TRILOBYTER Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Γεια σας. Σκεφτομαι να αγορασω ενα ps3 αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να πληρωσω 30-40-50-60-70 ευρω για παιχνιδια.Οποτε ρωταω,εχει βγει bypass για αντιγραφες στο ps3 η οχι? Αν οχι..ακουγεται οτι θα βγει? Γιατι ps3 χωρις τσιπακι ειναι αστα να πανε και δεν θα το αγορασω ποτε Επισης το Ps3 παιζει αντιγραφες ταινιες? blu ray και λοιπα? ευχαριστω PS: Σορρυ αν η ερωτηση εχει ξαναγινει παλιοτερα,απλα δεν το βρηκα.
LeoNaXe Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 φίλε μου τα πειρατικά δεν επιτρέπονται σε αυτό το φόρουμ. το threat θα κλειδωθεί
TRILOBYTER Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 φίλε μου τα πειρατικά δεν επιτρέπονται σε αυτό το φόρουμ. το threat θα κλειδωθεί λολ καλα . στην ελλαδα ολα τα φορυμ κατα διαολου πανε. η πειρατια τουσ πειραξε. CLOSE THE EVIL THREAD!!!! NAO
basilis5 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 λολ καλα . στην ελλαδα ολα τα φορυμ κατα διαολου πανε. η πειρατια τουσ πειραξε. CLOSE THE EVIL THREAD!!!! NAO φιλε μου δεν χρειαζεται να εισαι τοσο καυστικος. τελος μπορεις να βρεις τιτλους με <30 ευρω αλλα οχι καινουργιους, ενω μπορεις να κανεις και αγορες μεσω νετ παλι σε καλυτερες τιμες,αλλα οχι τους ιδιους τιτλους που πωλουνται σε καταστηματα. το πλει δεν εχει τσιπαριστει.αντιγραφα οπως τα εννοεις δεν παιζει. οσο για ταινιες,αναπαραγει μια μεγαλη ποικιλια αρχειων βιντεο απο τον σκληρο δισκο ή usb και δισκακια bluray-dvd για αντιγραφα των bd δεν ξερω αλλα αντιγραφες dvd ναι. τελος αν σε ενδιαφερει να πληρωσεις μονο την κονσολα και την συνδεση του ιντερνετ σου για να κατεβαζεις, τοτε το πλει δεν ειναι για εσενα.
TRILOBYTER Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 φιλε μου δεν χρειαζεται να εισαι τοσο καυστικος.τελος μπορεις να βρεις τιτλους με <30 ευρω αλλα οχι καινουργιους, ενω μπορεις να κανεις και αγορες μεσω νετ παλι σε καλυτερες τιμες,αλλα οχι τους ιδιους τιτλους που πωλουνται σε καταστηματα. το πλει δεν εχει τσιπαριστει.αντιγραφα οπως τα εννοεις δεν παιζει. οσο για ταινιες,αναπαραγει μια μεγαλη ποικιλια αρχειων βιντεο απο τον σκληρο δισκο ή usb και δισκακια bluray-dvd για αντιγραφα των bd δεν ξερω αλλα αντιγραφες dvd ναι. τελος αν σε ενδιαφερει να πληρωσεις μονο την κονσολα και την συνδεση του ιντερνετ σου για να κατεβαζεις, τοτε το πλει δεν ειναι για εσενα. Τσαμπα τα λεφτα στο πλει χωρις bypass Ξερω οτι παιζει αρκετα φορματ απλα με ενδιεφερε περισσοτερο αυτο με τις αντιγραφες,αλλιως το πλει ειναι σαν και το πισι..αν ειναι να το εχω για να βλεπω ταινιες μονο και για ιντερνετ..
ikaruga24 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Τσαμπα τα λεφτα στο πλει χωρις bypass Ξερω οτι παιζει αρκετα φορματ απλα με ενδιεφερε περισσοτερο αυτο με τις αντιγραφες,αλλιως το πλει ειναι σαν και το πισι..αν ειναι να το εχω για να βλεπω ταινιες μονο και για ιντερνετ.. Υπαρχουν πολλα παιχνιδια οriginal πλεον (και πολυ καλα μαλιστα) με 15 ευρω, σχεδον οσο κανει ενα Blue-ray δισκακι αδειο. Μερικα απο αυτα που πηρα με 15 ευρω (και μερικα μεταχειρισμενα με 7 ευρω): Valkyria Chronicles Ninja Gaiden 1 + 2 Chronicles of riddick: assault on dark athena Killzone 2 Street Fighter 4 (μεταχειρισμενο 7 ευρω) και πολλα αλλα. Το μονο που χρειαζεται ειναι απλα να σταματησεις να ψωνιζεις απο τους Ελληνες μπακαλιδες και να το ριξεις στο εξωτερικο.
Xristaras12 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 αμα ολα τα φορουμ πανε κατα διαλου 1)ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΩΤΟΥ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΛΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ 2)ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ
LeoNaXe Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 λολ καλα . στην ελλαδα ολα τα φορυμ κατα διαολου πανε. η πειρατια τουσ πειραξε. CLOSE THE EVIL THREAD!!!! NAO άμα γουστάρεις φτιάξε δικό σου φόρουμ και βάλε όσα πειρατικά θέλεις. τουλάχιστον μάθε να σέβεσαι τους άλλους
spithas7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 αστο καλυτερα φιλε μου σημερα παρέδωσε πνευμα το δικο μου παμε για το xbox το καινουργιο
skanjos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Το ps3 matroska αρχεια παίζει??? δεν νομίζω.αλλα έχει έναν πάρα πολύ γρήγορο μετατροπέα που τα αλλάζει σε δευτερόλεπτα και μετά τα διαβάζει.απότι θυμάμαι.
fr33DE Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Tα μετατρέπει στην ίδια ανάλυση που έχει και το matroska? πχ 720 η 1080? Σε τι αρχειο τα μετατρέπει? Γενικός το ps3 τι αρχεία διαβάζει από τον σκληρό του ? Sorry για το κατά ριπάς των ερωτήσεων...
skanjos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Tα μετατρέπει στην ίδια ανάλυση που έχει και το matroska? πχ 720 η 1080?Σε τι αρχειο τα μετατρέπει? Γενικός το ps3 τι αρχεία διαβάζει από τον σκληρό του ? Sorry για το κατά ριπάς των ερωτήσεων... παλίκαρε δες εδώ http://www.pspgr.net/viewtopic.php?f=60&t=6360 πιστέυω θα λύσει όλες σου τις απορίες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.