washcloud Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 υ.γ. αν εξαιρέσουμε το ότι δεν είμαι ψηλή μάλλον θα τα έχω τα τυχερά μου... ...για δε γυρνάς ένα ντιβιντί; (για ν' αγοράσεις και διαμέρισμα στο νησί)
klainmaingr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Ένα μήνα; Μην στεναχωριέσαι και μην απελπίζεσαι. Κονσομασιόν. a.k.a. How i learned to stop worrying and love the c@ck. (όχι το πουλί (χουχ) )
eSATA Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Αν πας σερβιτόρα πες την καφετέρια. Να έρθουμε να πιούμε κανα κοκ-τειλ.
Septum Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Αν πας σερβιτόρα πες την καφετέρια. Να έρθουμε να πιούμε κανα κοκ-τειλ. Σε βλεπω να μενεις με το πρωτο συνθετικο στο χερι =D
chaplin1981 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 ρε παιδια δεν καταλαβα εγω καλα ή επικρατησε παρανοια?για εναν μηνα δεν θελει η κοπελα μια δουλεια?το τοπικ ετσι δεν λεει?
antreaslam Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 ...για δε γυρνάς ένα ντιβιντί; σωστο !!! και ειναι και λιγότερο από μηνα η απαιτούμενη δουλειά
klainmaingr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 ρε παιδια δεν καταλαβα εγω καλα ή επικρατησε παρανοια?για εναν μηνα δεν θελει η κοπελα μια δουλεια?το τοπικ ετσι δεν λεει? Μπαρ - καφετέρια - εστιατόριο - τηλεφωνικό κέντρο - φυλλάδια ή αν είναι τυχερή κάπου που ζητάνε κάποιον για καλοκαιρινή σεζόν αλλα και πάλι η σεζόν είναι 2++ μήνες το λιγότερο. Οπότε οι επιλογές για αυτό το διάστημα είναι συγκεκριμένες. Ένα βιβλιοπωλείο ας πούμε που βλέπω παραπάνω προφανώς ψάχνει να προσλάβει κάποιον μόνιμα. Κανείς δεν θέλει κάποιον κομήτη για ένα μήνα στη δουλειά του. Έτσι λοιπόν εφόσον οι επιλογές είναι μετρημένες, καταλήγουμε σε παράνοια ναι. ---------- Προσθήκη στις 11:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:47 ---------- Α και summer camps Ή δουλειά οτιδήποτε σε τουριστική περιοχή.
washcloud Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Έτσι λοιπόν εφόσον οι επιλογές είναι μετρημένες, καταλήγουμε σε παράνοια ναι. ...σωστόζζζ ...κι επίσης σωστόζ - και στηρίζει μάλιστα πρόταση που προϋπώθηκε (του Φύζικζ, νομίζω) : Α και summer camps Ή δουλειά οτιδήποτε σε τουριστική περιοχή. να πάει δηλαδή από τώρα στο νησί, και να πιάσει δουλειά ΕΚΕΙ (καφέ/μπαρ/φαγάδικο/ξεναγός/ντιβιντί/γουατέβερ)
Garnele Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Τι ξεναγός μωρέ, άλλοι παλεύουμε με ΦΟΝΤΑ να βρουμε τέτοιο πράγμα και θα το βρει η άλλη για ένα μήνα. Πφ.
freedubus Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Ξεναγός δε γίνεται ο κάθε πικραμένος. Πρέπει να έχεις τελειώσει τη σχολη ξεναγών του ΟΤΕΚ.
ikaruga24 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Χαλαρα κατι σε τουριστικο μερος. Αν εισαι και λιγο εμφανισιμη και ευελικτη οσον αφορα τα ωραρια και τις μερες και στο που μπορεις να μενεις θα εισαι λουκουμι. Το δυσκολο σε τετοιες περιοχες ειναι να ανταγωνιστεις τους αλλοδαπους που χωρις πλακα κατακλιζουν αυτες τις περιοχες και προτιμουνται για τις θεσεις εργασιας.
washcloud Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Τι ξεναγός μωρέ, άλλοι παλεύουμε με ΦΟΝΤΑ να βρουμε τέτοιο πράγμα και θα το βρει η άλλη για ένα μήνα. Πφ. Ξεναγός δε γίνεται ο κάθε πικραμένος. Πρέπει να έχεις τελειώσει τη σχολη ξεναγών του ΟΤΕΚ. ....το ντιβιντί δλδ ντούκου ε; Αστέρια μου
Garnele Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Ε για ντιβιντι τι προσόντα θέλει, ο κάθε πικραμένος μπορει να γυρίσει τσόντα πλέον.
washcloud Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Να σου λείπουν αφτά. Η πιο καλή γκαρσόνα θα συνεχίσεις να εισ' εσύ.
insomniaK Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Αυτό που ακολουθεί είναι σοβαρή επιχειρηματική πρόταση: Λοιπόν, ντιβιντι να γυρίσεις, αλλά με πρωτότυπο θέμα. Πχ, κάποιοι άνθρωποι ερεθίζονται με το να φαντασιώνονται ανθρώπους που πνίγονται σε κινούμενη άμμο. Από πηγές που εμπιστεύομαι υπάρχουν λιγότερα από 10 βίντεα (των 3-4 λεπτών), για την τέρψη τους. Λοιπόν, γυρίζεις 3-4 20λεπτα βιντεάκια να πνίγεσαι στην άμμο, λες και στον αλεχζζζ να τροποποιήσει λίγο το ootr.gr και βάζεις μία τιμή των 20 γιούρων ανά βίντεο. Και όλα αυτά χωρίς καν να χρειαστεί να γδυθείς, δε χρειάζεσαι καβαλιέρο ή καβαλιέρα που μπορούν να σου φανε τη δόξα και το εισόδημα θα το έχεις για πάντα. Και όλα ΝΟΜΙΜΑ (να κόβεις αποδείξεις ε)! Και θα χεστείς στο τάληρο και θα σαι μία σταρ κα άσε τον άλλο να ψάχνει να φτιάξει πρωτότυπο σεχζοπ με κατ' οίκον ε-πηδήξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.