nikolaos_ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Πιστεύω θα είμαι σύντομος αυτή τη φορά. Τι είδους προγράμματα μπορώ να ξεκινήσω κατά την εκκίνηση του linux υπολογιστή και πριν γίνει login κάποιος (κανονικός) χρήστης; Π.χ. μπορούν να ξεκινήσουν bash scripts χωρίς να έχω χρήστη logged-in? (τρέχει από μόνο του το bash δλδ?) Αλλά δεν αναφέρομαι μόνο στα bash scripts. Μια παραπομπή για τα daemons και τη λειτουργία του /etc/init.d ξέρετε? Καλή όμως, κατατοπιστική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex098765 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δεν νομίζω να μπορείς να τρέξεις πρόγραμμα πριν κάνει login κάποιος χρήστης.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μπορείς κάλλιστα αν έχεις ένα έτοιμο script και το βάλεις στο /etc/init.d να ρυθμίσεις το σύστημά σου σε ποιο runlevel θα εκτελείται. Στα debian συστήματα μπορείς να το ορίσεις με το sysv-rc-conf tool, στο gentoo με το rc-config κτλ κτλ. Η κάθε μία έχει τα δικά της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.