alexzzz Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Οι παρέες που κάνεις τώρα τελε φταίνε... ξέρεις τι εννοώ... ναι αυτό... Ναι...
washcloud Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Ας μην το ισοπεδώνουμε τώρα... ειδικά το ρεμάλι ο γουός δεν έχει θέμα με το να γελάσει... ...πες τα ρε Αλέκο! ---------- Προσθήκη στις 16:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:48 ---------- (κάτσε, αυτό με τις τελέ παρέες δεν το 'πιασα....Αν συντρέχει λόγος -για να το πιάσω δλδ- πμ)
JERONIMO888 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 ...εγώ πάλι αναρωτιέμαι (ειλικρινέστατα) για το ανάποδο : πώς γίνεται κάποιοι να διασκεδάζετε με την πλήρη επιφάνεια. Αλλά νταξ, γούστα κι οπτικές και τί να κάνουμε. Και σχολίασα μόνο επειδή στην ουσία εγώ είμαι ο μόνος που τον έθαψα (σε ένα και μοναδικό ποστ).Περί νεύρων : επίσης ειλικρινά, μου έρχονται μόνο όταν τον βλέπω να δίνει "παράσταση". (Κι όταν τον πρωτανακάλυψα πριν από κα'να 2χρονο, believe me είχα ενθουσιαστεί πολύ λόγω της καταγωγής του, και το πάλαιψα πολύ για να βρω κάτι που να έκανε και να γούσταρα. ΗΘΕΛΑ ρε παιδί να βρω κάτι και να πατήσω, να του δώσω credit. Μάταια όμως). Τέσπα, κατανοητό το να γουστάρετε, και δεν έχω διάθεση να τη σπάω στον κόσμο όταν γουστάρει κάτι (απλά μερικές φορές βγαίνω απ' τα ρούχα μου και ε), γι' αυτό ξανασκάω. Μα δεν εξηγεις τι εννοεις με το απολυτο τιποτα και απολυτη επιφανεια, μια κωμωδια ειναι καφριλες και μαλακιες θα κανει τι αλλο περιμενες? θα μου λινκαρεις και εσυ το monty python και θα μου πεις να αυτη ειναι ποιοτικη κωμωδια οκ μια χαρα αστειος ειναι και αυτος αλλα δεν βλεπω διαφορα και στα δυο γελαω και τα βλεπω ευχαριστα γιατι δεν εχω προσδοκιες να περιμενω το γαματο σεναριο η οτι αλλο τελοσπαντων περιμενες
washcloud Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 ...δίκιο υπάρχει εξ' αρχής που δεν δικιολόγησα/εξήγησα το πώς τον βλέπω εγώ τον Ζάκαρο, αλλά όπως είχα επίσης εξ' αρχής πει, με κάλυπτε απλά με 2 κουβέντες να εκφραστώ για το τί που προκαλεί (και διάθεση δεν έχω για παραπάνω, και μου τη σπάει σε τραγικό βαθμό ούτως ώστε ν' ασχοληθώ κτλ κτλ).
JERONIMO888 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 σου τη σπαει σε τραγικο βαθμο να ασχοληθεις αλλα εχεις ηδη γραψει 5-6 ποστ..
Skylined Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Ρε παιδιά αφού λένε οτι στο site του Ben Stiller είχε δημοσιεύσει παραπάνω απο μία συνεντέυξεις (με τον ίδιον) που είχαν διαφοροποιημένο σενάριο. Στημένες είναι αλλα είναι γαμάτες. +φωνώ Μου άρεσε εκεί που ρωτάει το Stiller αν σκέφτεται να ακολουθήσει τους γονείς του στον τομέα της κωμωδίας :lol: και ο Stiller σηκώθηκε και έφυγε Εκεί που πέθανα ήταν με το Michael Cera, όλη η "συνέντευξη" ήταν ξεκαρδιστική αλλά εκεί που άρχισε να τον γαργαλάει απογειώθηκα ---------- Προσθήκη στις 19:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:57 ---------- πώς γίνεται κάποιοι να διασκεδάζετε με την πλήρη επιφάνεια πρότεινε τίποτα καλό
ksaplostra Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Η εκπομπή και ο παρουσιαστής αυτής είναι απλά για κλωτσιές,πω γίνεται να γελάσατε με αυτο το πράμα και απορώ πως δεν καταλάβατε με την μια οτι είναι στημένη;
tzinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Η εκπομπή και ο παρουσιαστής αυτής είναι απλά για κλωτσιές,πω γίνεται να γελάσατε με αυτο το πράμα και απορώ πως δεν καταλάβατε με την μια οτι είναι στυμμένη; σε αποχυμωτη??
ksaplostra Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 σε αποχυμωτη?? Ωχ! Τωρα το είδα,τι μαλακία έγραψα...Τι διαλο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.