TheELF Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Εκεί που ανοίγει παράθυρο και επιλεγεις vista δεν έχει δηλαδή επιλογή που να λέει windows7 32 bit; σε άλλο PC προσπαθείς να το κατεβάσεις; αυτό δεν γίνετε, στον PC που θες να έχει IE εκεί θα το κατεβάσεις και θα έχει τις ανάλογες επιλογές.
xanthigate13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Εκεί που ανοίγει παράθυρο και επιλεγεις vista δεν έχει δηλαδή επιλογή που να λέει windows7 32 bit; σε άλλο PC προσπαθείς να το κατεβάσεις; αυτό δεν γίνετε, στον PC που θες να έχει IE εκεί θα το κατεβάσεις και θα έχει τις ανάλογες επιλογές. Θα το δικιμασω και αυτο φιλος ---------- Προσθήκη στις 19:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:06 ---------- Θα το δικιμασω και αυτο φιλος φιλος δν μπορω να το κατεβασω και απο τον φιλο που εχει xp μπορεισ να μοθ στιλεις ακριβως το link να το κατεβασω ??
TheELF Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Από PC που έχει ΧΡ σίγουρα δεν μπορείς να κατεβάσεις IE για WIN7. Πρέπει να έχεις περασμένα τα win7 για να κατεβάσεις IE για Win7.
xanthigate13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Από PC που έχει ΧΡ σίγουρα δεν μπορείς να κατεβάσεις IE για WIN7.Πρέπει να έχεις περασμένα τα win7 για να κατεβάσεις IE για Win7. εγω που εχω δν μπορω να το κατεβασω ρε φιλος και δν εχει κανενας windows 7
TheELF Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δεν μπορείς να κατεβάσεις αρχείο εγκατάστασης IE8 για win7 μπορείς απλά σε μηχάνημα που έχει WIN7 να κάνεις εγκατάσταση IE8 μέσα από το internet.
xanthigate13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δεν μπορείς να κατεβάσεις αρχείο εγκατάστασης IE8 για win7 μπορείς απλά σε μηχάνημα που έχει WIN7 να κάνεις εγκατάσταση IE8 μέσα από το internet. και πωσ μπορω να το κανω αθτο ρε δικε μου??
weathor Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Απο οτι καταλαβα εκανες εγκατασταση win7 και δεν σου παιζει ο ΙΕ. Δεν νομιζω να ειναι το μονο προγραμμα που εγκατασταθηκε λαθος. Το ιδανικο ειναι να κανεις ενα ακομη format και να μη σκας τι πως και γιατι με τον explorer. Ουτε 1/2 ωρα δεν σου παιρνει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.