maria1990 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 ...εγώ πάλι επειδή σε ξέρω, πονηρεύομαι χμ με ξέρεις?
maria1990 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Οχι ρε σιχαμερέ στο κορίτσι. Θα της δώσω 5 ευρώ. Άλλοι 99 σαν εμένα και μάζεψε ένα πεντακοσάρικο να πάει κάπου. Να δούμε τι σόι κοινότητα είναι το ινσόμνια. έτσι έτσι!!! (τους άλλους 99- που θα με συνδράμουν αφιλοκερδώς εννοείται- που θα τους βρω είναι το θέμα)
slygeo87 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Ρε Μαρία, δεν πας σε μια δουλειά με τη προοπτική να κάτσεις έναν μήνα. Σε όποιον και να το πεις, χτυπάει άσχημα. Το αν θα κάτσεις παραπάνω ή όχι μετά είναι δικό σου θέμα. Εδώ ξέρω άνθρωπο που έλεγε, ''αν είναι να φύγεις στο εξάμηνο δεν σε θέλω καθόλου". Σε φάση να του μάθει τη δουλειά και μετά να την κάνει.
washcloud Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 χμ με ξέρεις? ...όχι εσένα μαρί(α). Τον άλλον, τον άλλον έλεγα. Εγώ πάντως άμα ακούσεις τελικά τις sirines (sic), υπόσχομαι να το καταβάσω το ντιβιντί (υποβοηθώντας έτσι το διαφημιστικό έργο, ώστε αν αποφασίσεις να γυρίσεις σήκουελ να έχεις να λες είχα τάδε χιτς με το πρώτο). * sly, γι' αυτό και θα πάει σε κάποιον άγνωστό της γκαρσόνα η κοπέλα, θα μαζέψει 2-3-άντε τέσσερα κατοστάρικα μέσα στο μήνα που θέλει, και μετά μια ωραία βραδυά θα τους πει ένα (έξυπνο, μπας και τον ξαναχρειαστεί) παραμύθι ότι πρέπει να σταματήσει, κι από 'δω παν κι οι άλλοι...........
Sellers Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 το ινσομνια θα στείλει φέτος έναν από εμάς διακοπές. Δηλώνω κάπου συμμετοχή? Απαντάω σε κάποια ερώτηση? Τι γίνεται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.