Προς το περιεχόμενο

iphone4 vs samsung galaxy s vs nokia n8

DoukiMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω κανει μια ερευνα και εχω καταληξει να παρω ενα απο αυτα τα 3 smartphones

αυτα που ψαχνω σε ενα κινητο ειναι τα εξεις.

1)να εχει καλη καμερα,δυνατο-καθαρο ηχειο,καλο σημα και καλο wifi

2)καλη οθονη (να ανταποκρινεται γρηγορα),μεγαλη χορητικοτητα

3)μεγε8ος(να μην ειναι καμια κουμουτσα και δεν χωραει στην τσεπη οπως το htc hd2 )

4)ανθεκτικοττητα και να εχει γρηγορο hardware για να μην μου σπαει τα νευρα οταν κανει μιση ωρα να φορτωσει

5) εύχρηστο

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

Εγω προσωπικα θα επαιρνα (και θα παρω συντομα) το Galaxy. Το κινητο απλα τα σπαει και απο hardware και απο software. Με εχει βολεψει πολυ το Android και σιγουρα θα γινει παλι πολεμος στο thread για το ποιο ειναι καλυτερο χωρις φυσικα να καταληξουμε πουθενα. Ειναι παντω πολυ γρηγορο και με αμεση αποκριση που ειναι σημαντικο για σενα. Βεβαια και το iPhone θα ειναι εξισου γρηγορο απλα με χαλαει η μικρη του οθονη (δεν αναφερομαι σε αναλυση γιατι ειναι γελοιες οι διαφορες). Το Ν8 δε θα στο προτεινα γιατι απο οσα βιντεο εχω δει ειναι εκνευριστικα αργο και το λειτουργικο του αν και καινουργιο εξακολουθει να δειχνει απαρχαιωμενο και προχειροφτιαγμενο... Αρα εισαι μεταξυ των 2 πρωτων, καθαρα υποκειμενικη αποφαση, δοκιμασε τα και αποφασισε

Δημοσ.
Εγω προσωπικα θα επαιρνα (και θα παρω συντομα) το Galaxy. Το κινητο απλα τα σπαει και απο hardware και απο software. Με εχει βολεψει πολυ το Android και σιγουρα θα γινει παλι πολεμος στο thread για το ποιο ειναι καλυτερο χωρις φυσικα να καταληξουμε πουθενα. Ειναι παντω πολυ γρηγορο και με αμεση αποκριση που ειναι σημαντικο για σενα. Βεβαια και το iPhone θα ειναι εξισου γρηγορο απλα με χαλαει η μικρη του οθονη (δεν αναφερομαι σε αναλυση γιατι ειναι γελοιες οι διαφορες). Το Ν8 δε θα στο προτεινα γιατι απο οσα βιντεο εχω δει ειναι εκνευριστικα αργο και το λειτουργικο του αν και καινουργιο εξακολουθει να δειχνει απαρχαιωμενο και προχειροφτιαγμενο... Αρα εισαι μεταξυ των 2 πρωτων, καθαρα υποκειμενικη αποφαση, δοκιμασε τα και αποφασισε

γνωριζεις τιμη για σαμσουνγκ???

αν εχει δυνατο ηχειο??????

απο hardware τα σπαει παντως

Δημοσ.
παιδια εχω κανει μια ερευνα και εχω καταληξει να παρω ενα απο αυτα τα 3 smartphones

αυτα που ψαχνω σε ενα κινητο ειναι τα εξεις.

1)να εχει καλη καμερα,δυνατο-καθαρο ηχειο,καλο σημα και καλο wifi

2)καλη οθονη (να ανταποκρινεται γρηγορα),μεγαλη χορητικοτητα

3)μεγε8ος(να μην ειναι καμια κουμουτσα και δεν χωραει στην τσεπη οπως το htc hd2 )

4)ανθεκτικοττητα και να εχει γρηγορο hardware για να μην μου σπαει τα νευρα οταν κανει μιση ωρα να φορτωσει

5) εύχρηστο

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

μια ειναι η απαντηση IPHONE

Δημοσ.

Το iphone 4 ξέρω ότι κυκλοφορεί αύριο... τα άλλα 2 κυκλοφόρησαν για να έχουμε άποψη και να τα συγκρίνουμε κιόλας; ή μιλάμε μόνο για internet reviews

Δημοσ.
Το iphone 4 ξέρω ότι κυκλοφορεί αύριο... τα άλλα 2 κυκλοφόρησαν για να έχουμε άποψη και να τα συγκρίνουμε κιόλας; ή μιλάμε μόνο για internet reviews

oxι αλλα δεν υπαρχει συσκευη που να συγγρινετε με το iphone ειναι πολυ καλλυτερο

Δημοσ.
oxι αλλα δεν υπαρχει συσκευη που να συγγρινετε με το iphone ειναι πολυ καλλυτερο

Έχω 3g και αύριο μου στέλνουν το iphone 4... αυτά στα λέω για να μην πεις ότι δεν πάω το iphone...

in other news now η ανάλυση σου και τα επιχειρήματα σου καθηλώνουν...

Δημοσ.

Ενταξει κοψε κατι και το samsung ειναι πολυ καλο και θα γινει ακομα καλυτερο με την 2.2, ασε που ειναι και πιο φθηνο απο το iphone 4, στα λεφτα του 3GS παιζει.

Δυσκολη επιλογη για μενα, μονο αν μου αρεσε να παιζω παιχνιδια στο κινητο μου θα επαιρνα το iphone. Αν και εκει σιγα σιγα και για android θα ''γεμισει ο τοπος'', οπως και με εφαρμογες, οταν με το καλο το android θα γινετε νουμερο 1 mobile λειτουργικο οι developers θα στραφουν προς τα εκει.

Γιατι αλλο να φτιαχνεις μια εφαρμογη για μια συσκευη και αλλο για δεκαδες.

Δημοσ.

σε τι ειναι καλυτερο??μονο στην οθονη???

τι εχει? 5 μεγκα καμερα?? φλασ εχει?

ραδιοφωνο εχει??

θα δωσεις 1000 ευρω για κλειδωμενο κινητο?

bluetooth???τι γινεται?

το μονο που αξιζει ειναι ο επεξαργαστης και η οθονη και το apple store

Δημοσ.
νταξει οπιος εχει στα χερια του Iphone και εχει δοκιμασει ενα αλλο smartphone βλεπει την διαφορα ;)

συνεχίζεις να μας κατακλύζεις με επιχειρήματα...

2 πράγματα για να μην ανατινάξουμε το topic του ανθρώπου:

α) iphone και εγώ γουστάρω αλλά δεν είναι σε όλους τους τομείς ή στην σούμα η κορυφή... περί ορέξεως κολοκυθόπιτα

β) android επιπέδου nexus one/ desire έχεις πιάσει για να δεις εκεί την διαφορά;

και το θέμα που ήθελα να θέσω εξ αρχής ήταν ότι δεν μπορούμε να συγκρίνουμε ούτε μία από τις συσκευές αφού δεν έχουν review καταναλωτών

Δημοσ.
σε τι ειναι καλυτερο??μονο στην οθονη???

τι εχει? 5 μεγκα καμερα?? φλασ εχει?

ραδιοφωνο εχει??

θα δωσεις 1000 ευρω για κλειδωμενο κινητο?

bluetooth???τι γινεται?

το μονο που αξιζει ειναι ο επεξαργαστης και η οθονη και το apple store

καταρχην δεν κανη 1000 οι εφαρμογες που εχει τα games?

---------- Προσθήκη στις 16:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:32 ----------

to ιbluetooth τι ειναι???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...