FaRMaKhs Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Και δουλεια να μην κανουν ειναι ομορφες στο ματι τουλαχιστον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Και δουλεια να μην κανουν ειναι ομορφες στο ματι τουλαχιστον Βασικά αυτός ήταν ένας λόγος καθώς οι reference κάρτες μου αρέσουν εμφανισιακά ενώ όχι τα υπόλοιπα aftermarket coolers που κυκλοφορούν εκτός της zalman. Αλλος λόγος είναι ότι αν και με έτρωγε να αλλάξω κάρτες αποφάσισα τελικά να μείνω ακόμα με αυτές. Ο τρίτος και σημαντικότερος λόγος ήταν οι επιδόσεις της zalman που έχω διαβάσει σε review, καθώς έχοντας CF οι κάρτες με custom fans profile απο το Msi AB δεν ήταν και αθόρυβες προκειμένου να διατηρούνται χαμηλά σε temps. Με λίγα λόγια σε δουλειά να βρισκόμαστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Ψιλοεγγύηση η Zalman, εγώ στην 8800GT είχα (και έχω ακόμα) τη VF1000 Led και πάνω από 60°C δεν ανέβαινε ποτέ στο FurMark Άσε που δεν ακουγόταν σχεδόν τίποτα :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Αν κάνετε λίγη ησυχία, σχεδόν ακούγεται ο όχλος να φωνάζει... revieww reviiieeeww REVIEW!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Αν κάνετε λίγη ησυχία, σχεδόν ακούγεται ο όχλος να φωνάζει... revieww reviiieeeww REVIEW!!! I'll do my best. Απλά λίγο φεεέτα μέχρι να τις πάρω / κοτσάρω πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Navu Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Είναι liabitity η συγκεκριμένη Zalman και τα πάει και πολύ καλά στα VRM (αραιά fins και ευμεγέθες passive cooling element από κάτω). Περιμένω εντυπώσεις και γω!... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.