Skylined Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Άσχετο. Στο Tru Calling πρωταγωνιστούσε ο Έλληνας Zach με την Αλβανίδα που μου διαφεύγει το όνομά της. Τέλος πάντων, στο θέμα μας, δεν ήξερα πως έχει κωμικό ταλέντο. watch this μπουχαχαχαχα ---------- Προσθήκη στις 14:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:02 ---------- LOL
alexzzz Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Το "Between two ferns" έχει τρελό γέλιο... εγώ το γνώρισα (αργά; δεν ξέρω) από το hangover
Skylined Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Νομίζω ότι όλος ο κόσμος τον γνώρισε από το Hangover ενώ πριν δεν ήταν και τόσο γνωστός
zenso Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Προσωπικά τον έμαθα στο Comedians of Comedy (stand-up tour),και τον συμπάθησα ιδιαίτερα. Με ψήνει πολύ που παίζει τόσο με την αμηχανία,σα τον Gervais. Bonus points για το ότι παίζει πιάνο,και για τον "αδερφό" του,Seth. Επίσης,η Natalie Portman είναι ενοχλητικά όμορφη.
censOred Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Καλά στην Αμερική νομίζω ότι τον ήξεραν.το χα ακούσει ότι παρουσιαζε κωμική εκπομπή η άτι τέτοιο αλλά δεν τον είχα τσεκαρει περαιτέρω. στο hanjover ήταν απιστευτος,hilarious η ακριβής λέξης στα αγγλικά Βλέπω τώρα τα επεισοδια απο αυτό το between two ferns και έχω λιώσει.
washcloud Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 (επιτρέπεται να ποστάρουν κι όσοι δε γουστάρουν, έτσι; ) Μεγάλος βλάκας. Το απόλυτο τίποτα βγάζει τα προς το ζειν παρουσιάζοντας απολύτως τίποτα. Τί να πεις. (συνεχίστε οι γουστάροντες)
Skylined Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Πρώτον δεν επιτρέπεται να ποστάρεις αλλά αφού έγινε το κακό δε βλάπτει να μας εξηγήσεις την άποψή σου. Λες ότι παρουσιάζει "τίποτα". Ποιες είναι οι απαιτήσεις σου από ένα κωμικό;
alexzzz Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Ποιες είναι οι απαιτήσεις σου από ένα κωμικό; Mulitouch, oled οθόνη, 8mp camera, multitasking.... oh wait
washcloud Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Πρώτον δεν επιτρέπεται να ποστάρεις αλλά αφού έγινε το κακό δε βλάπτει να μας εξηγήσεις την άποψή σου. Λες ότι παρουσιάζει "τίποτα". Ποιες είναι οι απαιτήσεις σου από ένα κωμικό; Μπα με καλύπτει που εξέφρασα το ζουμί των συναισθημάτων που μου βγάζει. Ι'll pass που λέει κι η Portman. Συνεχύστε που θα 'λεγε κι ο Ζακ.
Skylined Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 οκέικ, φταίει που έχει μόνο 5mpixel και LCD
washcloud Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 (...speaking however of technology και απαιτήσεις από κωμικό) : http://www.youtube.com/watch?v=MWCgsf5wbTE
BaLsAmoMenos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Καλος ειναι ο Zach. Οπως ειπε και ο zenso, παιζει πολυ με την αμηχανια ο τυπος. Πολυ αστειος.
Kasrith Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Οσο εβλεπα τα βιντεο στο αρχικο ποστ, σκεφτομουν 'πως και δεν τον χτυπαει κανενας...". Τελικα δικαιοθηκα στο τελευταιο με τον Brad
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.