maria1990 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 γεια σας!είμαι φοιτήτρια σε επαρχιακή πόλη και τώρα που θα γυρίσω στη πόλη μου(Αθήνα) χρειάζομαι οπωσδήποτε μια δουλειά για ένα μήνα ώστε να μπορέσω να πάω διακοπές:/ τι θα μου προτείνατε?έχω αρχίσει ήδη να ψάχνω.για σερβιτόρα έλεγα αλλά μόλις βρήκα κάτι πιο ενδιαφέρον που δεν ξέρω όμως αν ισχύει. τι λέτε γιαυτό: ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ζητεί 2 δεσποινίδες - κυρίες και νέο, 5θήμερη εργασία στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, ωράριο 08.00 - 16.00, άμεση πρόσληψη, μισθός 980 ευρώ, προοπτικές εξέλιξης, ευχάριστο περιβάλλον ισχύουν τα λεφτά ή είναι μούφα?ξέρει κάποιος?
antreaslam Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 πηγαινε απο εκεί, και δες πως θα σου φανεί. Επίσης, μην αγνοείς για δουλειές με συμβάσεις μηνιαίες, 3μηνιαίες, κλπ, addecco, manpower κλπ! Ψαχνουν σαν τρελλοί για τετοιες θεσεις...
chaplin1981 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 ενα λεπτο για να καταλαβω.εσυ ζητας μια δουλεια για εναν μηνα,ετσι δεν ειναι?αν ναι,τοτε δεν υπαρχει περιπτωση να σε προσλαβει κανεις για εναν μηνα εκτος κι αν το ζηταει ρητα.απο εκει και περα θα σε παρεπεμπα σε τιποτα φυλλαδια και τα σχετικα(να μοιραζεις δηλαδη).τα 980 φυσικα ξεχασε τα.κοροιδευουν τον κοσμο,μην ψαρωνεις.
haris_216 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 γεια σας!είμαι φοιτήτρια σε επαρχιακή πόλη και τώρα που θα γυρίσω στη πόλη μου(Αθήνα) χρειάζομαι οπωσδήποτε μια δουλειά για ένα μήνα ώστε να μπορέσω να πάω διακοπές:/τι θα μου προτείνατε?έχω αρχίσει ήδη να ψάχνω.για σερβιτόρα έλεγα αλλά μόλις βρήκα κάτι πιο ενδιαφέρον που δεν ξέρω όμως αν ισχύει. τι λέτε γιαυτό: ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ζητεί 2 δεσποινίδες - κυρίες και νέο, 5θήμερη εργασία στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, ωράριο 08.00 - 16.00, άμεση πρόσληψη, μισθός 980 ευρώ, προοπτικές εξέλιξης, ευχάριστο περιβάλλον ισχύουν τα λεφτά ή είναι μούφα?ξέρει κάποιος? 980 ευρώ? αυτή την εποχή? δε νομίζω να χρειαζόταν να βάλει αγγελία γιατί με αυτά το λεφτά θα είχε "κλείσει" η θέση από γνωστούς και φίλους πριν καν μπει η αγγελία. "εργασία στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών"??? μα το βιβλιοπωλείο είναι ολόκληρο ένας χώρος εξυπηρέτησης πελατών. !!!
cyber_katsarida Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 δουλειά για ένα μήνα όπως το θέτεις, δύσκολα. βεβαια δεν ξέρω τι παίζει στην αθήνα. Αυτό που ξέρω είναι ότι τα 980€, ούτε με τα κυάλια. εδώ με το ζόρι να σου δώσουν το βασικό κι ας έχεις πτυχία και αυτοί για βιβλιοπωλείο θα σου δώσουν 980?
random Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 παίζει. αν ειναι τύπου λιακοβιβλιοπωλείο, αν η "εξυπηρέτηση" των πελατών, σημαινει να τους θυμίσεις τηλεφωνικώς οτι ξέχασαν να παραγγείλουν εκεινο το βιβλίο που πάντα ήθελαν να αποκτήσουν (σε μια προηγούμενη ζωή), και αν (όπως σε όλες τις δουλειές εξάλου), βασική προϋπόθεση για να πληρωθείς ειναι να τα αξίζεις. πχ. 5 βιβλία/μέρα=Αξία. 0-4=nice try! keep it up!
maria1990 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 πηγαινε απο εκεί, και δες πως θα σου φανεί.Επίσης, μην αγνοείς για δουλειές με συμβάσεις μηνιαίες, 3μηνιαίες, κλπ, addecco, manpower κλπ! Ψαχνουν σαν τρελλοί για τετοιες θεσεις... σε τι αναφέρεσαι? ---------- Προσθήκη στις 15:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:57 ---------- καλα 980 καθαρα δεν ειναι!ειναι μικτα.καθαρα πρεπει να ναι γυρω στα 700 λογικα.
antreaslam Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 λοιπόν, μαρία, τα 700 καθαρά, ειναι πιθανόν να είναι! αλλά δε χάνεις τιίποτα να πας απο εκεί, και να δεις αν πράγματι ο μισθός σχετίζεται με λιακό-πωλήσεις, οπότε το διαγράφεις, ή αν ειναι κανονικός μισθός, για αναπλήρωση κάποιου που φεύγει με αδεια καλοκαιριού/τοκετού κλπ! Οι εταιρείες ευρέσεως εργασίας όπως η addecco και η manpower, ειδικεύονται σε συμβάσεις ορισμένου χρόνου, για θέσεις "της πλάκας" (τηλεφωνητριες, γραμματείς, αποθηκάριους, οδηγούς, προώθηση προιόντων κλπ). Συχνά οι εταιρείες ζητούν πχ 3μηνη σύμβαση, αλλά δεν εχεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ καμία κύρωση αν φύγεις στον 1ο μηνα. Επίσης, πολλές φορές όπως προείπα, τυχαίνει να ζητάνε απλά αναπλήρωση της θέσης εξαιτίας άδειας τοκετού, ή αδειας καλοκαιριου...
cyber_katsarida Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 καλα 980 καθαρα δεν ειναι!ειναι μικτα.καθαρα πρεπει να ναι γυρω στα 700 λογικα. το θέμα είναι πόσο γύρω στα 700; αλλά και πάλι εσύ δεν είπες ότι θέλεις για 1 μήνα μόνο. οποτε το βλέπω δύσκολο να σε πάρουν. τίποτα φυλλάδια αν βρεις να μοιράσεις ίσως. και φυσικά μακριά από αγγελίες του τύπου 1000€ με 3 ώρες την ημέρα.
