Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Ξεκινησα σε http://www.navimania.gr ενα θεμα που καλο ειναι να το διαβασετε ολοι που εχουν ή σκεφτοντε να παρουν κινητο HTC!!! http://www.navimania.gr/showthread.php?t=23327
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 ε εντάξει είπα και εγώ θα ήταν κάτι τραγικό Τοσο light το θεωρεις ?
damastes Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 οχι, αλλά δεν είναι και πρωτάκουστο για κάποια εταιρία να μην σου κάνει service στην ελλάδα που δεν είναι απο τον επίσημο εισαγωγέα, αλλά παραεισαγωγή. απο οτι είδα όμως η HTC σε καλύπτει και στο στέλνουν στο εξωτερικό για service δωρεάν και πληρώνεις τα μεταφορικά, σωστά; Ακάλυπτος δεν μένεις, απλά πληρώνεις λίγο παραπάνω, για αυτό και λέω δεν είναι και τόσο τραγικό.
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 οχι, αλλά δεν είναι και πρωτάκουστο για κάποια εταιρία να μην σου κάνει service στην ελλάδα που δεν είναι απο τον επίσημο εισαγωγέα, αλλά παραεισαγωγή.απο οτι είδα όμως η HTC σε καλύπτει και στο στέλνουν στο εξωτερικό για service δωρεάν και πληρώνεις τα μεταφορικά, σωστά; Ακάλυπτος δεν μένεις, απλά πληρώνεις λίγο παραπάνω, για αυτό και λέω δεν είναι και τόσο τραγικό. Σωστα αλλα φανταζεσαι ποσος χρονος θα χρειαστει και ποσο θα στοιχισει ?
damastes Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 φαντάζομαι αλλά θα συμφωνήσω με τον panosha σε αυτά που λέει, πρέπει να είμαστε και εμεις λίγο ποιο σκεπτικοί. Δεν γίνεται να πηγαίνουμε στο skroutz και να χτυπάμε πάντα το ποιο φτηνό. Επίσης δεν είναι τυχαίο που πολλά μαγαζία στον τίτλο του προϊοντος, π.χ στο HTC Desire, γράφουν "με εγγύηση ACE Hellas", "Ελληνικής αντιπροσωπείας", ενώ άλλα όχι. Αν στο μαγάζι που το αγόρασες γράφει στο καλύπτουμε εμείς, τότε λογικά θα απευθυνθείς σε αυτούς, θα το στείλουν για service στην χώρα που το κάνανε αυτοί εισαγωγή και θα πληρώσουν αυτοί τα μεταφορικά. Ξαναλέω οτι δεν είναι μόνο πολιτική της HTC αλλά των περισσοτέρων εταιριών. Αν κάνεις ένα search θα δείς. Π.χ αυτό απο το Myphone ξανα για sony και Multirama
gesamgr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 τοσα χρονια αγοραζω τηλεφωνα και τα κρατω 6-8 μηνες το πολυ οπως κανουμε κατα μεσο ορο ολοι μας...σχεδον παντα τα βρισκω πολυ φτηνοτερα απο αλλα καναλια και αν ακομα δεν καλυπτομαι απο εγγυηση και δωσω 40-50 ευρω για επισκευη τη στιγμη που εχω γλυτωσει στην αγορα του 100-120 ευρω που θα επαιρνε ο καθε μαγκας εδω που σου "πουλαει" την εγγυηση- τι θα γινει δηλαδη? ασε που τα προβληματα που παρουσιαζουν ειναι ελαχιστα....εκτος και αν του δινεις και καταλαβαινει το κινητο και εισαι εντελως απροσεκτος στην χρηση του. να μου πεις για τα Ελληνικα το καταλαβαινω ειναι ενα θεμα αν και τα windows και android δεν εχουν προβλημα ακομα και τα symbian-SE εστω και με κολπακια.
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 τοσα χρονια αγοραζω τηλεφωνα και τα κρατω 6-8 μηνες το πολυ οπως κανουμε κατα μεσο ορο ολοι μας.... Συμφωνω αλλα στην αξια μεταπωλησης παιζει ρολο αν εχουν καλυψη ελληνικης εγγυησης.
gesamgr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 ναι εχεις δικιο αλλα επειδη αγοραστηκε με χαμηλη τιμη κατι μπορει να βγαλεις στη μεταπωληση αν το εχεις αριστο...και βρισκονται αγοραστες παντως αυτο ειναι σιγουρο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 ναι εχεις δικιο αλλα επειδη αγοραστηκε με χαμηλη τιμη κατι μπορει να βγαλεις στη μεταπωλησηαν το εχεις αριστο...και βρισκονται αγοραστες παντως αυτο ειναι σιγουρο. Καινουργιο με εγγυηση κανονικη ειχε 475 ευρω και το πηρα 430 . Δεν θεωρω μεγαλη την διαφορα. Τελος παντων ο πωλητης μου υποσχεθηκε να μου βρει αλλο ελληνικο μεσα στην επομενη βδομαδα.Θα δειξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.