icsd08063 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα σας, Σε αυτό τον σύνδεσμο υπάρχει ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με τα L.E.D.. Το ερωτηματολόγιο αφορά μία εργασία μου σε ανάλογο Πανεπιστημιακό μάθημα. Θα σας ήμουν υπόχρεος αν μπορούσατε να το συμπληρώσετε. Ευχαριστώ.
De@th L0rd Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Καλησπέρα σας, Σε αυτό τον σύνδεσμο υπάρχει ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με τα L.E.D.. Το ερωτηματολόγιο αφορά μία εργασία μου σε ανάλογο Πανεπιστημιακό μάθημα. Θα σας ήμουν υπόχρεος αν μπορούσατε να το συμπληρώσετε. Ευχαριστώ. Απάντησα. Καλή επιτυχία με την εργασία.
icsd08063 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Σας ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σας. Καλή συνέχεια.
BritGreek Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Απάντησα κι εγώ. (Σε μία ερώτηση έχεις γράψει λανθασμένα το "πιστεύετε"). Καλή επιτυχία.
sam sam Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 αν απαντησω "οχι" στην "Γνωρίζετε τις οργανικές διόδους εκπομπής φωτός;" δεν θα επρεπε να υποχρεουμε να απαντησω στο "Θεωρείτε ότι οι οργανικές διόδοι εκπομπής φωτός (O.L.E.D.) διαθέτουν αρκετά πλεονεκτήματα έναντι των κλασσικών διόδων εκπομπής φωτός; *" οπως και στο "Πιστεύετε ότι οι οργανικές διόδοι εκπομπής φωτός (O.L.E.D.) κατέχουν σημαντικό μερίδιο της αγοράς; " και στα παρακατω... εχε στα υποψιν σου . αν καποιος απαντηση "οχι" πρεπει να αγνοησεις τις απαντησεις που δεινει στα επομενα ερωτηματα ! γιατι θα βγει λαθος η ερευνα . Καλή επιτυχία και απο εμενα ---- "De@th L0rd" -> "Ακούω Led Zeppelin και φωτίζω το σπίτι μου με LED." χαχαχαχα :lol::lol: μηπως να μπει και αυτο στο ερωτηματολόγιο;
steliospal Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Απάντησα κι εγώ αλλά συμφωνώ με τον προλαλήσαντα! καλή επιτυχία πάντως
icsd08063 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Σας ευχαριστώ πολύ τόσο για τις απαντήσεις σας όσο και για τις επισημάνσεις σας. Θα το προσέξω αυτό όταν θα συλλέξω τα δεδομένα. Το ερωτηματολόγιο έγινε σχετικά "γρήγορα", γι' αυτό και ίσως και να υπέπεσα στο λάθος αυτό.
icsd08063 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Καλή επιτυχία κι από μένα Thanks a lot!
icsd08063 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Good luck, συμμετείχα και εγώ Σε ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.