RottenLungs Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Γαμάτος είναι ο τύπος... Έχει το στύλ να ξεχωρίζει κι ας μην κάνει κάτι προτότυπο, ανάμεσα στους τόσους κωμικούς. Εγώ τον έμαθα 1-2 χρόνια πρίν το Hangover. Έχω δεί κάποιες ταινίες του και αν δεν έπαιζε αυτός θα ήταν απο μέτριες εώς πολύ κακές. Γενικότερα έχουν βγεί τώρα τελευταία κάποιοι πολύ καλοί κωμικοί. (Επιτέλους, βαρεθήκαμε να βλέπουμε συνέχεια τους ίδιους και τους ίδιους, να κάνουν τα ίδια και τα ίδια)
yannis27gr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Έχει ιδιαίτερο στυλ. Σ' άλλους αρέσει και σ' άλλους όχι. Εγώ είμαι κάπου στη μέση και προς το όχι. Τον έχω δει μόνο στο Hangover και σ' αυτά τα βιντεάκια που παίρνει συνεντεύξεις (και τα βρήκα ηλίθια). Ελπίζω να μου αλλάξει γνώμη στις επόμενες ταινίες.
tzinos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 βασικα τον ψιλοπαω, εχει χιουμορ, τον εχω δει σε διαφορα ταλκ σοους, εχει την πλακα του, αλλα οντος δεν κανει και τιποτα σπουδαιο. Ναι παιζει με την αμηχανια, αλλα με στημενες συνεντεύξεις με σταρ που ξερουν τι τους περιμενει ειναι λιγο ακυρο να λεμε παιζει με την αμηχανια?? Δεν ειναι σαν τον ali g που δεν ειχαν ιδεα που μπλεκανε και τι τους ελεγε. παντως πεταει ωραια ακυρα
JERONIMO888 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Πως ξερεις οτι του αλι τζι δεν ηταν στημενα και του ζακ ειναι μπορεις να μου πεις
Kasrith Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Για του αλι δε σχολιαζω, αλλα του ζακ κανουν καραΜΠΑΜ τι λεμε τωρα Galifianakis has a series of videos on the Funny or Die website titled "Between Two Ferns With Zach Galifianakis" where he conducts staged interviews with popular celebrities between two potted ferns. πηγη : Wikipedia
JERONIMO888 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 wikipedia που μπορει ο καθενας να το αλλαξει ? Οκ
zenso Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Ναι παιζει με την αμηχανια, αλλα με στημενες συνεντεύξεις με σταρ που ξερουν τι τους περιμενει ειναι λιγο ακυρο να λεμε παιζει με την αμηχανια?? Εντάξει,και το Office γραμμένο είναι,αλλά η επιτηδευμένη αμηχανία του Brent το κάνει μία από τις καλύτερες κωμωδίες,imo. Εννοώ πως εφόσον η απόδοση ρεαλισμού είναι ο σκοπός,δεν είναι άκυρο να αξιολογούμε τα στοιχεία μιας περσόνας.
Kasrith Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 wikipedia που μπορει ο καθενας να το αλλαξει ? Οκ Πλακα θα κανεις βεβαια... Θελεις να μας πεις οτι το Between Two Ferns δεν ειναι στημενο, και αυτες ειναι η κανονικες αντιδρασεις των ηθοποιων? Ελεος δηλαδη...
RottenLungs Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Ρε παιδιά αφού λένε οτι στο site του Ben Stiller είχε δημοσιεύσει παραπάνω απο μία συνεντέυξεις (με τον ίδιον) που είχαν διαφοροποιημένο σενάριο. Στημένες είναι αλλα είναι γαμάτες.
kazak-hool Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=k1JrutNDY28[/ame] :cry::cry::cry: να ενας λογος που ειναι γαματος
washcloud Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 (περιέργως)...δεν μιλάει ΚΑΝ στην (ηλίθια αυτή) σκηνή. ...Your point then being...?
slygeo87 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Μεγάλος βλάκας. Το απόλυτο τίποτα Του φέρνεις λίγο, παραδέξου το.
JERONIMO888 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 tough crowd... αναρωτιεμαι μερικοι δεν βρισκετε τιποτα αστειο η απλα το κανετε επιτηδες η εχετε τα νευρα σας και ξεσπατε εδω
alexzzz Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 tough crowd... αναρωτιεμαι μερικοι δεν βρισκετε τιποτα αστειο η απλα το κανετε επιτηδες η εχετε τα νευρα σας και ξεσπατε εδω Ας μην το ισοπεδώνουμε τώρα... ειδικά το ρεμάλι ο γουός δεν έχει θέμα με το να γελάσει... απόλυτα κατανοητό το να μην του φανεί ένα στα τόσα μη αστείο
washcloud Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 tough crowd... αναρωτιεμαι μερικοι δεν βρισκετε τιποτα αστειο η απλα το κανετε επιτηδες η εχετε τα νευρα σας και ξεσπατε εδω ...εγώ πάλι αναρωτιέμαι (ειλικρινέστατα) για το ανάποδο : πώς γίνεται κάποιοι να διασκεδάζετε με την πλήρη επιφάνεια. Αλλά νταξ, γούστα κι οπτικές και τί να κάνουμε. Και σχολίασα μόνο επειδή στην ουσία εγώ είμαι ο μόνος που τον έθαψα (σε ένα και μοναδικό ποστ). Περί νεύρων : επίσης ειλικρινά, μου έρχονται μόνο όταν τον βλέπω να δίνει "παράσταση". (Κι όταν τον πρωτανακάλυψα πριν από κα'να 2χρονο, believe me είχα ενθουσιαστεί πολύ λόγω της καταγωγής του, και το πάλαιψα πολύ για να βρω κάτι που να έκανε και να γούσταρα. ΗΘΕΛΑ ρε παιδί να βρω κάτι και να πατήσω, να του δώσω credit. Μάταια όμως). Τέσπα, κατανοητό το να γουστάρετε, και δεν έχω διάθεση να τη σπάω στον κόσμο όταν γουστάρει κάτι (απλά μερικές φορές βγαίνω απ' τα ρούχα μου και ε), γι' αυτό ξανασκάω. Του φέρνεις λίγο, παραδέξου το. Χα, να που κάποιος σχολίασε. Όντως, το φιζίκ (μπουλούκος-κοντούλης με φουλ μούσι) παίζει πολύ. Το έχω σκεφτεί κι ο ίδιος κι έχω ανησυχήσει μπας και η όποια ομοιότητα δεν είναι μόνο εξωτερική και δεν το 'χω καταλάβει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.