Snolly Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Αναρωτιώμουν αν αποκωδικοποιεί mpeg-4 σήμα το tuner ή το software. Τελικά το κάνει το software γιατί κατάφερα και έπιασα και βλέπω μια χαρά τα νέα ψηφιακά ΑΛΛΑ δυστυχώς πιάνω μόνο MEGA, ΣΚΑΙ και STAR. Έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί δεν μπορώ να πιάσω τα υπόλοιπα; Σα χώρα έβαλα Ιταλία (στο Wizard καθότι δεν έχει Ελλάδα) και έκανα και απλό και exhaustive scan. Χρησιμοποιεί κάποιος άλλος EyeTV; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Αναρωτιώμουν αν αποκωδικοποιεί mpeg-4 σήμα το tuner ή το software. Τελικά το κάνει το software γιατί κατάφερα και έπιασα και βλέπω μια χαρά τα νέα ψηφιακά ΑΛΛΑ δυστυχώς πιάνω μόνο MEGA, ΣΚΑΙ και STAR. Έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί δεν μπορώ να πιάσω τα υπόλοιπα; Σα χώρα έβαλα Ιταλία (στο Wizard καθότι δεν έχει Ελλάδα) και έκανα και απλό και exhaustive scan. Χρησιμοποιεί κάποιος άλλος EyeTV; Ναι, αλλά όχι με το Pinnacle, έχω το elgato eyeTV hybrid. Επειδή δεν βλέπω τηλεόραση, δεν το'χω δοκιμάσει αλλά για πάρτη σου, να'ουμ', να το δοκιμάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Ναι, αλλά όχι με το Pinnacle, έχω το elgato eyeTV hybrid. Επειδή δεν βλέπω τηλεόραση, δεν το'χω δοκιμάσει αλλά για πάρτη σου, να'ουμ', να το δοκιμάσω. ααα κι εγώ αυτό έχω τελικά δε το θυμόμουν καλά. ούτε εγώ βλέπω τηλεόραση έτσι για το γαμώτο ναουμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 ααα κι εγώ αυτό έχω τελικά δε το θυμόμουν καλά. ούτε εγώ βλέπω τηλεόραση έτσι για το γαμώτο ναουμ. Εδώ δεν ξέρεις τι tuner έχεις, να'ουμ', εσύ είσαι χειρότερος από εμένανε. Θα το δω και θα σε πω αύριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denexo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δεν ξέρω αν σε καθησυχάζει αλλά και εγώ από Γλυφάδα (κέντρο εκπομπής Αίγινας) μόνο αυτά τα 3 κανάλια πιάνω (συν τις μπάρες) με μία εσωτερική κεραία. Στα άλλα 4 (ΑΝΤ1,ALTER,ALPHA και m.tv) η στάθμη του σήματος είναι χαμηλή έως ανύπαρκτη με αποτέλεσμα να μου βγάζει ότι το επιλεγμένο πρόγραμμα δεν είναι διαθέσιμο. WTF δηλαδή, ίδιο κέντρο εκπομπής με διαφορετική ισχύς σήματος; Απορώ τι χαζομάρα έχουν κάνει. Οπότε υποψιάζομαι ότι οτιδήποτε άλλο από κεντρική κεραία με ενισχυτή απλά παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δεν ξέρω αν σε καθησυχάζει αλλά και εγώ από Γλυφάδα (κέντρο εκπομπής Αίγινας) μόνο αυτά τα 3 κανάλια πιάνω (συν τις μπάρες) με μία εσωτερική κεραία. Στα άλλα 4 (ΑΝΤ1,ALTER,ALPHA και m.tv) η στάθμη του σήματος είναι χαμηλή έως ανύπαρκτη με αποτέλεσμα να μου βγάζει ότι το επιλεγμένο πρόγραμμα δεν είναι διαθέσιμο. WTF δηλαδή, ίδιο κέντρο εκπομπής με διαφορετική ισχύς σήματος; Απορώ τι χαζομάρα έχουν κάνει. Οπότε υποψιάζομαι ότι οτιδήποτε άλλο από κεντρική κεραία με ενισχυτή απλά παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα. Μάλιστα. Εγώ είμαι Νέο Φάληρο και συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Και μιλάμε για κεντρική εξωτερική κεραία πολυκατοικείας. Το ευτυχές είναι πως το decoding το κάνει το software οπότε θα παίξουν όλα μελλοντικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μπα, δεν πρέπει να φταίει η κεραία. Μάλλον κάποιο bug ή/και ασυμβατότητα του eyeTV πρέπει να είναι. Κι εγώ, με εξωτερική κεραία πολυκατοικίας, με το Elgato eye-TV Hybrid πιάνω τα ίδια κανάλια μ' εσάς. Στην ίδια κεραία, συνδέοντας κανονική τηλεόραση με ενσωματωμένο δέκτη MPEG4 τα πιάνω όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denexo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Τέτοια μου λες τώρα και μου ανάβεις φωτιές γιατί στην περίπτωση μου μιλάμε για Neotion FTA καρτούλα οπότε λίγο δύσκολο να μπορέσω να την αναβαθμίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FaDeR Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Και εγώ την Elgato EyeTV Hybrid έχω. (μένω στο Νέο Κόσμο) Και εγώ αρχικά από τα mpeg4 έπιανα τα MEGA SKAI STAR και μπάρες. Εκανα exhaustive search και τώρα τα πιάνω όλα ΑΛΛΑ έχασα τα mpeg2!!!!!!! (τα 4 της ΕΡΤ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag3d Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Πήρα