Προς το περιεχόμενο

account HON

Kleos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να κανω ενα account για να παιξω heroes of newerth το οποιο θελει 30 USD(δεχονται mastercard και visa).....

Θα πάρω απο ΑΤΕbank μια προπλήρωμενη καρτα(visa) και θα της βαλω 30 ευρω ( τα 30 δολλαρια ειναι λιγοτερα απο 30 ευρω απλα θελω να ειμαι σιγουρος μηπως υπαρχουν προσθετες επιβαρυνσεις)

Η ιστοσελιδα του παιχνιδιου σου ζηταει να γραψεις τα εξης στοιχεια της καρτας για να κανεις account :

1)First name , Last name

2)Billing Zip Code..καπως ετσι(αυτο ειναι ο ταχυδρομικος κωδικας ετσι?)

3)το CVV της καρτας(λεει πως ειναι ενας τριψιφιος αριθμος στο πισω μερος της καρτας)

4)Ημερομηνία Ληξης

5)τον κωδικο της καρτας....

Το θεμα ειναι οτι η καρτα ειναι ανωνυμη...οπότε στο First kai last name τι βαζω??

Οι σκεψεις μου για το θεμα αυτο ειναι 2:

Η καρτα μπορει να μη λεει πανω ονομα αλλα εσυ λογικα θα τους δοσεις το ιδιο ονοματεπωνυμο που εδωσες και οταν εφτιαχνες την καρτα (εδω εχω μια απορια αν το ονοματεπωνυμο ειναι καταχωρυμενο στα ελληνικα εσυ στην ιστοσελιδα που θα κανεις την αγορα το γραφεις με λατινικους ή ελληνικους χαρακτηρες??..το σιτε http://www.heroesofnewerth.com δεν ειναι ελληνικο ομως..)

ή μήπως

To First name/Last name τα εχουν διακοσμητικα και ο κωδικος ειναι αυτος που μετραει????

Κατι τελευταιο...τον τριψηφιο αριθμο στο πισω μερος τον αναφερει η αγροτικη τραπεζα σαν CVV2 ενω η ιστοσελιδα του παιχνιδιου τον αναφερει CVV...το ιδιο ειναι ετσι??

Ελπιζω να καταλαβατε..ευχαριστω εκ των προτερων..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...