maria1990 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 λοιπόν, μαρία, τα 700 καθαρά, ειναι πιθανόν να είναι!αλλά δε χάνεις τιίποτα να πας απο εκεί, και να δεις αν πράγματι ο μισθός σχετίζεται με λιακό-πωλήσεις, οπότε το διαγράφεις, ή αν ειναι κανονικός μισθός, για αναπλήρωση κάποιου που φεύγει με αδεια καλοκαιριού/τοκετού κλπ! Οι εταιρείες ευρέσεως εργασίας όπως η addecco και η manpower, ειδικεύονται σε συμβάσεις ορισμένου χρόνου, για θέσεις "της πλάκας" (τηλεφωνητριες, γραμματείς, αποθηκάριους, οδηγούς, προώθηση προιόντων κλπ). Συχνά οι εταιρείες ζητούν πχ 3μηνη σύμβαση, αλλά δεν εχεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ καμία κύρωση αν φύγεις στον 1ο μηνα. Επίσης, πολλές φορές όπως προείπα, τυχαίνει να ζητάνε απλά αναπλήρωση της θέσης εξαιτίας άδειας τοκετού, ή αδειας καλοκαιριου...[/quote τι εννοεις "και να δεις αν πράγματι ο μισθός σχετίζεται με λιακό-πωλήσεις, οπότε το διαγράφεις"?γιατι να το διαγράψω? οκ θα ψαξω και γιαυτο αν και θα ναι λιγα τα λεφτα αποτι καταλαβαίνω μήπως να ψάξω σε καφέ που θα με πάρουν σίγουρα για ένα μήνα? δεν έχω ξαναδουλέψει όμως και φοβάμαι ότι θα θέλουν προϋπηρεσία... ---------- Προσθήκη στις 16:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:46 ---------- το θέμα είναι πόσο γύρω στα 700;αλλά και πάλι εσύ δεν είπες ότι θέλεις για 1 μήνα μόνο. οποτε το βλέπω δύσκολο να σε πάρουν. τίποτα φυλλάδια αν βρεις να μοιράσεις ίσως. και φυσικά μακριά από αγγελίες του τύπου 1000€ με 3 ώρες την ημέρα. οσο γιαυτα εννοειται πως οχι!αυτα με τα 1000 ευρώ είναι μούφες, το γνωρίζω.Βλέπω την κατάσταση που επικρατεί τώρα με την κρίση δεν είμαι τόσο άσχετη για διανομές δεν το βλέπω έκανα και φέτος και είναι τρομερή εκμετάλλευση με ελάχιστα λεφτά
ZAKKWYLDE Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Χαλάρωσε...πήγαινε σε μια δουλειά και πες τους ότι θα κάτσεις χρόνια...και σε 2-3 μήνες καντην σιγα. Λες και οι εργοδότες συμπεριφέρονται καλύτερα.
antreaslam Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 μαρια, αν, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας σας, καταλαβαίνεις ότι με οποιονδήποτε τροπο, το ύψος του μισθού σου θα εξαρταται απο πωλήσεις (είτε δικές σου είτε συνολικές), τότε, την κανεις με ελαφρα. Αν στη συμβαση που θα υπογράψεις, αναφέρεται ότι θα πληρώνεσαι καθε μήνα, πχ, 600 ευρώ, τότε, και μόνο τότε το δέχεσαι. Εναλλακτικά, εννοείται ότι η πρόταση για σερβιτόρα ειναι καλή! Κουραστικό βέβαια, αλλά και φιλοδωρήματα θα ε΄χεις, και αλλα τυχερα Edit: Βεβαια τα τελευταία εξαρτώνται και απο το ποσο ωραιο γκομενάκι είσαι με ολο το θαρρος
maria1990 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 μαρια, αν, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας σας, καταλαβαίνεις ότι με οποιονδήποτε τροπο, το ύψος του μισθού σου θα εξαρταται απο πωλήσεις (είτε δικές σου είτε συνολικές), τότε, την κανεις με ελαφρα.Αν στη συμβαση που θα υπογράψεις, αναφέρεται ότι θα πληρώνεσαι καθε μήνα, πχ, 600 ευρώ, τότε, και μόνο τότε το δέχεσαι. Εναλλακτικά, εννοείται ότι η πρόταση για σερβιτόρα ειναι καλή! Κουραστικό βέβαια, αλλά και φιλοδωρήματα θα ε΄χεις, και αλλα τυχερα Edit: Βεβαια τα τελευταία εξαρτώνται και απο το ποσο ωραιο γκομενάκι είσαι με ολο το θαρρος θα ψαξω και θα δωθα με παρουν όμως για σερβιτόρα χωρίς προυπηρεσία? υ.γ. αν εξαιρέσουμε το ότι δεν είμαι ψηλή μάλλον θα τα έχω τα τυχερά μου...
antreaslam Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 ε, αν ειναι ετσι, τότε, βαλε καμια φωτό, στείλε κανά τηλέφωνο, κατι ρε παιδάκι μου, να δουμε και εμείς :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.