε γύρω γύρω θέσεις να κάτσεις και στη μέση ήταν τρύπιο (έβλεπες το νερό). Με κάποιο τρόπο λοιπόν (ή αναποδογύρισε το πλοίο ή πέσαμε εμείς - δεν θυμάμαι) πεθάναμε όλοι σαν τάξη. Μετά ήρθε η μητέρα μου με τον αδερφό μου και μου έλεγαν να ετοιμαστώ για να φύγω (για τον άλλο κόσμο). Εγώ στην αρχή έκλαιγα αλλά μετά απλά τους ακολουθούσα. Αφού ετοιμάσαμε ρούχα και άλλα πράγματα, περάσαμε από ένα κατάστημα Γερμανός (όλα αυτά κάτω από το νερό) και πήρα ένα κόκκινο nokia 3650. Στη συνέχεια πήγαμε σε ένα υπόγειο γκαράζ όπου μπήκα σε ένα κίτρινο αυτοκίνητο μαζί με τον κολλητό μου και αφού αποχαιρέτησα τους δικούς μου, αρχίσαμε να κατεβαίνουμε έναν δρόμο μέσα στο γκαράζ. Μετά ξύπνησα. Όπως καταλαβαίνετε, με είχε πιάσει μια κατάθλιψη το πρωί με αυτό το όνειρο, φοβόμουν και λίγο μήπως είναι προειδοποίηση για κάτι, αλλά ένιωθα και λίγο παράξενα, σαν να πενθώ για κάτι. Α, και κάτι άσχετο: Σας έχει τύχει καμμιά φορά να ξυπνήσετε το βράδυ και ενώ προσπαθείτε να ξανακοιμηθείτε ο εγκέφαλος να δουλεύει στο φουλ; Δηλαδή να σκέφτεστε ένα πράγμα, μετά από ένα δευτερόλεπτο κάτι άλλο... σαν να είστε σε μια αίθουσα με πολλούς ανθρώπους που σας μιλάνε ταυτόχρονα και προσπαθείτε να τους ακούσετε όλους;
nickarmy Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 έχω δει πολλά όνειρα και ευτυχώς συνεχίζω ... (εφιάλτες πολύ λίγους και παλιά ) το ποιο περίεργο είναι οτι λύνω ασκήσεις στον ύπνο μου ... και το δεύτερον οτι κάποιες φορές ΄καταλαβαίνω οτι είμαι σε όνειρο και κάνω κατι ή οτι θέλω τέλος πάντων !
cb_papi Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 έχω δει πολλά όνειρα και ευτυχώς συνεχίζω ... (εφιάλτες πολύ λίγους και παλιά ) το ποιο περίεργο είναι οτι λύνω ασκήσεις στον ύπνο μου ... και το δεύτερον οτι κάποιες φορές καταλαβαίνω οτι είμαι σε όνειρο και κάνω κατι ή οτι θέλω τέλος πάντων ! Αυτό που καταλαβαίνεις πως βλέπεις όνειρο και το ελέγχεις κάπως λέγεται αλλά μου ξεφεύγει αυτή τη στιγμή. Πρέπει να είναι ωραίο πάντως Και γω μόνο 2 εφιάλτες θυμάμαι να έχω δει σ'όλη μου τη ζωή. Θα ήθελα πάντως να δω εφιάλτη για να θυμηθώ πως είναι όταν ξυπνάς. Γιατί αν το καλοσκεφτείς, όνειρο είναι. Δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα περισσότερο.
slygeo87 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Στα 5-6 μου, ήμουν στη γιαγιά μου (το θυμάμαι ακόμα =ρ) και είχα δει στον ύπνο μου ότι ήμουν σε ένα σκοτεινό δικαστήριο και είχα απέναντι μου ένα άλογο για δικαστή. Σχετικά πρόσφατα, διάβασα αυτό.
iGoPod Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 εγω θυμαμαι ημουν περιπου προνηπιο εκει ειχα δει οτι ειχαν πεθανει ολοι και ιμουν μονος μου και ενα αλλο ειδα καποιες εικονες οτι τρααραμε με τους γονεις μου και την ιδια μερα το πρωι τρακαραμε κ μολις βγηκα απο το αμαξι αντικρισα μπροστα μου τις ιδιες εικονες και γενικα μου συμβενει αυτο βλεπω πραγματα στον υπνο μ που τα ζω σητν καθημερινοτητα
guido Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Αυτό που καταλαβαίνεις πως βλέπεις όνειρο και το ελέγχεις κάπως λέγεται αλλά μου ξεφεύγει αυτή τη στιγμή. http://en.wikipedia.org/wiki/Lucid_dream
JERONIMO888 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Βλεπω σχεδον καθε μερα γαματα ονειρα αλλα και εφιαλτες που ξυπναω τρελαμενος, εχθες ειδα οτι ημουν με την τζουλια ρομπερτς σε μια παραλια βραδυ και μιλαγαμε (δεν θυμαμαι τι λεγαμε) αλλα αισθανομουν πολυ χαρουμενος ξαφνικα γινεται μερα και εμφανιζομαι να βγαινω μεσα απο μια μπλε lampo και παω και ανοιγω την πορτα του συνοδηγου και βγαινει ο σουβλατζης που παω στο πετρινο στην πεντελη κρατωντας καμια δεκαρια καλαμακια και πολλες φετες ψωμι αχχχα0χα0χα0χαχ0αχ0αχ0 και μετα με ξυπνησαν απο θορυβους απο την οικοδομη και σηκωθηκα και εφτιαξα 2 μπριζολες
Septum Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Α, και κάτι άσχετο: Σας έχει τύχει καμμιά φορά να ξυπνήσετε το βράδυ και ενώ προσπαθείτε να ξανακοιμηθείτε ο εγκέφαλος να δουλεύει στο φουλ; Δηλαδή να σκέφτεστε ένα πράγμα, μετά από ένα δευτερόλεπτο κάτι άλλο... σαν να είστε σε μια αίθουσα με πολλούς ανθρώπους που σας μιλάνε ταυτόχρονα και προσπαθείτε να τους ακούσετε όλους; Tο εχω παθει αλλα ξυπνιος,ηταν ομως σαν να με ναρκωσαν... Το προηγουμενο καλοκαιρο για 1-2 βδομαδες ελιωνα dota ολη μερα και το βραδυ εβλεπα ολοκληρα games....οτι χειροτερο.Στις πανελληνιες εβλεπα οτι ελυνα ολοκληρες ασκησεις και προσφατα με τη γυμναστικη που εμπαινα σε ενα καινουργιο πρωινο προγραμμα εβλεπα οτι εκανα γυμναστικη αλλα κουραζομουν στα αληθεια....
