Arxontis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Βλεποντας την δουλεια μου να αρχιζει να περνει την κατιουσα σκεφτομαι εδω και καιρο το χομπι μου να το κανω επαγγελμα (και αναφερομαι βεβαια σε υπολογιστες) ετσι που λετε σημερα το πρωι ανεβαινω επανω σε κατι ΕΠΑΛ (τα πρωην τεχνικα λυκεια απο οτι με πληροφορησανε) και ρωταω το εξης : Γεια σας ενδιαφερομαι να κανω εγγραφη για να μπορεσω να παρω ενα πτυχιο σαν Τεχνικος Η/Υ - Δικτύων. Εχω απολυτηριο λυκειο και δουλευω τα πρωινα οποτε με ενδιαφερουν Εσερινα μαθηματα Μου απαντανε .. Δεν μπορειτε γιατι εχετε απολυτηριο λυκειου.. Μπορειτε αν θελετε να πατε στο ΕΠΑΣ εκει παιρνουν με απολυτηριο λυκειου... οκ.. λεω.. Παω στο ΕΠΑΣ πετυχαινω ενα τυπα και του εξηγω τη κατασταση Μου λεει ο ανθρωπος..- υπαρχουν αυτες οι ειδικοτητες (5 στο συνολο ) απο τις οποιες οι 3 ηταν περι καλωπισμου-αισθητικης η μια ηταν κατι σαν ηλεκτρολογος και αλλες 2 ουτε καν τις ηξερα.. -Αλλα μου λεει εχουμε μονο πρωινα τμηματα -ΝΑι αλλα εγω δουλευω του λεω -Ε και εγω τι να κανω μου απανταει κριμα... Τεσπα φευγω με τα μουτρα κατεβασμενα και εκνευρισμενος μεχρι αηδιας (ολα αυτα πριν 20λεπτα ακριβως) Και θελω να κανω την εξης ερωτηση. Θελω να παρω ενα πτυχιο στο τομεα των υπολογιστων Θελω να ειναι απογευμα για να δουλευω παραληλα το πρωι Αλλα δεν μπορω να δωσω λεφτα καθε μηνα σε ιδιωτικο ΙΕΚ (βεβαια δεν ξερω ποσο παει το κουστουμι στα ιεκ αλλα μαλλον υπολογιζω κανα 600 ευροπουλα το μηνα) ΤΙ ΚΑΝΩ???? αν εχει καποιος πληροφοριες απο τιμες σε ΙΕΚ ιδωτικα η καποια αλλη ιδεα ας κανει ενα ποστ (για θεσσαλονικη μιλαμε) Σας ευχαριστω
konstantina_ena Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 και εγω εχω τελειωσει ιεκ και μετα απο χρονια εδωσα πανελληνιες στα 30 μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν είναι ότι το καλύτερο τα ιεκ!!!!!!!!!!
leonidas_fs Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Εγω που είμαι θεσσαλονικιός πήγα σε δημόσιο ΙΕΚ αυτη ακριβως την ειδικότητα. Το ΙΕΚ που πήγα είναι το 1 ΙΕΚ Θεσσαλονικης ειναι πισω απο την δωδεκαννησου και επισης υπάρχει ακομα ενα νομίζω με πληροφορική το οποίο είναι στην θέρμη. Το μάθημα μου ξεκινούσε στις 14:30...
snik Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Υπαρχουν και τα δημοσια ιεκ, τα μαθηματα σε μενα ξεκινουσαν στις 4 το μεσημερι και τελειωναμε κατα τις 9. Τα διδακτρα ηταν 360 ευρω το 6μηνο.
