Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για 'σπάσιμο' κωδικού στο Facebook

kammenh17

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
kammenh17 για να πάρεις αυτό που θέλεις χρειάζεσαι ικανότητες στο social engineering και όχι στο cracking :-D

Για εκπαιδευτικούς (και μόνο) σκοπούς σου παραθέτω...τη διαδικασία:

Βρίσκεις ένα keylogger προγραμματάκι.Πας στο σπίτι του αγοριού σου.Κάνετε τι κάνετε τελωσπάντων,όση ώρα είναι αυτός στο μπάνιο το εγκαθιστάς στον υπολογιστή του.Την επόμενη φορά που θα πας στο σπίτι του,αφού πάλι κάνετε τι κάνετε τέλωσπάντων,όση ώρα είναι αυτός στο μπάνιο το μαζεύεις μαζί με τα logs.Tις λεπτομέρειες στις αφήνω ως άσκηση για το σπίτι ;)

Τώρα αν σε πάρει χαμπάρι είναι άλλο θέμα.Αλλά η αγάπη θέλει και τα ρίσκα της :-D

Υπάρχει άπειρα πιο εύκολος τρόπος. Αν τo αγόρι σου είναι ψαγμένο αρκετά για να χρησιμοποιεί firefox, αλλά όχι ψαγμένο αρκετά για να χρησιμοποιεί master password στον firefox, απλά μπαίνεις στις ιδιότητες ασφαλείας και πατάς εμφάνιση κωδικών. Ούτε σε παίρνει χαμπάρι ούτε τίποτα... (αρκεί να τον έχεις ξεθεώσει αρκετά και να κάτσει λίγη ώρα στo μπάνιο... :lol::lol::lol:)

Για αυτό παιδιά!

Master Password!! :-D:-D:-D

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παιδιά θέλω να χακεψω το msn της Αννούλας, έχω βάλει Lunix Bubudu αλλα δεν βρίσκω το πρόγραμμα που χακάρει το msn της Αννούλας...

Ποιό lunix? To 10.4 έχεις?... χαχαχα

Δημοσ.
σ'ευχαριστω roybatty που κατι μου πες..... :)

Παρακαλώ.Απλώς υπέθεσα πως το να είσαι ειλικρινής μαζί του και να τον αντιμετωπίσεις πρόσωπο με πρόσωπο για το ζήτημα που σε ενοχλεί είναι κάτι το αδύνατο ;)

Δημοσ.

Βασικά αυτό που ζητάς είναι αντίθετο στους κανονισμούς του φόρουμ αλλά και στους νόμους του κράτους.. θεωρείται κακούργημα.

ΟΚ, θα φας καμιά δεκαριά χρόνια φυλακή... αλλά αξίζει τον κόπο γιατί θα έχεις βρει αν σε απατάει ή όχι ο γκόμενος :P

Δημοσ.
Υπάρχει άπειρα πιο εύκολος τρόπος. Αν τo αγόρι σου είναι ψαγμένο αρκετά ....

Aν ήταν ψαγμένο αρκετά δε νομίζεις πως θα είχε χωρίσει με την kammenh17 εδώ και καιρο? ;)

Δημοσ.

βασικά θέλω να μάθω αν έχει άλλη το αγόρι μου κ πίστευα πως αυτό είναι ένα μέσο για να το μάθω ερρικ...

Δημοσ.
Βασικά αυτό που ζητάς είναι αντίθετο στους κανονισμούς του φόρουμ αλλά και στους νόμους του κράτους.. θεωρείται κακούργημα.

ΟΚ, θα φας καμιά δεκαριά χρόνια φυλακή... αλλά αξίζει τον κόπο γιατί θα έχεις βρει αν σε απατάει ή όχι ο γκόμενος :P

Καλά, όχι και κακούργημα, δεν σκότωσε κανέναν.

Αλλά το οτι είναι παράνομο εννοείται.

Aν ήταν ψαγμένο αρκετά δε νομίζεις πως θα είχε χωρίσει με την kammenh17 εδώ και καιρο? ;)

Edit: Θεωρώ οτι στο ζευγάρι θα πρέπει να υπάρχει μέχρι ένα μέγιστο επίπεδο καΐλας, το οποίο αν ξεπεραστεί δεν είναι καλό. Με τα επίπεδα πολλών εδωπέρα (εγώ συμπεριλαμβάνομαι) αρκεί η κοπέλα να ξέρει χρησιμοποιεί κινητό και να στέλνει μηνύματα SMS για να φτάσεις στο ανώτατο αθροιστικό όριο. Αφου η κοπέλα κατάφερε έστω και να αναφέρει την λέξη MD5, υπάρχουν πάρα πολλές πιθανότητες ο άλλος να μην έχει Master password... Τώρα αν έχει, άστον, μην ασχολείσαι. Ξεπεράσατε προ πολλού το συνολικό άθροισμα καΐλας!!

:-D:-D:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...