Προς το περιεχόμενο

Aγορά οθόνης για gaming

Luciddream

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τελικά μετά απο πολύ καιρό υπομονής και καταπίεσης του εαυτού μου :-D:-D αποφάσισα να πάρω καινούρια οθόνη.. την θέλω για gaming αλλα και για ταινίες !! 22''-24'' θέλω να έχει τέλεια εικόνα και γρήγορη απόκριση ... αλλα να μην ξεφύγουμε άσχημα σε τιμή. επίσης θέλω να γίνει η αγορά απο Multirama.. !!

βασικά επειδή τόσο καιρό είμαι με μια 17'' δεν έχω ιδέα τι παίζει με τις μεγάλες αναλύσεις.. σε games π.χ βγάζει 1920 κανονικά?? η εκεί μας νοιάζει μέχρι 1680? μην δώσω κάτι παραπάνω για κάτι που δεν μου χρειάζεται γιαυτό ρωτάω..

Δημοσ.

Budget πόσο? Για πολυ καλή οθόνη και full HD θα σου πρότεινα αυτή: http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=10596

Δεν έχει τα response times που έχουν άλλες, αλλά το panel της (IPS) είναι πολύ καλύτερο από τα περισσότερα που κυκλοφορούν και η τιμή της είναι άπιαστη. Έχει και gaming mode το οποίο βελτιώνει αρκετά το input lag στα παιχνίδια.

Δημοσ.

δεν έχω συγκεκριμένο budget, αρκεί να μην δώσω παραπάνω απο όσα πρέπει... δεν θέλω να σχεδιάζω γέφυρες σε CAD, να λιώνω σε games θέλω... :-D:-D και το βραδάκι να βλέπω καμιά ταινία.. 8ms απόκριση..? έλεγα για 2ms...

Δημοσ.

Μη σε τρομάζει το 8ms απόκριση. Θα πρέπει να ψάξεις για να βρεις πρόβλημα με το χρόνο απόκρισης. Από την άλλη θα σε ανταμοίψει 100% η ποιότητα της εικόνας σε σχέση με ΤΝ οθόνες του πεταματού.

Ψάξε στο forum να δεις τι λέγεται για τη συγκεκριμένη αν δε με πιστεύεις.

Ό,τι και να επιλέξεις, καλές αγορές!

Δημοσ.
Μακραν την dell 23΄΄ δεν υπαρχει αλλη στην τιμη της αν πας σε TN panel ενω μπορεις να παρεις Ips θα κλαις

αυτό εννοείτε δεν συγκρίνετε το ΤΝ με το IPS αν μπορείς πάρε την dell

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...