Kleos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Ενω ο υπολογιστης μου δεν ειχε εμφανισει καποιο προβλημα νωριτερα ξαφνικα πριν απο λιγο τον ανοιγω και μετα το ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ εμφανισε μονο τη γραμμη εργασιων στο κατω μερος,το εικονιδιο του NOD32 στη μεση της οθονης που εμφανιζεται αυτοματα οταν τον ανοιγω και το φοντο της επιφανειας εργασιας(το κλασσικο φοντο των windows7) αλλα ΟΧΙ ΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ..εκτος αυτου δεν μπορουσα να κανω κλικ τιποτα..μονο να μετακινησω το δεικτη αλλα οχι κλικ(ο δεικτης ειχε παρει τι μορφη που εχει οταν σου λεει να περιμενεις -αυτο το κυκλακι-αλλα παροτι περιμενα αρκετα μηπως φορτωνε δεν εγινε τιποτα).Και ετσι τον εκλεισα απο το κουμπι της κεντρικης.Τον ξαναανοιγω το ιδιο συνεβη. Κλεινω το ιντερνετ(επειδη εχω προγραμματα που αυτοματα μπαινουν στο ιντερνετ μολις ανοιγει ο υπολογιστης οπως STEAM,MSN και τετοια μηπως και φταινε αυτα).Και τον ξανακλεινω απο το κουμπι της κεντρικης Και εντελως περιεργα εφτιαξε... Τωρα τι να υποθεσω??καποιος ιός ή κατι παρομοιο η καποιο προβλημα της στιγμης στον υπολογιστη ή ηταν ενα μηνυμα πως και στο μελλον θα εμφανισει προβληματα? Κατι άσχετο: πως γινεται ενα προγραμμα να το κανω να μην ανοιγει απο μονο του οταν ανοιγει ο υπολογιστης οπως το MSN
bnvdarklord Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Για το ασχετο τα περισσοτερα προγράμματα εχουν επιλογή στις ρυθμίσεις τους (MSN Steam μTorrent κτλ). Για τα αλλα προγραμματα(οπως adobe reader updater και αλλα τετοιου είδους) θα πατήσεις winkey+R θα γραψεις msconfig και στην καρτελα startup επιλέγεις τι θες και τι οχι να ανοιγει με τα windows Στο θεμα μας: Λογικα κατι θα ειχε κολλήσει και για αυτό το λόγο αργησε να φορτώσει τα εικονιδια... Παιζει να ετυχε δηλαδη που εκλεισες το internet. Αυτο το κανει συχνα ή ετυχε αυτη τη μια φορα;
nickarmy Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 σε παρόμοια περίπτωση επειδή ο υπολογιστής μου σακατεύτηκε (μπήκε δούρειος ίππος και μπήκαν καμια 50 ιοι - όχι αμέσως) έκανα φορματ , είχα το avg , και τοτε εβαλα το norton έβγαλε τους ιούς αλλά τα προβλήματα ήταν μόνιμα ... , την προηγούμενη φορά πριν το πάθει αυτό έκανες κάτι ιδιαίτερο
kornelatos13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 κάνε δεξί click πάνω στην επιφάνεια εργασίας και ύστερα πάτα προβολή και βάλε 1 tick εκεί που λέει προβολή εικονιδίων επιφάνειας εργασίας.....