Kasrith Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Ο ποιο παραξενος εφιαλτης που θυμαμαι ειναι ο εξης: Ημουν λεει καπου 4-5 χρονων. Ενα βραδυ ειχα ξυπνησει απο εφιαλτη, και πηγα να κοιμηθω στο δωματιο των γονιων μου. Οπως με παιρνει ο υπνος, αρχιζει εκ νεου εφιαλτης. Μονο που στον εφιαλτη ημουν παλι στο κρεβατι των γονιων μου, και δεν ειχα καταλαβει οτι κοιμομουν. Τεσπα, ακουγα κατι θορυβους απο το χολ. Κατι ερχοταν τελος παντων, και ανοιγει η πορτα του δωματιου... Εκει στεκοταν καποιος, αλλα φαινοταν μονο η σκια. Και η σκια ηταν αυτη του Batman. True story.. Θυμαμαι και κανα 2 ακομα απο κεινη την εποχη, αλλα αυτο ηταν το ποιο καμενο εδιτ Αυτο για τα παιχνιδια που λετε το χω παθει και γω. Καααποτε που ελιωνα la2, gta, cod, ναρκαλιευτη (ω ναι) κτλ, οταν επαιζε πολλες ωρες, και την επεφτα για υπνο, δεν νυσταζα και "ελιωνα" μονος μου στο κρεβατι. Οτινανισμος
htps Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 To πιο σιχαμερο,αηδιαστικο,φρικιαστικο κ ανατριχιαστικο ονειρο που εχω δει ποτε ηταν περιπου το 2002... Ειχα δει το ανατριχιαστικο οτι ειχα βγαλει τριχες,σχεδον μαλλια δλδ στην βαλανο(κεφαλι) του πεους!!Μετα παιζει κ να ξερασα!!Ακομα κ σημερα που το θυμαμαι ανατριχιαζω!! Παντως αυτο που ξερω οτι βλεπω ονειρο το παθαινω κ εγω
mikelamar Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Αυτό που καταλαβαίνεις πως βλέπεις όνειρο και το ελέγχεις κάπως λέγεται αλλά μου ξεφεύγει αυτή τη στιγμή. Πρέπει να είναι ωραίο πάντως Και γω μόνο 2 εφιάλτες θυμάμαι να έχω δει σ'όλη μου τη ζωή. Θα ήθελα πάντως να δω εφιάλτη για να θυμηθώ πως είναι όταν ξυπνάς. Γιατί αν το καλοσκεφτείς' date=' όνειρο είναι. Δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα περισσότερο.[/quote'] Εκτός φιλε μου αν έρθει ο Φρεντι... Sent from my iPhone using Insomnia.app
cb_papi Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 εδιτΑυτο για τα παιχνιδια που λετε το χω παθει και γω. Καααποτε που ελιωνα la2, gta, cod, ναρκαλιευτη (ω ναι) κτλ, οταν επαιζε πολλες ωρες, και την επεφτα για υπνο, δεν νυσταζα και "ελιωνα" μονος μου στο κρεβατι. Οτινανισμος Το πάθαινα και γω με το GTA Όσο για τον Fredy,
sam sam Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 αχχχχχχχχχχχχ .... ταξιδι στα bora bora με το trimaran μου και μια ξανια (για την μεταφραση ) αλλα ανεβηκε ο φ.π.α. και δεν μπορεσα να το αγορασω
iGoPod Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Το πάθαινα και γω με το GTA Όσο για τον Fredy, και εγω το παθαινω
MsquitoPrincess Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Πριν άπειρα χρόνια τη σχωρεμένη τη γιαγιά μου ντυμένη με τσεμπέρια και μαύρα ρούχα (Λασίθι style), να οδηγεί τζετ σκι και να έχει δεμένο πίσω το φέρετρο του παππού μου. ps: O παππούς ζει ακόμα.Η γιαγιά βγήκε νοκ άουτ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.