Προς το περιεχόμενο

Samsung R530-JA02GR vs Dell Inspiron 1564 - Core i3 - 330M

ioleg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας ,σκεφτομαι να αγορασω ενα φορητο και ειμαι αναμεσα στα δυο αυτα μοντελα:

Samsung R530-JA02GR και Dell Inspiron 1564 - Core i3 - 330M

http://multirama.gr/products/compare?catid=010200&pid=0476212&pid=0463475

Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας ως προς

α. Το οικονομικο , δηλ ποιο απο τα δυο αξιζει περισσοτερο τα λεφτα του, ως προς τα χαρακτηριστικα του και τις επιδοσεις του.

β. Ποιο απο τα δυο πιστευετε οτι θα αντεξει περισσοτερο υπο δυσκολες συνθηκες τυπου... θαλασσα- αμμος , ηλιος , μικρο χτυπηματα , υγρασια κτλ

γ.Επισεις εαν θα μπορουν να δουλεψουν ανετα προγραμματα τυπου, adope premier, photoshop .

δ. Ποιο απο τα δυο πιστευετε οτι ειναι πιο σβελτο και δεν θα εχει κολληματα ..

Επισεις να προσθεσω οτι διαθετω το πολυ μεχρι 600ε και πολλα ειναι ..εαν εχετε υποψιν σας καποιο καλυτερο με λιγοτερα χρηματα πολυ ευχαριστως...

ααα επισεις το τελευταιο... και πιο σημαντικο ........κατοικω σε νησι , που αυτο σημαινει οτι οι επιλογες μου ειναι ελαχιστες..μονο απο kotsovolo-multiramma-ηλεκτρονικη και e-shop .

σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!:o

Δημοσ.

dell, για το service/εγγύηση, το samsung έχει μόνο ένα χρόνο, τουλάχιστον έτσι το δίνουν όλα τα site, τώρα αν τα Multirama προσφέρουν 2....

Δημοσ.

Σας ευχαριστω για την αμεση απαντηση ..:-D

Παντως αξιζει να πω οτι ειμαι κατοχος smartphone της samsung τα τελευταια 3 χρονια και πραγματικα εχω μεινει αφωνη απο την εξαιρετικη ποιοτητα του , το τι εχει περασει το καημενο δεν λεγεται κι ομως επιμενει να δουλευει ρολοι ...και γ αυτο εχω την samsung στα υποψιν ..

Δημοσ.

Βρε σιγουρα και η Samsung ειναι καλη ομως στα laptops η DELL δυσκολα συγκρινεται με αλλες ..οπως και στις οθονες και στους σταθερους υπολογιστες... Ακομη και acer να παρεις μπορει να σε καλυψει ( που λεει ο λογος ) .

Δημοσ.

Ναι σιγουρα και η acer θα μπορουσε να με καλυψει , αλλο βεβαια οτι ΔΕΝ θα την επελεγα οπως και τα hp παρομοιως...

Η dell ηταν η τελικη επιλογη μου μεχρι που ειδα το samsung το οποιο διαφημιζεται ως ανθεκτικο στα μικροχτυπηματα και σ αυτο το σημειο ειναι που με δελεαζει περισσοτερο..:rolleyes:

Δημοσ.

Αυτο που ειπες για τα χτυπηματα και τις παραλιες και την κακομεταχειριση να ξερεις μπορουν να σου το προσφερουν μονο συγκεκριμενες κατηγοριες λαπτοπ οι οποιες ειναι πανακριβες.. Μια μικρη διαφορα υπαρχει φυσικα στην ποιοτητα των φθηνων μοντελων οπως αυτα που συγκρινεις, ομως μη φανταστεις τιποτα ακραιο... ΚΑλο ειναι να το προσεχεις πολυ για να μη χαλασει απο χαζομαρες οπως το θαλασσινο νερο και δε σε καλυπτει η εγγυηση μετα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...