Arxontis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Σας ευχαριστω πολυ μιλησα με καποιους και μου ειπανε οτι θα πρεπει να κανω αιτηση και αν με δεχτουν (γιατι γινεται επιλογη με μοριοδοτηση) και σε περιπτωση που δεν συμπληρωθουν θεσεις παιρνουν τηλεφωνα για να συμπληρωσουν ατομα. Δυστηχως καποιοι ξενικανε απο τις 2 και κάποιοι απο τις 4 (λιγο δυσκολο γιατι τη δουλεια μου την τελειωνω 5 το απογευμα) Τελος παντων (τωρα στα 28 μου μου ηρθε η αναλαμπη αλλα τι να κανουμε καλιο αργα παρα ποτε) θα κανω αιτηση σε κανα 2 -3 ιεκ δημοσια απο σεμπτεμβρη και ευλπιστω για το καλυτερο. Σας ευχαριστω για την αμεση απαντηση και το ενδιαφερον yOU rULE
MyDiversion Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Αρχοντή γιατί δεν πήγες να ρωτήσεις και σε άλλες ΕΠΑ.Σ.;Τόσες και τόσες υπάρχουν με εσπερινά τμήματα! Ειδικά αν μένεις Καλαμαριά δες την ΕΠΑ.Σ. που είναι στη διασταύρωση της Εθνικής Αντιστάσεως με Περιφερειακό (Carrefour) έχει απογευματινά και είναι ολοκαίνουργιο το κτήριο... Θα έχεις και λίγους συμμαθητές (οι νέοι δεν τις προτιμούν,κακώς κατ' εμέ) οπότε θα κάνεις και πιο "ιδιαίτερο" μάθημα... Χίλιες φορές ΕΠΑ.Σ. που είναι ΔΩΡΕΑΝ και έχεις μεγάλο περιθώριο απουσιών (όπως ακριβώς στο Λύκειο!) παρά Ι.Ε.Κ. με δίδακτρα και αυστηρότερο ωράριο! Και φυσικά περιττό να πούμε ότι μιλάμε για ΙΔΙΟ πτυχίο...
steveee Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Αν θες να πας για χαβαλέ και καφεδάκια…, πήγαινε σε δημοσιά ιεκ. Αν όμως σέβεσαι τα 2 χρόνια που θα χάσεις εκεί (δυστυχώς εγώ δεν τα σεβάστηκα), ΜΗΝ ΠΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΙΕΚ !!! Μετά από 2 ιεκ (ιδιωτικό και δημόσιο) ( καμιά σχέση το ένα με το άλλο..) τώρα είμαι στο πανεπιστήμιο πληροφορική. Ότι άλλο θες να ρωτήσεις στείλε μου πμ.
Arxontis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Αρχοντή γιατί δεν πήγες να ρωτήσεις και σε άλλες ΕΠΑ.Σ.;Τόσες και τόσες υπάρχουν με εσπερινά τμήματα!Ειδικά αν μένεις Καλαμαριά δες την ΕΠΑ.Σ. που είναι στη διασταύρωση της Εθνικής Αντιστάσεως με Περιφερειακό (Carrefour) έχει απογευματινά και είναι ολοκαίνουργιο το κτήριο... Θα έχεις και λίγους συμμαθητές (οι νέοι δεν τις προτιμούν,κακώς κατ' εμέ) οπότε θα κάνεις και πιο "ιδιαίτερο" μάθημα... Χίλιες φορές ΕΠΑ.Σ. που είναι ΔΩΡΕΑΝ και έχεις μεγάλο περιθώριο απουσιών (όπως ακριβώς στο Λύκειο!) παρά Ι.Ε.Κ. με δίδακτρα και αυστηρότερο ωράριο! Και φυσικά περιττό να πούμε ότι μιλάμε για ΙΔΙΟ πτυχίο... να σαι καλα θα ρωτησω και εκει (δεν παιζει προβλημα η αποσταση γιατι εχω το αμαξι οποτε μπορω να μετακινηθω) το προβλημα μου ειναι οι ωρες που ξεκινανε (να με βολευουν για τη δουλεια)
leonidas_fs Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Αν θες να πας για χαβαλέ και καφεδάκια…, πήγαινε σε δημοσιά ιεκ. Αν όμως σέβεσαι τα 2 χρόνια που θα χάσεις εκεί (δυστυχώς εγώ δεν τα σεβάστηκα), ΜΗΝ ΠΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΙΕΚ !!!Μετά από 2 ιεκ (ιδιωτικό και δημόσιο) ( καμιά σχέση το ένα με το άλλο..) τώρα είμαι στο πανεπιστήμιο πληροφορική. Ότι άλλο θες να ρωτήσεις στείλε μου πμ. Ε καλά δεν πάει ετσι..Απλα στο δημόσιο ΙΕΚ ειναι πιο εύκολο να κάνεις χαβαλέ αν θες!! Εμείς είχαμε αρκετά άτομα τα οποία πρόσεχαν στο μάθημα χωρίς να κάνουν χαβαλέ! Το παν ειναι τι άτομο εισαι εσυ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.