Προς το περιεχόμενο

HTC HD2 vs Iphone 3gs

Darkness2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός κιντού και είμαι ανάμεσα σ' αυτά τα δύο μοντέλα. Ποιο απ' τα δύο μου προτείνετε; ποιο είναι το καλύτερο;

Δημοσ.

Δεν υπάρχει καμία σύγκριση ανάμεσα στα 2. Το 1ο είναι wm τεχνολογία που έχει πεθάνει εδώ και καιρό.. Ήτε το iPhone ήτε κάποιο σε android πχ desire.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Αν θέλεις πραγματικά να συγκρίνεις HD2 με iphone ψάξου/διάβασε reviews/περίμενε για το 4.

[...]Το 1ο είναι wm τεχνολογία που έχει πεθάνει εδώ και καιρό..[...]

Μπορεί, κατά την γνώμη σου τα wm, να είναι "πεθαμένη τεχνολογία", αλλά τουλάχιστον το HD2 σου δίνει features που δεν τα βρίσκεις στο 3GS (κάποια τα βρίσκεις στο 4). To each it's own, αν δεν μας ταιριάζει κάτι δεν το κατακρίνουμε χωρίς να ξέρουμε τουλάχιστον τι κατακρίνουμε, διότι θα καταντήσουμε σαν την γνωστή παροιμία με την αλεπού. :P

iphone για παντα ρε το καλλυτερο

Λατρεύω τις τεκμηριωμένες απόψεις :lol:

Τώρα αν θέλεις οπωσδήποτε κινητό τώρα και δεν μπορείς να περιμένεις καλύτερα να πας σε android όπως προτείνει ο oldnew. HD2 είναι μεν ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η HTC σε wm αλλά με την έλευση των wm7 και το γεγονός πως δεν έχουμε ιδέα αν θα μπορούν αυτά να μπούν στο HD2 (έστω και απο xda-devs) δεν θα στο πρότεινα.

Εκτός βέβαια αν θέλεις να παραμείνεις στα wm6.5 και δεν σε καίνε και τόσο τα 7.

• Moderators
Δημοσ.

Το hd2 επισης εχει το πλεονεκτημα της μεγαλης οθονης. Προσωπικα το κραταω μεχρι να βγει android με αναλογη οθονη (αντε evo :P) ή μεχρι να διαβασω κριτικες κατοχων για το dell streak. Τα wm δεν τα θεωρω και τοσο τραγικα οσο παρουσιαζονται γενικοτερα. Βεβαια τα εχω συνηθισει. Το καλο ειναι πως βρισκεις ο,τι θελεις απο τους καλους σου θειους. Αν και για μενα οπως ειπα το θεμα ειναι η οθονη και οχι τοσο το λειτουργικο...

Δημοσ.

@akpe: Γνωριζω καλα τι μπορουν και τι δεν μπορουν να κανουν τα wm. Υπηρξα και developer (απο τους λιγους Ελληνες) στο xda και εχω φαει ατελειωτες ωρες την εποχη του diamond. Μπορει να εχεις διαβασει και εσι στο φορουμ που ειχε τοτε η htc το post μου που ηταν νουμερο 1 σε αναγνωσιμοτητα "Η μεγαλη λιστα μου..." (Ειχα το nick sosimple εκει.)

Το hd2 ειναι μακραν το καλυτερο wm απο καθε αποψη. Τα wm ομως εχουν οντως πεθανει και το εχει πει και η ιδια η microsoft. Κανενα νεο κινητο αυτη τη στιγμη δε βγαινει με wm. Οσα κυκλοφορουν ειναι παλαια. Τα ποσοστα του wm εχουν συρικνωθει εντελως.

Οι προγραμματιστες εχουν σταματησει να βγαζουν εφαρμογες για wm γιατι περιμενουν να βγαλει το επομενο λειτουργικο η ms.

Τα wm7 για κινητα θα ειναι νεο λειτουργικο και δεν θα εχει καμια σχεση με τα προηγουμενα παρα μονο στο ονομα. Ουτε συμβατοτητα εφαρμογων ουσιαστικα δε θα υπαρχει.

Με βαση ολα αυτα πιστευεις οτι μπορει καποιος να προτεινει σε αλον να παρει σημερα wm?

Δημοσ.
@akpe: Γνωριζω καλα τι μπορουν και τι δεν μπορουν να κανουν τα wm. Υπηρξα και developer (απο τους λιγους Ελληνες) στο xda και εχω φαει ατελειωτες ωρες την εποχη του diamond. Μπορει να εχεις διαβασει και εσι στο φορουμ που ειχε τοτε η htc το post μου που ηταν νουμερο 1 σε αναγνωσιμοτητα "Η μεγαλη λιστα μου..." (Ειχα το nick sosimple εκει.)

Το hd2 ειναι μακραν το καλυτερο wm απο καθε αποψη. Τα wm ομως εχουν οντως πεθανει και το εχει πει και η ιδια η microsoft. Κανενα νεο κινητο αυτη τη στιγμη δε βγαινει με wm. Οσα κυκλοφορουν ειναι παλαια. Τα ποσοστα του wm εχουν συρικνωθει εντελως.

Οι προγραμματιστες εχουν σταματησει να βγαζουν εφαρμογες για wm γιατι περιμενουν να βγαλει το επομενο λειτουργικο η ms.

Τα wm7 για κινητα θα ειναι νεο λειτουργικο και δεν θα εχει καμια σχεση με τα προηγουμενα παρα μονο στο ονομα. Ουτε συμβατοτητα εφαρμογων ουσιαστικα δε θα υπαρχει.

Με βαση ολα αυτα πιστευεις οτι μπορει καποιος να προτεινει σε αλον να παρει σημερα wm?

Καλώς τότε, απλά το παρεξήγησα για flame. :-)

Και τώρα, οχι, δεν θα πρότεινα σε κάποιον -άλλον- να προχωρήσει σε αγορά wm συσκευής εκτός αν άνηκε στην κατηγορία που ανέφερα (δεν ενδιαφέρεται για τα 7/δεν ψάχνεται τόσο από εφαρμογές). Εγώ μιας και ψιλοανήκω και στις δυο, προσωπικά θα το έπαιρνα. Έχω βρεί όσες εφαρμογές που χρειάζομαι στα 6.5, και πραγματικά οι μόνες που θα έλεγα πως μου λείπουν και θα ήθελα να έχω είναι κάποιου τύπου augmented reality.

Προσωπικά πάλι, τώρα πια θα πρότεινα μόνο android και αυτό λόγω δεκάδων "κολλημάτων" που έχω με διαφορες πρακτικές της Apple. Ξαναλέω πάντως πως είναι άτοπο να συγκρίνουμε το hd2 με το 3gs. Με το 4 ίσως.

Δημοσ.

Κάπου στο xda είχα δει ότι είχαν βγάλει μια custom rom για το hd2 με android. Πιθανών να ενδιαφέρει οποίους το έχουν.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

• Moderators
Δημοσ.
Βρε βρε, ευχάριστα νέα για όσους έχουν το hd2.

http://www.youtube.com/watch?v=p70HU_Mq5F0

Σε πολύ beta μορφή ακόμα αλλά σύντομα λογικά.

Aντε να δουμε μηπως σωσω κανα ευρω ετσι γιατι το πηγαινα για android συντομα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...