Προς το περιεχόμενο

Ερωτηματολόγιο για L.E.D.

icsd08063

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Σε αυτό τον σύνδεσμο υπάρχει ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με τα L.E.D.. Το ερωτηματολόγιο αφορά μία εργασία μου σε ανάλογο Πανεπιστημιακό μάθημα.

Θα σας ήμουν υπόχρεος αν μπορούσατε να το συμπληρώσετε.

Ευχαριστώ.:-)

Δημοσ.
Καλησπέρα σας,

Σε αυτό τον σύνδεσμο υπάρχει ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με τα L.E.D.. Το ερωτηματολόγιο αφορά μία εργασία μου σε ανάλογο Πανεπιστημιακό μάθημα.

Θα σας ήμουν υπόχρεος αν μπορούσατε να το συμπληρώσετε.

Ευχαριστώ.:-)

Απάντησα. Καλή επιτυχία με την εργασία.

Δημοσ.

αν απαντησω "οχι" στην "Γνωρίζετε τις οργανικές διόδους εκπομπής φωτός;" δεν θα επρεπε να υποχρεουμε να απαντησω στο "Θεωρείτε ότι οι οργανικές διόδοι εκπομπής φωτός (O.L.E.D.) διαθέτουν αρκετά πλεονεκτήματα έναντι των κλασσικών διόδων εκπομπής φωτός; *" οπως και στο "Πιστεύετε ότι οι οργανικές διόδοι εκπομπής φωτός (O.L.E.D.) κατέχουν σημαντικό μερίδιο της αγοράς; "

και στα παρακατω...

εχε στα υποψιν σου . αν καποιος απαντηση "οχι" πρεπει να αγνοησεις τις απαντησεις που δεινει στα επομενα ερωτηματα ! γιατι θα βγει λαθος η ερευνα .

Καλή επιτυχία και απο εμενα:-)

----

"De@th L0rd" -> "Ακούω Led Zeppelin και φωτίζω το σπίτι μου με LED."

χαχαχαχα :lol::lol::lol::lol:

μηπως να μπει και αυτο στο ερωτηματολόγιο;

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ τόσο για τις απαντήσεις σας όσο και για τις επισημάνσεις σας. Θα το προσέξω αυτό όταν θα συλλέξω τα δεδομένα.

Το ερωτηματολόγιο έγινε σχετικά "γρήγορα", γι' αυτό και ίσως και να υπέπεσα στο λάθος αυτό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...