LeoNaXe Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 αν θες καλύτερες αποδόσεις θα σου πρότεινα να βάλεις άλλα 2GB RAM άμα έχεις 2 FREE SLOTS γιατί όπως κατάλαβα έχεις vista και κρατάνε πολύ RAM. με άλλα 2 GB θα έχεις καλύτερες επιδόσεις μαζί με την 5770 εγώ με το σύστημα που έχω στην υπογραφή μου παίζω το COD:MW2 και το CRYSIS στα FULL γραφικά με στάνταρ 25FPS και άνω σε ανάλυση 1920χ1200 (26')
FaRMaKhs Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Στα full με GTX285 καποιες φορες κολλαει οποτε δε ξερω κατα ποσο αυτο που λες ανωτερο ισχυει(για το crysis)
PaokToTheBone Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 ε και τα 25fps δεν νομιζω να ειναι playable...
LeoNaXe Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 μια χαρά playable είναι, άμα κλείσω τα antyanalising κάτω από 35 δεν πέφτει. από ATI δεν ξέρω και πολλά και για αυτό δεν μπορώ να πω άν είναι καλή μόνο και μόνο από την ονομασία, πάντως μέχρι τώρα ότι παιχνίδι έχω βάλει τα παίζει όλα στα full δεν έχω και τα παιχνίδια εγκατεστημένα να κάνω κανένα PrtScr, χθες έκανα φορματ και έβαλα 64bit
PaokToTheBone Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 μια χαρά playable είναι, άμα κλείσω τα antyanalising κάτω από 35 δεν πέφτει.από ATI δεν ξέρω και πολλά και για αυτό δεν μπορώ να πω άν είναι καλή μόνο και μόνο από την ονομασία, πάντως μέχρι τώρα ότι παιχνίδι έχω βάλει τα παίζει όλα στα full ειναι υποκειμενικο το θεμα.Το παιζει ο καθενας. Σιγουρα ειναι καρταρα η 5770 αλλα σε ενα game τα 25-35 fps δεν ειναι ικανοποιητικα για gameplay. Eνταξει στο crysis ειναι αρκετα,αλλα σε ενα game δεν μ αρεσει να παιζω με τοσα fps.
Bandura Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Ειπα να αντικαταστησω την 7900gtx με την 8800 gtx, (εκανε αναβαθμιση ο ξαδερφος μου και την τσιμπησα) αλλα δεν μου εκανε την χαρη να παρει μπρος ο υπολογιστηρας μου... Η καρτα δουλευε κανονικοτατα και με κλειστο pc και με 1 ανεμιστηρακι πισω μονο και την κλασσικη ψυκτρα που ειχε ο επεξεργαστης και το pc ηταν και σε πιο θερμο περιβαλλον, παντα κλειστο. Την βαζω στο pc μου, που εχει ενα τερας για ψυκτρα cpu και ειναι ανοιχτο στο πλαι να παιρνει αερα, και εχω περισσοτερη δροσια εδω... Η καρτα δεν δουλεψε, το googlarisa και βρηκα οτι θελει μια εξτρα ψυκτρα η καρτα, η οποια δεν ηταν διαθεσιμη πουθενα. Τεσπα λεω, δεν βαριεσαι, θα μεινω με την παλια, ουτως ή αλλως δεν ειμαι τρελλος gamer, σηκωνει το fm2010 και ειμαι οκ. Σε φαση μου την ζητησε ενας φιλος μου για το pc που εφτιαχνε στον αδερφο του και του την εδωσα, μη μου πιανει και χωρο (ειναι και τερας τρομαρα της). Δουλευει εδω κι 1,5 χρονο κανονικοτατα... Τωρα γιατι δεν επαιξε σε μενα? Δεν ξερω, να παιζει θεμα conflict με το mb? Asus ειναι και τα 2...
LeoNaXe Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 η 5770 θα βγάζει σίγουρα παραπάνω. εγώ έχω 4850 και μια χαρα τα παίζω τα παιχνίδια σε 30~FPS, δεν βλέπω να κολάι πουθενά στα τόσα φραμε, το αντιλαμβάνομαι κάτω απο 20 FPS στο άλλο pc που είχα Ειπα να αντικαταστησω την 7900gtx με την 8800 gtx, (εκανε αναβαθμιση ο ξαδερφος μου και την τσιμπησα) αλλα δεν μου εκανε την χαρη να παρει μπρος ο υπολογιστηρας μου... Η καρτα δουλευε κανονικοτατα και με κλειστο pc και με 1 ανεμιστηρακι πισω μονο και την κλασσικη ψυκτρα που ειχε ο επεξεργαστης και το pc ηταν και σε πιο θερμο περιβαλλον, παντα κλειστο. Την βαζω στο pc μου, που εχει ενα τερας για ψυκτρα cpu και ειναι ανοιχτο στο πλαι να παιρνει αερα, και εχω περισσοτερη δροσια εδω... Η καρτα δεν δουλεψε, το googlarisa και βρηκα οτι θελει μια εξτρα ψυκτρα η καρτα, η οποια δεν ηταν διαθεσιμη πουθενα. Τεσπα λεω, δεν βαριεσαι, θα μεινω με την παλια, ουτως ή αλλως δεν ειμαι τρελλος gamer, σηκωνει το fm2010 και ειμαι οκ. Σε φαση μου την ζητησε ενας φιλος μου για το pc που εφτιαχνε στον αδερφο του και του την εδωσα, μη μου πιανει και χωρο (ειναι και τερας τρομαρα της). Δουλευει εδω κι 1,5 χρονο κανονικοτατα... Τωρα γιατι δεν επαιξε σε μενα? Δεν ξερω, να παιζει θεμα conflict με το mb? Asus ειναι και τα 2... δεν άνοιγε καθόλου ο υπολογιστής ή απλά δεν σου έδινε εικόνα?
