Προς το περιεχόμενο

Πολιτικά θρίλερ

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Ατάκτως ερριμένα:

- Missing

- Etat de Siege

- Ζ

και τα τρία του Κώστα Γαβρά

- The Three Days of the Condor

- JFK

- All the President's Men

- Hidden Agenda

Και το πιο πρόσφατο Der Baader Meinhof Komplex

Τέλος, δεν ξέρω εάν το Das Leben der Anderen πρέπει να καταχωρηθεί στα θρίλερ ή στις αμιγώς πολιτικές ταινίες, αλλά παρ' όλα αυτά προτείνεται.

Δημοσ.

...και ολα αυτα που ανεφερε ο σουπερ ντουπερ(σλουρπ)μοντερατορας.εχω κι εγω καιρο να δω κατι καινουργιο με αναλογο περιεχομενο.το der baader meinhof komplex ηταν καταπληκτικο.

• Super Moderators
Δημοσ.
...και ολα αυτα που ανεφερε ο σουπερ ντουπερ (σλουρπ) μοντερατορας.

Sycophants are welcome. :-D

εχω κι εγω καιρο να δω κατι καινουργιο με αναλογο περιεχομενο.το der baader meinhof komplex ηταν καταπληκτικο.

Πραγματικά εξαιρετική ταινία, δεν το περίμενα τόσο καλό.

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Επίσης ένα πρόσφατο που δεν φτάνει τα classics που αναφέρθηκαν αλλά ΟΚ, βλέπεται: State of Play

Το State of Play είναι πολύ καλύτερο εάν το δεις στη μίνι-σειρά (6 επεισόδια) που πρωτοβγήκε στό το BBC με τον ηθοποιό που δεν-θυμάμαι-πώς-τον-λένε και έπαιζε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Life of Mars (άλλη τρομερή σειρά του ΒBC).

Η αμερικάνικη διασκευή σε ταινία με χάλασε αρκετά...

Δημοσ.

Απορω πως δεν γραφτηκε αυτο: The Manchurian Candidate

Επισης το Seven Days in May παλι απο τον Frankenheimer.

Προτεινω και το Winter Kills που ειναι αδικημενο και το Wrong Is Right του Brooks που επισης ειναι τρελα αδκημενη ταινια.

Δημοσ.
Απορω πως δεν γραφτηκε αυτο: The Manchurian Candidate

Εγω απο την αλλη δεν απορω.Ουτε το story ουτε οι ερμηνειες(αντε να εξαιρεσω την παντα πολυ καλη Streep) ηταν κατι το αξιομνημονευτο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...