panos1988_ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Γεια σας θα ήθελα να με βοηθήσετε Και να με καθοδηγήσετε πάνω σε ένα θέμα που έχω με την κάρτα γραφικών .Η κάρτα είναι μια ATI RADEON HD 5600 SERIES . Έχω εγκατεστημένα τα xp professional .Το πρόβλημα που έχω είναι πως μέσα στο περιβάλλον που ανοίγω τρία παράθυρα η και περισσότερα το ένα πανό στο άλλο και μετακινώ το ένα αφήνει στίγματα λες και κολάι .Μου θυμίζει την συμπεριφορά μιας κάρτα που δεν έχω ενεργοποίηση τα drivers του πράγμα που έχω κάνει συν τα updates αλλά παραμένει το ίδιο περιστατικό σε θέμα παιχνιδιού δεν έχω προσέξει κάποιο πρόβλημα .Εχω αλλάξει τρία λογισμικά windows 7 xp kai xp black και παραμένει το ίδιο .Το πήγα μήπως έχει πρόβλημα η κάρτα ως hardware αλλά δεν εντόπισαν κάτι .Αν μπορείτε να δώσετε κάποια συμβουλή η κάποια λύση μήπως εχω κάνει κάποιο λάθος Ευχάριστο εκ τον προτέρων
LouCi4er Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 εγω καταλαβα τι εννοει το παλικαρι.Το ειχα και εγω καποιες φορες και νομιζω ειναι driver θεμα.καταρχην ο φιλος μιλαει για laptop.Οταν λες οτι εχεις ενεργοποιησει τους drivers και εχεις κανει και ολα τα updates πως το εννοεις.
phanispal Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Κι εμένα πάει κάπου ο νους μου, αλλά δε μπορώ να είμαι σίγουρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.