sozz Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 αν θες καλύτερες αποδόσεις θα σου πρότεινα να βάλεις άλλα 2GB RAM άμα έχεις 2 FREE SLOTS γιατί όπως κατάλαβα έχεις vista και κρατάνε πολύ RAM. με άλλα 2 GB θα έχεις καλύτερες επιδόσεις μαζί με την 5770εγώ με το σύστημα που έχω στην υπογραφή μου παίζω το COD:MW2 και το CRYSIS στα FULL γραφικά με στάνταρ 25FPS και άνω σε ανάλυση 1920χ1200 (26') crysis με 25 fps σε φουλ γραφικα και τετοια αναλυση με τιποτα φιλε μου αν λες για dx10 στα medium μπορει να ειναι εκει εγω με την gtx 260 ειμαι στα 25 fps και παιζω σε αναλυση 1680χ1050 και γραφικα ολα στα high σκιες στο medium και Shading στα very high
LeoNaXe Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 crysis με 25 fps σε φουλ γραφικα και τετοια αναλυση με τιποτα φιλε μου αν λες για dx10 στα medium μπορει να ειναι εκει εγω με την gtx 260 ειμαι στα 25 fps και παιζω σε αναλυση 1680χ1050 και γραφικα ολα στα high σκιες στο medium και Shading στα very high φίλε σου λέω και εγώ δεν ξέρω πως γίνετε και τι απλά το fraps αυτό μου δείχνει εμένα. ακόμα και το battlefield bat company 2 στα φυλλ πάνω από 30 frames είχα. σας λέω από ati δεν ξέρω τίποτα. τώρα που είχα εγκατεστημένο το MOHAirborne είπα να δω τα frames και ήταν στα 70 με 80
PaokToTheBone Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 ε το crysis γιατι το περνουμε σαν μετρο συγκρισης...ποτε δεν καταλαβα...ενταξει η καρτα ειναι για τα παιχνιδια που θες να παιζεις...τωρα αν βγαζει 100 fps στο crysis δεν μου λεει κατι. Εγω τωρα σκεφτομαι να αλλαξω την 8800gts μου και μονο γιατι ανεβαζει 70 σε idle και για κανεναν αλλο λογο.
LeoNaXe Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 μια χαρά είσαι με την 8800gts, από της πιο πετυχημένες κάρτες γραφικών είναι και ακόμα δίνουν τρελές αποδόσεις εγώ σας αφήνω πάω για ροχαλητό, καλή συνέχεια να έχετε
PaokToTheBone Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 μια χαρά είσαι με την 8800gts, από της πιο πετυχημένες κάρτες γραφικών είναι και ακόμα δίνουν τρελές αποδόσεις ε και απο games λιγα πραμματα πλεον. αλλα αλλαξα παστες και τα λοιπα και η καρτα βραζει σε idle.
sozz Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 leonaxe τρεξε ενα benchmark και βγαλε μας μια φωτογραφια να δουμε
themousias Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δεν θα το πιστέψετε. Εκανα disable απο το bios, πρώτον το overclocking του cpu και δεύτερον το overclocking της κάρτας γραφικών (πάλι από το bios) και βουαλά, το pc φορτώνει τα vista κανονικά, χωρίς να εμφανίζονται καθόλου γραμμές στην οθόνη Βέβαια το pc λειτουργούσε κανονικά εδώ και χρόνια, χωρίς πρόβλημα, με τις overclocked ρυθμίσεις για CUP και GPU, αλλά φαίνεται ότι τώρα που παρουσίασε πρόβλημα η 8800, δεν σηκώνει το overclocking. Το μόνο που μου έκανε είναι ότι μου εμφάνισε για ενα second μια λεπτή γραμμή κατά μήκος της μπάρας εργασίας των vista. Αυτό μου το έκανε 3-4 φορές. Πέρασα και τους τελευταίους drivers της nvidia (για αυτό χάθηκα χθες, απο τα post, πάλευα με το θηρίο μέχρι αργά και ξεχάστηκα). To θέμα είναι τι κάνουμε τώρα; Μένουμε με αυτή την κάρτα προσωρινά και βλέπουμε ή πάμε και αγοράζουμε την 5770; Ξέρει κάποιος κανα freeware προγραμματάκι να κάνω stress την 8800, να δω πως θα τα πάει;
LeoNaXe Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/downloads.php?do=file&id=169 leonaxe τρεξε ενα benchmark και βγαλε μας μια φωτογραφια να δουμε ρε φίλε δεν θα είχα πρόβλημα να αλλά σου είπα μόλις έκανα φορματ και δεν θέλω να το φορτώνω, όταν βάλω το crysis θα σου δείξω, στο δρόμο είναι έρχεται κατεβαίνει από τον ουρανό, με το φορμάτ και αυτό το έχασα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.