Προς το περιεχόμενο

Αγορά Laptop με οθόνη Matt

perseus77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

εδώ και 2 βδομάδες άρχισα να ψάχνω για αγορά φορητού και μπορώ να πω ότι δυσκολεύομαι να βρω κάτι που να μου ταιριάζει αφού μάλλον τα κριτήρια που θέτω δεν ταυτίζονται με τα περισσότερα μοντέλα που κυκλοφορούν στην αγορά.

Θέλω έναν φορητό που θα χρησιμοποιώ κυρίως για εφαρμογές γραφείου, internet kai προγραμματισμό. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η εργονομία και η ποιότητα.

Δηλαδή χρειάζομαι:

1. οπωσδήποτε να έχει Matt Οθόνη (anti-glare) με καλή ποιότητα απεικόνισης σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο.
  2. Μέγεθος οθόνης 14-15,6.
  3. Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας. Πάνω από 4 ώρες με κανονική χρήση.
  4. Εργονομικό πληκτρολόγιο και touchpad.
  5. Καλή ποιότητα κατασκευής και εγγύηση. Θέλω να το κρατήσω για αρκετά χρόνια.
  6. Χαμηλές θερμοκρασίες λειτουργίας.
  7. Χαμηλό θόρυβο λειτουργίας.
  8. Επεξεργαστή κάποιον με αξιοπρεπείς επιδόσεις χωρίς να είναι πρώτη προτεραιότητα για μένα οι μέγιστες επιδόσεις.
  9. Τιμή όχι πάνω από 1000 ευρώ. Αν βέβαια μπορώ να καλύψω τις απαιτήσεις μου και με 800 ευρώ π.χ. θα το προτιμούσα.

Με βάση τα παραπάνω τι μου προτείνετε?

Ευχαριστώ,

Ανδρέας

Δημοσ.
Dell, latitude e6500 (ή κάποιο πιο πρόσφατο μοντελο) με έξτρα μπαταρία

Ενδιαφέρουσα πρόταση, ευχαριστώ.

Διάβασα το review εδώ

http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Latitude-E6500-Notebook.11958.0.html

και φαίνεται ότι καλύπτει τις ανάγκες μου για οθόνη, εργονομία, ποιότητα, θόρυβο, εγγύηση.

Το κακό είναι ότι με έναν προχειρο έλεγχο στο skroutz

http://www.skroutz.gr/s/272560/Dell-Latitude-E6500-P8700-Win7-X4500HD.html

μου βγάζει ελάχιστη τιμή 1230e που είναι περισσότερα από αυτά που μπορώ να διαθέσω.

Υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε τιμή <1000e?

Δημοσ.
Thinkpad T400? Νομίζω έχει ο,τι ζητάς και με μια αναζήτηση στο skroutz το βλέπω στα 900 ευρώ.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις θα τα κοιτάξω μόλις βρω λίγο χρόνο

Δημοσ.

Μάλλον θα επιλέξω ανάμεσα σε Dell Latitude 6500 και Lenovo Thinkpad T400. Και τα 2 φαίνεται ότι ικανοποιούν πλήρως τις ανάγκες μου.

Προτιμώ λίγο περισσότερο τον Latitude λόγω της εγγύησης. Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω με Dell όπως πρότεινε ο insomniaK να δω αν μπορώ να πετύχω κάποια καλύτερη προσφορά στην τιμή αλλιώς θα πάω στον Thinkpad.

Ο HP Probook 6540b φαίνεται σχετικά καλός αλλά μάλλον χάνει σε ποιότητα κατασκευής και εγγύηση σε σχέση με τους άλλους 2.

Το Thinkpad T400 το έχει μόνο σε ένα κατάστημα, το Active, το οποίο δεν το γνωρίζω. Έχει αγοράσει κανείς από εκεί? Είναι αξιόπιστο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...