Προς το περιεχόμενο

ProlimaTech MK-13 σε 5850 - mini Review

stm00192

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Sorry κιολλας αλλά να δώσω για δύο ανεμιστήρες σχεδόν όσα έδωσα για την ψύκτρα... δεν το κανω!!

Και πολύ καλά θα κάνεις - nikk καλύτερα να δίνεις links γιατί αν αναφέρεσαι στους BlackSilent - είναι μετριότατοι.

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κοιτας τα νουμερα και οχι την πραξη. Αναμεσα σε 60 κοντα μοντελα που εχω δοκιμασει ειναι χαλαρα οι καλυτεροι απο αποψη θορυβου/airflow μαζι με τους NF-P12 της Noctua. Τωρα αν βεβαια πιστευεις οσα διαβαζεις στα site των εταιρειων οκ. Απο την αλλη αν προτιμας το καλυτερο Airflow ασχετα με τον θορυβο τοτε οι Delta ειναι μονοδρομος για σενα.

Δημοσ.

Τα περί "νούμερα <> πράξη" πάει both ways.

Και 511 να έχεις τσεκάρει - αν μου λες ότι ο NF-P12 έχει καλό airflow - λέω, χα χα :-)

Να και ένα μπόλικο review -> http://www.overclockers.com/65-fans-tested-megahalems/ που χάζευα το πρωί - όχι ότι λέει και κάτι βέβαια...

Δημοσ.

Οταν δεν σε νοιαζει ο θορυβος τοτε ναι το μονο που μενει ειναι το Airflow. Το παιδι που δοκιμασε τους 65 που λες φυσικα και δεν εθιξε το θεμα θορυβου, αν το εκανε θα εβλεπες πλακα που θα ειχε το θεμα αφου οι περισσοτεροι ειναι το λιγοτερο ενοχλητικοι σε full rpm.

Δεν ειπα πως οι NF-P12 εχουν το καλυτερο Airflow, εγω ειπα ξεκαθαρα πως ειναι οι πιο αθορυβοι μαζι με τους Noiseblocker που εχουν και ενα πολυ καλο Airflow. Η χρυση τομη αν προτιμας, το καλυτερο Ratio.

Δημοσ.
Το παιδι που δοκιμασε τους 65 που λες φυσικα και δεν εθιξε το θεμα θορυβου

...και το sound pressure level στα διαγράμματα τι είναι;

Αν μελετήσεις πιο προσεκτικά - θα δεις ότι το χρυσό ratio το έχει ο 1200άρης slipstream ;)

Δημοσ.

Ωραίος και μπράβο για το review. Αρκετά δυνατή ψύκτρα. ;)

Αλήθεια έχει το πλαίσιο ΜΚ-13; Στο site δεν βλέπω τίποτα αλλά και σε καταστήματα στην Αθήνα που χαζεύω δεν βλέπω τίποτα.

Δημοσ.
Ωραίος και μπράβο για το review. Αρκετά δυνατή ψύκτρα. ;)

Αλήθεια έχει το πλαίσιο ΜΚ-13; Στο site δεν βλέπω τίποτα αλλά και σε καταστήματα στην Αθήνα που χαζεύω δεν βλέπω τίποτα.

Στο site δεν υπάρχει.... Στο πλαίσιο καλαμαριάς είχε 3!!! (2 πλεον :P)..

Δεν ξέρω τι γίνεται αλλα στο πλαίσιο καλαμαριάς βρίσκω πράγματα που δεν μπαίνουν ποτε στο site...ειδικα όσο αφορά το cooling... και επισης σε συζητήσεις με γνωστούς μου στην Αθήνα κάποια δεν τα έχουν ούτε τα καταστήματα της Αθήνας!!!

Δημοσ.

Ντάξει και εγώ την Sapphire 5850 την πήρα την εποχή που δεν είχε καθόλου Sapphire στο site τους, αλλά δεν περίμενα ότι θα έχουν και ΜΚ13. :P

Και επειδή την έψαχνα πιο παλιά να την πάρω, και μου είχε κάνει εντύπωση πως δεν την είχε φέρει το πλαίσιο ενώ συνεργάζεται με prolim.

Δημοσ.
...και το sound pressure level στα διαγράμματα τι είναι;

Αν μελετήσεις πιο προσεκτικά - θα δεις ότι το χρυσό ratio το έχει ο 1200άρης slipstream ;)

Αν εχεις ορεξη ρωτησε τον πως καταφερε με ενα dBA meter που διαβαζει πανω απο 30dBA να πιασει 20dBA μετρησεις.....

Δημοσ.

Ενταξει τοτε, τις ιδιες μετρησεις κανει ενα dBA Meter των 70$ τις ιδιες ενα των 500$ και τις ιδιες ενα των 1500$.....

Τσαμπα δλδ τα σκαμε μερικοι :)

Δημοσ.

Άλλο είπες πριν...

επίσης αν μετρήσεις με ένα μέτριο όργανο όλο το δείγμα, έχεις μοιράσει δίκαια και την ανακρίβεια που θα προκύψει. Δεν ενδιαφέρουν οι απόλυτες τιμές - συγκριτικό κάνεις. Άρα, παίζει και να τα σκάτε τσάμπα :-)

Δημοσ.

Δεν παει ετσι, η ανακριβεια μπορει σε ενα να ειναι - και σε ενα αλλο +, ετσι δεν μπορεις να λες πως εχεις απολυτες μετρησεις, ουτε καν στο "περιπου".

Εγω ενταξει δεν εχω σκασει 1500$ για μετρητη, επεσα στην μεσαια βαθμιδα γιατι ειλικρινα δεν ηθελα να χαλασω περισσοτερα. Εκει εξω ομως ξερω ατομα που εχουν σκασει ακομα και 2000$ για μετρητες οποτε το να λεμε πως ενα ατομο με μετρητη των 70$ κανει σωστες μετρησεις ειναι καπως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...