Προς το περιεχόμενο

LG Scarlet 37'' lg6000

katsouras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια αυτη ειναι η τηλεοραση μου.Θελω να μαθω αν θα ειναι συμβατη μετα ψηφιακα της Digea.Απο οσο ξερω εχει mpeg2.Μεσω της υποδοχης pcmcia γινεται τιποτα απο εκει?Κατι τελευταιο.Μενω ΣΥΡΟ(ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ).Σε καποια χωρια που πιανουν απο Αθηνα σημα βλεπουν ψηφιακα.Εδω στην Ερμουπολη ομως δεν ξερω ποτε θα μπουν.Στο site της digea εχει την Συρο σαν μελοντικο σημειο εκπομπης σηματος ομως δεν λεει λεπτομεριες..Μπορω να μαθω καπως?

Δημοσ.
Παιδια αυτη ειναι η τηλεοραση μου.Θελω να μαθω αν θα ειναι συμβατη μετα ψηφιακα της Digea.Απο οσο ξερω εχει mpeg2.Μεσω της υποδοχης pcmcia γινεται τιποτα απο εκει?Κατι τελευταιο.Μενω ΣΥΡΟ(ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ).Σε καποια χωρια που πιανουν απο Αθηνα σημα βλεπουν ψηφιακα.Εδω στην Ερμουπολη ομως δεν ξερω ποτε θα μπουν.Στο site της digea εχει την Συρο σαν μελοντικο σημειο εκπομπης σηματος ομως δεν λεει λεπτομεριες..Μπορω να μαθω καπως?

η LG προτείνει εξωτερικό αποδικωποιητή. με τις κάρτες σε όλα τα φορουμ κ αν διαβάσεις θα δεις διάφορα κουλά προβλήματα. κ προσώπικά για να γλυτώσω 1 τηλεχειρηστήριο δεν θέλω να περιμένω 5-6 δευτερόλεπτα για να αλλάξω 1 κανάλι στα ψηφιακά.Από εκεί κ πέρα κ μόνο σε ειδικές περιπτώσεις όπως είναι πχ η γιαγιά μου, θα τις βάλω την κάρτα να έχει 1 τηλεχειρηστήριο. Από την LG έπρεπε να κλείσω ραντεβού για αναβάθμιση από τεχνικό κ μάλιστα την κράτησαν 2 μέρες στο εργαστήριο.

Τέλος όσο αναφορά την επέκταση των ψηφιακών, ήδη ψυθιρίζεται το γνωστό "ελλειψη χρημάτων, στάση εργασίας".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...