status Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Τι στυλ ακολουθεί?Mr and Mrs Smith? Wanted? Misses Smith, divorced, now named Evelyn Salt. Ποπ κορν ταινία εντελώς, να το βλέπεις και να γελάς, το Hollywood physics στο απόγειο του. Αν έχετε να δείτε και καλύτερο δείτε το, αν δεν έχετε να δείτε τίποτε καλύτερο ενοικιάστε καμία τσόντα, πιο πολύ υπόθεση θα έχει.
Voodooman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Ααααααα!.. Δεν είμαι κανένας έξυπνος, ούτε κυνηγάω να βρω τις ανατροπές στις ταινίες από πριν, αλλά δεν θυμάμαι κάποια πρόσφατη ταινία που να μάντεψα πανεύκολα τις "ανατροπές" πολλή ώρα πριν συμβούν. Και μάλλον η Angelina μετά και από αυτήν την ταινία μας τέλειωσε από κάθε άποψη, και εμφανισιακά. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι είναι 35, σαν 50 μοιάζει έτσι που σταφίδιασε. Κακό πράγμα η ανορεξία. Για την ταινία τί να πει κανείς, σαν μέτριο επεισόδιο τηλεοπτικής σειράς μου φάνηκε. Πολύ λίγη ταινία, μόνο για σπίτι και με συνοδεία φαγητού.
NOMIKOS Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα και όλας,συμφωνώ με τον αποπάνω.
Nightstrike Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 ταινιούλα τι να πεις... Μου θύμισε Law abiding citizent. Ο "καλός" στο τέλος νικάει. Γιατί όλες οι Αμερικάνικες ταινίες έχουν στυλ rambo? Πάντα μα πάντα είναι ένας Αμερικάνος και σπάει τα μούτρα 10k μη-Αμερικάνων. Άστο ρε φίλε να γίνει πόλεμος να γουστάρουμε, ταινία είναι...άλλωστε
GeorgeManiac Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 ναι ρε γα:Xτο και το trailler ήταν πολλά υποσχώμενο
KilliK Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 τουλαχιστον δειχνει τον πισινο της οπως στο Wanted?
Ntinaras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 τουλαχιστον δινει τον πισινο της οπως στο Wanted? fixed:lol:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 τουλαχιστον δειχνει τον πισινο της οπως στο Wanted? ευτυχώς όχι, είναι ακόμα πιο αδύνατη σε αυτή την ταινία...
yannis27gr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Γιατί, ποιος μας λέει ότι ήταν δικός της ο πισινός;
klainmaingr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Την είδα αργούτσικα. Η ταινία είναι ένα τεράστιο lol βασικά. Μου φάνηκε καλή όμως γιατί την είδα καπάκια μετά τον κυνόδοντα και ήταν μεγάλη υπόθεση να βλέπεις εικόνες να κινούνται γρήγορα. Για το είδος της έκανε μια χαρά τη δουλειά της πέραν της πλάκας πάντως. Δεν σε άφηνε να βαρεθείς ούτε μισό λεπτό. Ναι αμερικανιά μέγιστη, αλλα όλοι θέλουμε το μόνο ξύλο/δράση μας now and then. Κλάσεις πιο action απο το expendables που κάπως έτσι το περίμενα..
klainmaingr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Την είδα αργούτσικα. Η ταινία είναι ένα τεράστιο lol βασικά. Μου φάνηκε καλή όμως γιατί την είδα καπάκια μετά τον κυνόδοντα και ήταν μεγάλη υπόθεση να βλέπεις εικόνες να κινούνται γρήγορα. Για το είδος της έκανε μια χαρά τη δουλειά της πέραν της πλάκας πάντως. Δεν σε άφηνε να βαρεθείς ούτε μισό λεπτό. Ναι αμερικανιά μέγιστη, αλλα όλοι θέλουμε το μόνο ξύλο/δράση μας now and then. Κλάσεις πιο action απο το expendables που κάπως έτσι το περίμενα..
Francisco Goya Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Εγώ πάντως κάνω focus στο "τεράστιο lol". Όσο δυνατό action και να θεωρηθεί, το σενάριο είναι απαράδεκτο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.