tolis t. Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Γειά σας! Έχω φτιάξει ένα site, το http://www.kaminada.com και έχω το εξής πρόβλημα, με τη δική μου σύνδεση ΔΕ μπορώ να μπώ (μόνο την πρώτη μέρα μπήκα, μετά..όχι). Με τη συνδεση του διπλανού μου όμως μπαίνω κανονικά και στη σελιδα και στο cpanel. Eχω router Baudtec και ο διπλανός μου Linksys. Tι φταίει ρε παιδιά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
alexzzz Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Και εγώ μπαίνω κανονικά... μήπως έχει να κάνει με τα dns του πάροχου σου; Τι έχεις εσύ και τι ο γείτονα;
tolis t. Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Τι εταιρία εννοείς? Εγω έχω On και ο διπλανός μου Forthnet
alexzzz Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Ναι, εταιρία... εγώ πχ με conn-x την βλέπω κανονικά. Το είχα αυτό το πρόβλημα με μία εταιρία hosting που ήταν για τα λιοντάρια και την Vivodi. Πόσο καιρό γίνεται αυτό; πόσο καιρό έχεις το domain/site;
tolis t. Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Εχω router Βaudtec (απο conn-x) λες να παιζει κάνα ρόλο? Tο Σάββατο έμπαινα κανονικά (ήταν η μέρα που το έφτιαχνα), από την Κυριακή και μετά "Πρόβλημα φόρτωσης σελίδας"
mitsosk2000 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Και εγω που εχω on παντως μπαινω κανονικα... Κοιτα μηπως σου εχει κλειδωσει το site την ip σου... Για αυτο μιλα με τον server που εχεις το site σου.
tolis t. Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Και εγω που εχω on παντως μπαινω κανονικα... Κοιτα μηπως σου εχει κλειδωσει το site την ip σου... Για αυτο μιλα με τον server που εχεις το site σου. Μπόρω να το δώ κάπως αυτό? Χωρις να μιλήσω με τον server?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.