guido Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Πριν λίγο μου σβήστηκε ένα video στο youtube και μου ήρθε το εξής mail Dear XXXXXXXXX We have disabled the following material as a result of a third-party notification from B Lustmord claiming that this material is infringing: Lustmord - XXXXXXXXX >[url]http://www.youtube.com/watch?v=XXXXXXXX[/url] Είδα ότι έχουν σβηστεί πάρα πολλά video του συγκεκριμένου group . H απορία μου είναι συγκεκριμένη . Το όλο θέμα έγινε stadar από το ίδιο το group (ή έστω δισκογραφική) ή μπορεί ο οποιοσδήποτε για xy λόγους να το κάνει; Ρωτάω γιατί έχω ακούσει και για περιπτώσεις που απλοί χρήστες κάναν copyright claim , για υλικό που δεν τους ανήκει , απλά για να σβηστούν κάποια videos και τα κατάφεραν
TheELF Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Για να λέγετε το συγκρότημα LUSTMORD άστα να πάνε, μπορεί να απαγορεύτηκε,σαν συγκρότημα, και σβήσανε τα VIDEO για αυτόν τον λόγο.Επικίνδυνο για νέους, δημόσια προβολή και τα λοιπά.
guido Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 χχαχα μην τρολλάρεις ρε. απλά έχω απορία αν είναι τόσο λαλάκες που κάναν φλαγκ όλα τα video τους στο yt , ή αν κάποιος άσχετος μαλακίστηκε . και ρωτάω απλά πόσο εύκολο είναι να γίνει το δεύτερο.
Sir Pretender Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Πάντως τώρα με την κατάληξη της υπόθεσης Viacom vs. YouTube (νίκη του δεύτερου), πείτε σιγά-σιγά bye bye στα κατεβασμένα βίντεο λόγω πνευματικών δικαιωμάτων. btw το θέμα πιάνει και την Premier League ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.