N0tisOO7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Αφαίρεσα κατά λάθος τον πίνακα εφαρμογών (με το μενού, την ημερομηνία και ώρα) του Ubuntu 10.04 και δεν ξέρω πως να τον επαναφέρω. Πως γίνεται να τον επαναφέρω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Εννοεις το πανω ή το κατω panel του gnome? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N0tisOO7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Εννοεις το πανω ή το κατω panel του gnome? Πάνω στο panel με το μενού, την ημερομηνία κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δεξι κλικ στο κατω panel > New panel. Θα στο στειλει πανω by default και θα ειναι κενο. Μετα δεξι κλικ στο νεο panel που ειναι πανω > Add to panel, και βαζεις οτι σου λειπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N0tisOO7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δεξι κλικ στο κατω panel > New panel. Θα στο στειλει πανω by default και θα ειναι κενο.Μετα δεξι κλικ στο νεο panel που ειναι πανω > Add to panel, και βαζεις οτι σου λειπει. ΟΚ. Έγινε. Ευχαριστώ για το χρόνο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bandura Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Επισης το google μου εβγαλε ενα προγραματακι που τα επαναφερει... δεν το εχω δοκιμασει, μια φορα που την πατησα εκανα κατι μαγικα που βρηκα στο terminal και εφτιαξε, αλλα ηταν για προηγουμενες εκδοσεις ubuntu. http://www.starryhope.com/linux/ubuntu/2010/restore-the-default-panels-in-ubuntu/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkisg Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 > gconftool-2 --recursive-unset /apps/panel && killall gnome-panel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.