και εγώ το Elgato Hybrid. Στην πόλη που το δοκιμάζω δεν έχουν έρθει ακόμη τα ψηφιακά. Τα ψηφιακά όμως της ΕΡΤ δεν παίζουν? Μου τα εμφανίζει μετά το Scan που έχω κάνει, και μου βγάζει information για αυτά (πχ. το πρόγραμμα), αλλά δεν παίζουν. (το σήμα που έχω από την εξωτερική κεραία δεν είναι και το τέλειο - έχει θόρυβο - άλλα είναι ανεκτό πιστεύω σαν καθαρότητα - μπορείς να δείς πχ. τα αναλογικά). (σαν χώρα εγώ έβαλα Γερμανία) Τα ψηφιακά κανάλια (της ΕΡΤ) που μου εμφανίζει μετά το Scan και μου δείχνει και το κείμενο με το τι παίζει εκείνη τη στιγμή από κάτω (αλλά δεν έχει εικόνα - no signal) είναι τα CINE, PIK, PRISMA, aePORT+INFO). Τι παίζει τελικά με αυτά? Με το προηγούμενο Tuner που είχα (ένα Gigabyte U8000 που ήταν και εκείνο hybrid) τα έπαιζε θυμάμαι παλιά που είχα δοκιμάσει κάποια στιγμή). Επίσης υπάρχει κανένας τρόπος να "προσαρμόσει" κανείς το "Zoom" από το Video In του Elgato Hybrid μέσω του EyeTV 3? Έκανα μια δοκιμή συνδέοντας το AV Out της Ψηφιακής High Definition Canon HG21 camcorder μου (με σκληρό δίσκο είναι αυτή), με το Analog AV In του Elgato Hybrid και ενώ μου έδειχνε ναι μεν εικόνα, ήταν λίγο "σαν ζουμαρισμένη" και μου έκοβε γύρω γύρω κάποια πληροφορία (λογικά πρέπει να είναι φυσιολογικό αυτό λόγω περιορισμού ανάλυσης του Elgato). Επειδή θέλω να μετατρέψω και κάτι βιντεοκασέτες που έχω σε Digital μέσω του Elgato Hybrid, λέτε να αντιμετωπίσω και εκεί το ίδιο θέμα? Η μήπως απλώς η ανάλυση που ίσως βγάζει η Canon HG21 παραείναι High Definition (lolll - δηλαδή οτι είναι φυσιολογικό αυτό που συμβαίνει - που κόβει γύρω γύρω την εικόνα λιγάκι - λόγο περιορισμού τους Max ανάλυσης του Digital Input του Elgato)? (δεν έχω βίντεο συσκευή δικιά μου αυτή τη στιγμή - θα δανειστώ από κάποιον για την μετατροπή και θέλω να είμαι έτοιμος για όλα για να μην χάσω χρόνο - διότι δεν διαθέτω και πολύ ελεύθερο χρόνο). Βασικά το Video (με τις βιντεοκασέτες εννοώ) τι διαστάσεις Analog video out έχει (αν μπορούμε να το εκφράσουμε σε resolution ψηφιακού βίντεο - αντιστοιχία)? 720Χ576? Έχει δοκιμάσει κανείς να μετατρέψει βιντεοκασέτες σε ψηφιακό? Τι προβλήματα αντιμετώπισε (αν αντιμετώπισε κανένας πρόβλημα)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sebax3s Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Μόλις επέστρεψα από τα νησιά και από περιέργεια σ'αυτά που γράψατε έκανα "scan" στο EyeTV Hybrid και μου τα βρήκε όλα τα ψηφιακά κανάλια χωρίς πρόβλημα... Μήπως δεν κάνατε το τελευταίο update ? (περιοχή Βριλήσσια) Χαρές!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sebax3s Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Μόλις επέστρεψα από τα νησιά και από περιέργεια σ'αυτά που γράψατε έκανα "scan" στο EyeTV Hybrid και μου τα βρήκε όλα τα ψηφιακά κανάλια χωρίς πρόβλημα... Μήπως δεν κάνατε το τελευταίο update ? (περιοχή Βριλήσσια) Χαρές!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag3d Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Το TV Tuner είναι απλώς Super. Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Και τα ψηφιακά τα πιάνει Super και με τα αναλογικά τα πάει περίφημα και με την ταχύτητα αλλαγής καναλιών κλπ, αλλά και με το Analog Video In που δοκίμασα με κάτι παλιές βιντεοκασέτες τα κάνει όλα τέλεια. Βέβαια στο θέμα Windows VS Mac (έχει και software και για windows αλλά όχι eye tv), το Eye TV απλώς δεν παίζεται σαν Software (και σε συνδυασμό με αυτό που λέμε Mac γενικότερα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag3d Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Το TV Tuner είναι απλώς Super. Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Και τα ψηφιακά τα πιάνει Super και με τα αναλογικά τα πάει περίφημα και με την ταχύτητα αλλαγής καναλιών κλπ, αλλά και με το Analog Video In που δοκίμασα με κάτι παλιές βιντεοκασέτες τα κάνει όλα τέλεια. Βέβαια στο θέμα Windows VS Mac (έχει και software και για windows αλλά όχι eye tv), το Eye TV απλώς δεν παίζεται σαν Software (και σε συνδυασμό με αυτό που λέμε Mac γενικότερα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.