Kleos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 σε παρόμοια περίπτωση επειδή ο υπολογιστής μου σακατεύτηκε (μπήκε δούρειος ίππος και μπήκαν καμια 50 ιοι - όχι αμέσως) έκανα φορματ , είχα το avg , και τοτε εβαλα το norton έβγαλε τους ιούς αλλά τα προβλήματα ήταν μόνιμα ... , την προηγούμενη φορά πριν το πάθει αυτό έκανες κάτι ιδιαίτερο Αυτο προσπαθω να θυμηθω... δε μου το εχει ξανακανει νωριτερα.. ---------- Προσθήκη στις 10:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:46 ---------- κάνε δεξί click πάνω στην επιφάνεια εργασίας και ύστερα πάτα προβολή και βάλε 1 tick εκεί που λέει προβολή εικονιδίων επιφάνειας εργασίας..... δεν γινοταν κλικ.... Γενικως η τεχνολογια οσο και να λεμε οτι αν δεν το πειραξεις δεν παθαινει τιποτα ισχυει αυτο που ελεγαν και οι παλιοι ''οτι ολα κατι θα εμφανισουν μετα απο πολλη χρηση''
Bandura Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Γενικως η τεχνολογια οσο και να λεμε οτι αν δεν το πειραξεις δεν παθαινει τιποτα ισχυει αυτο που ελεγαν και οι παλιοι ''οτι ολα κατι θα εμφανισουν μετα απο πολλη χρηση'' Μωρε εγω γιατι πιστευω οτι βαζουμε εμεις το χερακι μας (αθελα μας βεβαια) και μετα τα ριχνουμε στην... τεχνολογια, κι οχι σε εμας που δεν κατεχουμε την τεχνολογια? Πιστευω φιλος οτι θα μπηκε κανα ζιζανιο στο pc σου και σου δημιουργησε αυτο το προβλημα. Εμενα 2 φορες ειχε γινει αυτο με spyware/rootkit στα xp και δεν μπορουσα να κανω τιποτα... κι εγω στα καλα καθουμενα, ανοιξα το pc και ειδα μια μαυρη μαυριλα, χωρις εικονιδια, μονο την κατω μπαρα ειχε... που κι αυτην την παταγα και δεν εκανε τιποτα... το start δεν ανοιγε. Λογικα καπου θα μπηκες και κατι τσιμπησες, χωρις να το καταλαβεις...για μενα (πριν 3 χρονια) το nod32 ηταν σουρωτηρι... περαστε κοσμε ηταν για spyware/trojan... εκανα ενα scan με το panda και... μονο εγω ελειπα απο τα αποτελεσματα. Τωρα λογικα θα το εχουν φτιαξει, γιατι το βλεπω πολυ ψηλα στα tests και στις προτιμησεις χρηστων (τυχαιο? δεν νομιζω). Βαλε ενα εξειδικευμενο antispyware/malware προγραμμα, γιατι απο οτι εχω καταλαβει τα antivirus με antispyware επανω... χανουν καπως σε αυτον τον τομεα κι εμεις οι απλοι χρηστες, κινδινευουμε περισσοτερο απο αυτα, παρα απο ιους. Αν και τωρα τελευταια εβλεπα οτι τα internet security suites παιρνουν καλες βαθμολογιες και σε αυτο το κομματι. Δυστηχως, πανω απο ολα πρεπει να προσεχουμε που μπαινουμε, τι κατεβαζουμε, απο που και τι τρεχουμε...
Kleos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Μωρε εγω γιατι πιστευω οτι βαζουμε εμεις το χερακι μας (αθελα μας βεβαια) και μετα τα ριχνουμε στην... τεχνολογια, κι οχι σε εμας που δεν κατεχουμε την τεχνολογια? Πιστευω φιλος οτι θα μπηκε κανα ζιζανιο στο pc σου και σου δημιουργησε αυτο το προβλημα. Εμενα 2 φορες ειχε γινει αυτο με spyware/rootkit στα xp και δεν μπορουσα να κανω τιποτα... κι εγω στα καλα καθουμενα, ανοιξα το pc και ειδα μια μαυρη μαυριλα, χωρις εικονιδια, μονο την κατω μπαρα ειχε... που κι αυτην την παταγα και δεν εκανε τιποτα... το start δεν ανοιγε. Λογικα καπου θα μπηκες και κατι τσιμπησες, χωρις να το καταλαβεις...για μενα (πριν 3 χρονια) το nod32 ηταν σουρωτηρι... περαστε κοσμε ηταν για spyware/trojan... εκανα ενα scan με το panda και... μονο εγω ελειπα απο τα αποτελεσματα. Τωρα λογικα θα το εχουν φτιαξει, γιατι το βλεπω πολυ ψηλα στα tests και στις προτιμησεις χρηστων (τυχαιο? δεν νομιζω). Βαλε ενα εξειδικευμενο antispyware/malware προγραμμα, γιατι απο οτι εχω καταλαβει τα antivirus με antispyware επανω... χανουν καπως σε αυτον τον τομεα κι εμεις οι απλοι χρηστες, κινδινευουμε περισσοτερο απο αυτα, παρα απο ιους. Αν και τωρα τελευταια εβλεπα οτι τα internet security suites παιρνουν καλες βαθμολογιες και σε αυτο το κομματι. Δυστηχως, πανω απο ολα πρεπει να προσεχουμε που μπαινουμε, τι κατεβαζουμε, απο που και τι τρεχουμε... Την προηγουμενη μερα πριν συμβει ειχα κανει scan με το antivirus μου (NOD32 4) ειχα βρει καποιο ζιζανιο...αρα δεν υπηρχε καποιος ιος οταν συνεβη αυτο..τωρα θα ξανακανω scan και θα δω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.