devilfish Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 καλησπερα προσφατα αγορασα αυτες τις λαμπες για το pc. υποτιθετε οτι ειναι κοκκινες αλλα τελικα με βγηκαν ροζ υπαρχει τροπος να τις κανω κοκκινες???
Alexisssss Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Kαπου ειχα διαβασει παλιοτερα πως υπαρχουν κατι διαφανη αυτοκολητα σε κοκκινο χρωμα που τα κολλας δυο -τρια φυλλα γυρω απο την λαμπα και αποκτας ενα βαθυκοκκινο σεξουλιαρικο χρωμα... Να ξερεις ομως οτι μειωνει την φωτεινοτητα δηλαδη την ενταση ττης λαμπας και ισως την διαρκεια ζωης της γιατι ζεσταιεται πιο πολυ..
devilfish Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 μηπως ξες που μπορω να βρω τετοια αυτοκολλητα?
Alexisssss Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 nope....Δεν εχω ψαχτει... Αλλα πιστευω πως δε θα ειναι κατι δυσκολο.. Ισως σε κανα βιβλιοπωλειο να ζηταγες κοκκινες διαφανειες..;;;; :-/
devilfish Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 οκ ευχαριστω για την βοηθεια θα παω να παρω και θα σας πω τα αποτελεσματα αμα ξερει καποιος αλλος καποιον αλλο τροπο ας τον πει
devilfish Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 το τυλιξα με κοκκινη ζελατινη και τωρα εχει χρωμα σκουρο πορτοκαλι καλυτερα ετσι παρα ροζ
ColdFusion Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Τις συγκεκριμενες λαμπες τις αγορασα και εγω πριν καιρο θεωρωντας οτι ειναι κοκκινες αρα ταιριαζουν με το κουτι μου ,ομως αποδειχτηκε οτι ειναι ροζ τζαμπα τα λεφτα που εδωσα.Εσυ απο που αγορασες τι ζελατινη ,ειναι το αποτελεσμα ικανοποιητικο ?
Alexisssss Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 το τυλιξα με κοκκινη ζελατινη και τωρα εχει χρωμα σκουρο πορτοκαλι καλυτερα ετσι παρα ροζ Θελει δυο τρια στρωματα φιλε μου.... ---------- Προσθήκη στις 22:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:53 ---------- Βεβαια θα μειωθει αρκετα η "ενταση".... Διαλεγεις και παιρνεις..
devilfish Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 ColdFusion πηρα απλη κοκκινη ζελατινη απο ενα βιβλιοπωλειο (50 λεπτα εκανε ενα τεραστιο κομματι) και μετα τυλιξα τις λαμπες με αυτο λιγο ζιλοτειπ και ετοιμο η φωτεινωτητα μειωθηκε αλλα την δουλεια του την κανει δοκιμασε το δεν χανεις και τπτ
nemesiskp Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Φιλε μου ακριβως τις ιδιες λαμπες ειχα αγορασει εγω παλια και οντως ητανε ροζ.Εγω τις τυλιξα με κοκκινη μονοτικη ταινια με αποτελεσμα να αποκτησουν ενα να βαθυ κοκκινο χρωμα.
Alexisssss Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δοκιμασες να βαλεις κανα 2-3 στρωματα κοκκινης ζελατινης ακομη ρε!!!;;; Το κολπακι με την μονωτικη ταινια καλο αλλα σιγουρα θα χανει πολυ φωτεινοτητα
nemesiskp Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Εχασε λιγη φωτεινοτητα αλλα λογο του οτι ειναι 4 λαμπες στο pc το τελικο αποτελεσμα ητανε καλο.
Alexisssss Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Εχασε λιγη φωτεινοτητα αλλα λογο του οτι ειναι 4 λαμπες στο pc το τελικο αποτελεσμα ητανε καλο. 4 λαμπες;;; Αυτο δεν ειναι pc λουνα παρκ ειναι
nemesiskp Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804234 4 δινει.
devilfish Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 ετσι οπως το εχουμε τυλιξει με την ζελατινη υπαρχει καμια περιπτωσει να αρχισει να καιγεται η ζελατινη απο την ζεστη της λαμπας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.