Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Η πτυχιακη ειναι ενα gaming site σε html με λιγα banners,scripts,backgrounds κτλ...Eπειδη το μελος απο την ομαδα μου που ξερει απο αυτα απουσιαζει θα χρειαστω βοηθεια για να τα δεσω ολα αυτα μαζι (υπαρχει το υλικο κανονικα).Οποιος μπορει να βοηθησει ας μου στειλει ενα pm ευχαριστω!
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Νταξει...Βγηκα λιγο overdrive 3 ημερες τωρα και την εκανα HTML... Καλο βγηκε για 1η φορα ενασχολησης με Dreamweaver...Ευχαριστω που προσφερθηκατε
nick#18 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Αν μπορεσω να βοηθησω σε κατι και εγω με καποιες γνωσεις που εχω πολυ ευχαριστως
poscaman Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Νταξει...Βγηκα λιγο overdrive 3 ημερες τωρα και την εκανα HTML... Καλο βγηκε για 1η φορα ενασχολησης με Dreamweaver...Ευχαριστω που προσφερθηκατε είδες τί ωραία πήγε;
georgeuk Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Πτυχιακη σε html??? παιξε με τιποτα δυναμικο να παρεις καλο βαθμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.