Προς το περιεχόμενο

Ας φτιάξουμε το μεγαλύτερο photostream που έγινε ποτέ για την Αθήνα| thisisathens.org


flealam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσοι έχουν μεγαλώσει και ζουν στην Αθήνα, γνωρίζουν πως η αγαπημένη τους τσιμεντούπολη δεν είναι μόνο το καυσαέριο και η καθημερινή κίνηση στους δρόμους, ούτε οι σωροί από σκουπίδια που κατακλύζουν συχνά πυκνά τις γειτονιές, ούτε οι μουντές προσόψεις των πολυκατοικιών που στέκουν άχαρα κατά μήκος του δρόμου.

 

Η Αθήνα είναι πολλά περισσότερα. Είναι οι βόλτες με τους φίλους στο κέντρο, τα ατελείωτα ξενύχτια στο Γκάζι και το Μοναστηράκι, οι μεσημεριανοί καφέδες στα Εξάρχεια, οι καλοκαιρινές συναυλίες στο Λυκαβηττό,τα Rockwave Festivals, οι βόλτες για ψώνια στην Ερμού, τα βραδινά μπάνια στην Βουλιαγμένη. Είναι η Πανεπιστημίου, η Σταδίου, το Σύνταγμα, η πλατεία Μαβίλη, η Πνύκα, η Πλάκα και όλα εκείνα τα μέρη που μας θυμίζουν τις υπέροχες στιγμές που έχουμε περάσει σε αυτήν την πόλη.

 

Read More...

Δημοσ.

η αθηνα θα μπορουσε αμα δεν ηταν στα χερια αυτων που ειναι να ηταν κατι πολυ καλο αλλα για την ωρα βλεπουμε ληστειες,τρακαρισματα,δολοφονιες,ναρκομανεις και ολα τα καλα που διαθετουμε.το μονο σιγουρο ειναι οτι αμα κανεις μια βολτα στην αθηνα εχεις δει σε λιγα λεπτα ολα αυτα που καποιος δεν μπορει να δει σε χρονια:P

Δημοσ.

Εγω παλι δεν την αντεχω.Εχει οντως πολλα ωραια μερη να πας με την παρεα σου αλλα μαλλον με εχει κυριευσει η αρνητικη της πλευρα.Προτιμω 1000000 φορες την επαρχια

Δημοσ.
Εγω παλι δεν την αντεχω.Εχει οντως πολλα ωραια μερη να πας με την παρεα σου αλλα μαλλον με εχει κυριευσει η αρνητικη της πλευρα.Προτιμω 1000000 φορες την επαρχια

 

Ενω αυτα δεν τα βλεπεις στην Επαρχια............

Δημοσ.
τις μπουρδελότσαρκες δεν έβαλες

Χωρις παρεξηγηση φιλε Elven, αλλα δεν νομιζω να αρεσουν σε κανεναν οι κρυες εξυπναδες της μιας προτασης που πετας δεξια και αριστερα στα topic του φορουμ.

 

Αμα θες να συμμετασχεις στη συζητηση, εστω και για να πεις κατι επικριτικο, πες το. Αλλιως διαβασε το θεμα να δεις τι εχουν να πουν οι αλλοι.

 

Το να πεταγεσαι καθε τοσο για να πεταξεις την εκαστοτε εξυπναδα σου ειναι τοσο ενοχλητικο οσο και σε μια πραγματικη συζητηση. Δεν στο λενε απο ευγενεια, αλλα ειναι.

Δημοσ.
Ενω αυτα δεν τα βλεπεις στην Επαρχια............

 

Μα δεν ειπα οτι η επαρχεια ειναι τελεια ουτε οτι εκει δεν βλεπεις διαφορα.Απλα σε σχεση με την Αθηνα την προτιμω

Δημοσ.
( ...μια χαρά ποστ έκανε ο elven - αν κάποιος είναι πουριτανός και ζορίζεται είναι άλλο θέμα :-) )

 

είπαμε όταν μια πραγματικότητα δεν είναι η δικιά μας πραγματικότητα τότε δεν είναι πραγματικότητα! ( οτι μας βολεύει.. ):X

Δημοσ.

Δλδ αν σε ένα τόπικ πχ "Πως πέρασατε στο Άμστερνταμ;" γράψει κάποιος ότι φχαριστήθηκε μπουρδέλο και μάυρο θα πεταχτείς μ ένα καθως πρέπει ποστ να του υπενθυμίσεις να μη μαμάει τη συζήτηση,,θα πρέπει να γράψει ότι η βόλτα με το ποδήλατο του μεινε αξέχαστη πχ (και θα του κάνεις συστάσεις για το πως θα φέρεται στον έξω κόσμο απο το συμπέρασμα που έχεις βγάλει απο εναν εικονικό λογαριασμό που διαβάζεις γραπτώς)

 

Απο την άλλη χαίρομαι που θεωρείς εξυπνάδα το να αναφέρει κάποιος την μπυρδελότσαρκα αλλά όχι τα "τα ατελείωτα ξενύχτια στο Γκάζι και το Μοναστηράκι" και το ακόμα φοβερότερο "τις βόλτες για ψώνια στην Ερμού" που αναφέρονται στο αρχικό ποστ,το οποίο παρεπιπτόντως είναι στο lobby αλλά δεν αποτελεί είδηση

Δημοσ.

in order to be acceptable you need to be politically correct.!!

 

στη πραγματικότητα δε χωράνε τα αληθινά της ζωής αλλά τα ορθός "ωραία"

Δημοσ.

Το θέμα είναι να δημιουργήσουμε ένα κολάζ συναισθημάτων και εμπειριών από την Αθήνα έτσι όπως την έχουμε ζήσει εμείς. Αν μέσα σε αυτό συγκαταλέγονται και τα μπου...λα, έχει καλώς.

 

Εξάλου πιστεύω πως το post του elven περιείχε και μια μικρή δόση χιούμορ. Εγώ τουλάχιστον έτσι το αντιλήφθηκα.

 

Anyway ας μην κολλήσουμε εκεί. Το θέμα είναι να δημιουργήσουμε το μεγλύτερο photostream για την Αθήνα. Να συλλέξουμε ευχάριστες στιγμές και μέρη που μας έχουν δημιουργήσει όμορφες αναμνήσεις και να ξεχάσουμε προς στιγμήν τα αναμφισβήτητα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη. Τώρα αν κάποιος θέλει να ανεβάσει photo απο Μεταξουργείο, τουλάχιστον ας είναι κάπως καλλιτεχνική ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...