Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για 'σπάσιμο' κωδικού στο Facebook

kammenh17

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παίδες αλλάζω το θέμα γιατί κάποιοι με πήραν στο ψιλό έτσι όπως το έγραψα πριν..:P..... Λοιπόν θέλω να μάθω πως να βρω έναν κωδικό του fb (του αγοριού μ) για προσωπικούς λογούς.... ξέρει κανένας?:(

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε παιδιά, θέλω να ΄μαθω που μένει η μενεγάκη, και τι ώρες είναι μόνη της, στο κρεβάτι της, και αν παίρνει υπνωτικό!

όχι για κακό σκοπό, απλά για να το πω στην τατιάνα!

Ρε τι ακουμε...

Δημοσ.
Λοιπόν παίδες αυτό το θεματάκι είναι για πολύ ψαγμένα άτομα στον τομέα τής πληροφορικής ..... θέλω να βρω ένα pass ενός λογαριασμού του fb για προσωπικούς λογούς (οχι για κακό σκοπό) σε μορφή md5... ξέρει κανένας? αν ναι ας μου απαντήσει κάποιος αν όντος ξέρει τον τρόπο και θέλει να με βοηθήσει.....:-) thnx

Βολεύει δηλαδή σε md5 ή μήπως να σπάσουμε και το hash για πιο εύκολα?:-D:-D:-D

Δημοσ.

Το MD5 δεν "σπάει" *.

για να μην σε μπλέξω με τεχνικά θέματα, να παμε σε πιό "καθημερινά" παραδείγματα: Ειναι σαν να προσπαθείς να ξαναδημιουργήσεις το φαγητό που φαγώθηκε, επεξεργαζόμενος τις παραγώμενες κουράδες. (βλέπε Digest).

*

τίποτα δεν ειναι απόλυτο. ο Θεός, ο Neo, και 2-3 άλλοι τον "σπάνε", αλλα δεν ειναι μέλη στο φόρουμ μας.

Ακόμα.

Δημοσ.
http://www.youtube.com/watch?v=96fAX0beduE!

Ξεκίνα. Και βλέπουμε.

(πότε θα τελειώσει....):o

ναι το έχω δει αυτό άλλα δεν βγάζω άκρη.....

---------- Προσθήκη στις 13:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:18 ----------

Βολεύει δηλαδή σε md5 ή μήπως να σπάσουμε και το hash για πιο εύκολα?:-D:-D:-D
αχαχούχα... έλεος..... Άπλα ρώτησα να μ πει κάποιος
Δημοσ.

To καμμενη σου ταιριαζει απολυτα παντως. Εισαι τυχερη που δηλωνεις γυναικα, ουτε που θα ηθελα να σκεφτω τι θα γινοταν αν το nick σου ηταν αντρικο. Ποσο ιπποτες ειναι ολοι οι χρηστες του Insomnia ομως ε!!!!

Δημοσ.
Το MD5 δεν "σπάει" *.

για να μην σε μπλέξω με τεχνικά θέματα, να παμε σε πιό "καθημερινά" παραδείγματα: Ειναι σαν να προσπαθείς να ξαναδημιουργήσεις το φαγητό που φαγώθηκε, επεξεργαζόμενος τις παραγώμενες κουράδες. (βλέπε Digest).

*

τίποτα δεν ειναι απόλυτο. ο Θεός, ο Neo, και 2-3 άλλοι τον "σπάνε", αλλα δεν ειναι μέλη στο φόρουμ μας.

Ακόμα.

αχαχαχαχ.....νι οπότε τι να κάνω? με τον όρο που είπα να το σπάσω ενωουσα να το βάλω σε ένα πρόγραμμά και να μ δείξει το τι κρύβετε από πίσω

Δημοσ.

Πιστευω η κοπελια (αν ειναι ) συνεχιζει την παραδοση 'αστεια τοπικς' μετα το τραγικο τοπικ του παληκαριου που ηθελε να στησει το pc αξιας 30,000Ε για τον φανταστικο του φιλο στη νεραιδοχωρα..

Δημοσ.
To καμμενη σου ταιριαζει απολυτα παντως. Εισαι τυχερη που δηλωνεις γυναικα, ουτε που θα ηθελα να σκεφτω τι θα γινοταν αν το nick σου ηταν αντρικο. Ποσο ιπποτες ειναι ολοι οι χρηστες του Insomnia ομως ε!!!!

εεεεε βέβαια έλεος μια ερώτησης έκανα και πέσατε όλοι να με φάτε......:X

Δημοσ.

*

Ακόμα.

δεν ειμαι ο neo....αλλά είμαι μέλος στο φόρουμ σας...Απλά μη μαθευτεί σε αλλα φόρουμ παρακαλώ...

Δημοσ.

Βλεπω το επομενο thread που θα ανοιξει..

Ειμαι καινουρια σε αυτα και πρωταρα.. Προσπαθω να σπασω τον κωδικο μου στο paypal μονο για εκπαιδευτικους σκοπους...Παρακαλω βοηθειστε με :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...