xakerdo7 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Με πήρε ένα φιλαράκι και μου λέει έχω συνδέσει δυο υπολογιστές σε ένα router αλλά σε κανέναν από τους 2 δεν μπαίνει στο Internet,ποιος είναι ο λόγος ;;Πρέπει να κάνει ειδικές ρυθμίσεις κάπου;;Τι λέτε να φταίει;;
JERONIMO888 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Εχει συνδεσει τα πισια σε ενα σκετο ρουτερ η σε μοντεμ/ρουτερ? Πριν τα συνδεσει και στους 2 δουλευε στον ενα πισι κανονικα?
weathor Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Με πήρε ένα φιλαράκι και μου λέει έχω συνδέσει δυο υπολογιστές σε ένα router αλλά σε κανέναν από τους 2 δεν μπαίνει στο Internet,ποιος είναι ο λόγος ;;Πρέπει να κάνει ειδικές ρυθμίσεις κάπου;;Τι λέτε να φταίει;; Μς βαση τα οσα μας ειπες το πιο πιθανο ειναι να μην εχει συνδεσει το router στο ηλεκτρικο ρευμα! Δωσε κανενα στοιχειο ακομα!?
xakerdo7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μς βαση τα οσα μας ειπες το πιο πιθανο ειναι να μην εχει συνδεσει το router στο ηλεκτρικο ρευμα! Δωσε κανενα στοιχειο ακομα!? Παιδιά το μόνο που ξέρω είναι ότι το έχει ξανακάνει και έμπαινε μια χαρά στο Internet,σε λίγο θα πάω σπίτι του και αν είναι σας ενημερώνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.