Lagoudisio Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Με ολη την βαβουρα περι ψηφιακων δεκτων, μου ηρθαν στο μυαλο καποια πραγματα που ειχα ακουσει σχετικα με τους δορυφορικους δεκτες. Εχω καποιες αποριες και ελπιζω να με βοηθησετε. Ξεκιναμε λοιπον. 1) Χρειαζεται να εχει κατι η τηλεοραση σου για να το υποστιριζει? 2) Μαζι με δορυφορικο δεκτη χρειαζεσαι και πιατο, σωστα? 3) Χρειαζεται ειδικος για να βαλει το πιατο η μπορω και μονος μου? Πρεπει να κοιταει προς καποια συγκεκριμενη κατευθηνση το πιατο? Με τους δορυφορους τι παιζει? 4) Ποσα και τι καναλια μπορει να πιασει? Τα ελληνικα τα πιανει? 5) Επειδη στην κεραια συνδεονται δυο τηλεορασεις, αν βαλω πιατο και η μια δεν εχει δορυφορικο δεκτη, θα αλλαξει κατι? Επισης αν βαλω πιατο και η μια τηλεοραση εχει ψηφιακο δεκτη, τοτε τι γινετε? 6) Εχετε να προτεινετε καποιον δορυφορικο δεκτη και κανα πιατο? Δεν θελω κατι ακριβο, την δουλεια του να κανει. Αυτα προς το παρον. Συγνωμη αν σας κουρασα με τις χαζες ερωτησεις, αλλα δεν ξερω απο αυτα τα πραγματα. Αν μου ερθει καμια αλλη ερωτηση θα σας πω. Ευχαριστω εκ των προτερων!!!
papayios Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Με ολη την βαβουρα περι ψηφιακων δεκτων, μου ηρθαν στο μυαλο καποια πραγματα που ειχα ακουσει σχετικα με τους δορυφορικους δεκτες. Εχω καποιες αποριες και ελπιζω να με βοηθησετε. Ξεκιναμε λοιπον. 1) Χρειαζεται να εχει κατι η τηλεοραση σου για να το υποστιριζει? 2) Μαζι με δορυφορικο δεκτη χρειαζεσαι και πιατο, σωστα? 3) Χρειαζεται ειδικος για να βαλει το πιατο η μπορω και μονος μου? Πρεπει να κοιταει προς καποια συγκεκριμενη κατευθηνση το πιατο? Με τους δορυφορους τι παιζει? 4) Ποσα και τι καναλια μπορει να πιασει? Τα ελληνικα τα πιανει? 5) Επειδη στην κεραια συνδεονται δυο τηλεορασεις, αν βαλω πιατο και η μια δεν εχει δορυφορικο δεκτη, θα αλλαξει κατι? Επισης αν βαλω πιατο και η μια τηλεοραση εχει ψηφιακο δεκτη, τοτε τι γινετε? 6) Εχετε να προτεινετε καποιον δορυφορικο δεκτη και κανα πιατο? Δεν θελω κατι ακριβο, την δουλεια του να κανει. Αυτα προς το παρον. Συγνωμη αν σας κουρασα με τις χαζες ερωτησεις, αλλα δεν ξερω απο αυτα τα πραγματα. Αν μου ερθει καμια αλλη ερωτηση θα σας πω. Ευχαριστω εκ των προτερων!!! 1) οχι 2) ναι 3) Για αρχη τεχνικος / αργοτερα διαβαζεις , μαθαινεις και αρχιζεις το ψαξιμο / για αρχη astra και hotbird συνηθως . 4) Πολλα και διαφορα ( ορεξη να εχεις ) αν και γενικα υπαρχει μαυριλα λογω κλειδωματων / αν εχεις συνδρομη στη νοβα ναι , αλλιως επισημα και νομιμα περα απο ert και ρικ οχι . 5) Μη τα μπλεκεις , αλλη κεραια η μια αλλη η δορυφορικη . Τα ιδια με τους δεκτες . Σε καθε τηλεοραση μπορεις να εχεις ταυτοχρονα ψηφιακο , δορυφορικο , dvd player κλπ . 6) Τη δουλεια του κανει και ενας με 30 ευρω , τη δουλεια του και ενας με 300 . Εσυ τι θελεις να κανεις ειναι το θεμα . θα ελεγα να μπεις σε φορουμ για δορυφορικα να διαβασεις καποια πραγματα ωστε να παρεις κατι καλο και στη σωστη τιμη . Αν πας σε μαγαζι μη γνωριζοντας τα βασικα θα καταληξεις με πραγματα που δεν τα χρειαζεσαι .
Lagoudisio Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου. Με καλυψες και με το παραπανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.