Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για δουλειά για έναν μήνα

maria1990

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Οχι ρε σιχαμερέ στο κορίτσι. Θα της δώσω 5 ευρώ. Άλλοι 99 σαν εμένα και μάζεψε ένα πεντακοσάρικο να πάει κάπου. Να δούμε τι σόι κοινότητα είναι το ινσόμνια.

έτσι έτσι!!!:P (τους άλλους 99- που θα με συνδράμουν αφιλοκερδώς εννοείται- που θα τους βρω είναι το θέμα)

Δημοσ.

Ρε Μαρία, δεν πας σε μια δουλειά με τη προοπτική να κάτσεις έναν μήνα. Σε όποιον και να το πεις, χτυπάει άσχημα.

Το αν θα κάτσεις παραπάνω ή όχι μετά είναι δικό σου θέμα.

Εδώ ξέρω άνθρωπο που έλεγε, ''αν είναι να φύγεις στο εξάμηνο δεν σε θέλω καθόλου". Σε φάση να του μάθει τη δουλειά και μετά να την κάνει.

Δημοσ.
χμ με ξέρεις?:rolleyes:

...όχι εσένα μαρί(α).

Τον άλλον, τον άλλον έλεγα.

Εγώ πάντως άμα ακούσεις τελικά τις sirines (sic), υπόσχομαι να το καταβάσω το ντιβιντί (υποβοηθώντας έτσι το διαφημιστικό έργο, ώστε αν αποφασίσεις να γυρίσεις σήκουελ να έχεις να λες είχα τάδε χιτς με το πρώτο).

* sly, γι' αυτό και θα πάει σε κάποιον άγνωστό της γκαρσόνα η κοπέλα, θα μαζέψει 2-3-άντε τέσσερα κατοστάρικα μέσα στο μήνα που θέλει, και μετά μια ωραία βραδυά θα τους πει ένα (έξυπνο, μπας και τον ξαναχρειαστεί) παραμύθι ότι πρέπει να σταματήσει, κι από 'δω παν κι οι άλλοι...........

Δημοσ.
το ινσομνια θα στείλει φέτος έναν από εμάς διακοπές.

Δηλώνω κάπου συμμετοχή? Απαντάω σε κάποια ερώτηση? Τι γίνεται?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...