spid_x Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Στο blog μου στη google (blogspot) έχω βάλει το google analytics. Πριν μερικές ημέρες έφαγε σκάλωμα και δεν έβγαζε τις επισκέψεις. Τελικά τις έβγαλε σήμερα μαζεμένες. Και ερωτώ. Τον κώδικα που σου δίνει η google analytics πρεπει να τον βαζω σε κάθε σελιδα? Τον ειχα βαλει απλα σε ενα post και τωρα τον εχω στην αρχικη. Επίσης, επιτρέπεται να βαλω στο blog banners διαφημισεων? Απο στοιχηματικες εταιρίες για παραδειγμα? Μπορώ να βρω καπου καλες εφαρμογες για να τις προσθεσω περα απο αυτες που σου βγαζει στο blogspot? Εκτος του sync.gr υπαρχει παρομοιο ελληνικο site? Τέλος, θελω να ρωτησω αν ξερει καποιος να μου πει που ακριβως βρισκεται το html της επικεφαλιδας, Δηλαδη εκει που σου λεει να κανεις paste διαφορους κωδικες κατω απο το head και πανω απο το title (καπως ετσι δηλαδη!) Ευχαριστω και σορι αν σας κουρασα
Alex098765 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Το google analytics μετράει μόνο επικέπτες αν ο κώδικας βρίσεκται σε κάθε σελίδα. Δεν χρειάζετε να τον βάλεις σε κάθε post.. Πήγαινε Σχεδίαση -> Επεξεργασία html και εκί θα βρεις τον κυρίως κώδικα του site σου. Για τις εφαρμογές που θες ψ'αξε στο google.. (και για τα υπόλοιπα θέματα θα έβρισκες άνετα κάτι στο google)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.