panathas1908 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Παιδια μηπως ξερει κανεις καποιο σιτε ή κατι αλλο που μπορω να βρω ποδοσφαιρικη ομαδα για να αγονιστω ή και να δοκιμαστω ή κατι παρομοιο????
Herculess Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Ένας φίλος μου παίζει την Woolfs fc στο FM10, θα του πω να στήλει scout να σε δει..
mcsaro Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 λοιπον μπες στο ερασιτεχνικο συνδεσμο σωματειων της περιοχης σου ας πουμε για θεσσαλονικη εγω μπηκα επσμ και μετα ψαξε ομαδες στην κατηγορια που σε ενδιαφερει και μετα γραψε στο γοογλε το ονομα της ομαδας και βρες τηλεφωνο και μετα παρε και συνενοησου αν θελουν παιχτη στην θεση σου!
alexzzz Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Αυτό που λέει ο mcsaro... Κάθε Νομός έχει μία Ε.Π.Σ. (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων) την βρίσκεις και εκτός από τα ονόματα των ομάδων και τα τηλέφωνα (αν δεν στα δίνουν απλά βαριούνται... οφείλουν να έχουν τηλέφωνα από όλα τα σωματεία) συνήθως το καλοκαίρι κρατάνε και μια πολύ πρόχειρη λίστα με παίκτες και την δίνουν στις ομάδες που ενδιαφέρονται (συνήθως μικρών κατηγοριών) Αν τώρα κατά τύχη είσαι από Καβάλα μιλάω με το 90% των ομάδων όλων τον κατηγοριών, κάτι θα μπορέσουμε να κάνουμε... (έχω και κάτι ψιλές άκρες Δράμα/Σέρρες)
panathas1908 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Λοιπον παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ...θα το ψαξω ...οχι φιλε δεν ειμαι απο καβαλα απο Κυπρο ειμαι και θα ρθω να σπουδασω (ακμ δεν ξερω που ) και θελω να συνεχισω να παιζω...Οσο για τον αλλο φιλο στο φμ εγω παιζω στην στην Αστον Βιλα!!!
panathas1908 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Λοιπον παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ...θα το ψαξω ...οχι φιλε δεν ειμαι απο καβαλα απο Κυπρο ειμαι και θα ρθω να σπουδασω (ακμ δεν ξερω που ) και θελω να συνεχισω να παιζω...Οσο για τον αλλο φιλο στο φμ εγω παιζω στην στην Αστον Βιλα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.