Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για δουλειά για έναν μήνα

maria1990

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

και να έχω την μαρια 1990, σερβιτόρα;

Ρε σεις, έτσι πάει μπροστά ο κόσμος. Με απλές, καθημερινές ιδέες, που ικανοποιούν το διψασμένο αγοραστικό κοινό.

Δημοσ.
Τι ξεναγός μωρέ, άλλοι παλεύουμε με ΦΟΝΤΑ να βρουμε τέτοιο πράγμα και θα το βρει η άλλη για ένα μήνα. Πφ.

Μεταξύ μας κωλοδουλειά είναι όσο γαμάτο και αν είναι στο μυαλό μας. Με είπαν εδώ για tour guide και κάπου εκεί πέρασαν απο το μυαλό μου παππούδες, γιαγιάδες, περίεργοι, παιδάκια, μασχάλες, τουριστίλα και η μέρα της μαρμότας σε μέρη που κατα τα άλλα κάποτε λάτρευες. Παίζει..

Δημοσ.

Αυτό εξαρτάται από το πόσο σου αρέσουν οι κοινωνικές συναναστροφές. =ρ Η μέρα της μαρμότας άλλωστε από ένα σημείο και μετά είναι σχεδόν αναπόφευκτη, τουλάχιστον ας έχεις να κάνεις κάτι πιο παραγωγικό από το να κουβαλάς/γεμίζεις/πλένεις/σπας ποτήρια και να χαμογελάς σε αλκοολικούς του δικηγορικού συλλόγου ξερωγω.

Δημοσ.

Και άδικο δεν έχεις... Γουστάρω κοινωνικές συναναστροφές. Αλλα συναναστροφές με τον γερμανό τουρίστα με κάλτσα πέδιλο ξερωγω θα προτιμήσω να απέχω. Μάλλον θα το δοκιμάσω να δώ πως θα πάει.

β) Και είναι και πολλοί οι ΑΑ του δικηγορικού εκεί... Τώρα που θα ανοίξει το δήθεν Νο2 το γωνιακό θα σου αραιώσουν βέβαια.

Δημοσ.

πρώτον:ναι χρειάζεστε όλοι διακοπές:P

δεύτερον:μάλλον σε καφέ με βλέπω να καταλήγω δεν πρόκειται να με πάρουν πουθενά αλλού για ένα μήνα:rolleyes:

τρίτον:όσον αφορά το dvd αν συνεχίσουν έτσι τα πράγματα με βλέπω να το γυρνάωB)

Δημοσ.

Με φοβίζεται!

Ολοι στην φάση του ευκολου χρήματος χωρίς πολύ δουλειά.

Ετσι δεν πάμε πουθενά.

Τελικά μεγάλος μλκς είμαι που δεν έγινα νταβατζής,πρεζέμπορας ή ....παππας.

Δημοσ.
πρώτον:ναι χρειάζεστε όλοι διακοπές:P

δεύτερον:μάλλον σε καφέ με βλέπω να καταλήγω δεν πρόκειται να με πάρουν πουθενά αλλού για ένα μήνα:rolleyes:

τρίτον:όσον αφορά το dvd αν συνεχίσουν έτσι τα πράγματα με βλέπω να το γυρνάωB)

... και εκεί που θα πιάσεις δουλειά θα το γράψεις στο forum, ώστε να έρθουν πολλοί και να αφήσουν φιλοδώρημα.

Καλά το είχα καταλάβει ότι είναι διαφήμιση.

Δημοσ.

Ρε αφήστε τις δουλειές και τις παπαριές, άνοιξε ένα λογαριασμό πεηπαλ (notice the pay spelling;)) κι άνοιξε ένα τοπικ εδώ στο ινσόμνια, "βοηθήστε να πάω διακοπές". Από 'μένα έχεις ένα ταληράκι.

Δημοσ.
Ρε αφήστε τις δουλειές και τις παπαριές, άνοιξε ένα λογαριασμό πεηπαλ (notice the pay spelling;)) κι άνοιξε ένα τοπικ εδώ στο ινσόμνια, "βοηθήστε να πάω διακοπές". Από 'μένα έχεις ένα ταληράκι.

α ναι θα με συνδράμετε?:P

χωρίς αντάλλαγμα όμως έτσι?B)

Δημοσ.

Κανένα αντάλλαγμα, το ινσομνια θα στείλει φέτος έναν από εμάς διακοπές.

Δημοσ.

Οχι ρε σιχαμερέ στο κορίτσι. Θα της δώσω 5 ευρώ. Άλλοι 99 σαν εμένα και μάζεψε ένα πεντακοσάρικο να πάει κάπου. Να δούμε τι σόι κοινότητα είναι το ινσόμνια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...